Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

ראשית, הרכב המדובר הוא סוזוקי גרנד ויטרה 2014, בצבע אפור-כסוף שעמום שאין כמותו. למראה יש איתות והיא צבועה בצבע הרכב בחלקה העליון. בחלק התחתון היא שחורה.

גנבו לי את מראה שמאל של הרכב לפני כשבוע וחצי, וסופסוף הגעתי לפתרון שהוא כמעט סביר בעיני, לפחות בינתיים (מתברר שכיסוי ביטוחי של מראות ופנסים לא כולל גניבה).

מצאתי מראה חליפית בבירת הנגב (בה אני גר), אבל היא מגיעה לא צבועה. בעקרון, ממה שאני מבין, האפשרויות שלי הן:

1. לקנות את כיסוי המראה בעלי אקספרס, לקוות שהוא יהיה סביר ולהחליף את הכיסוי הלא-צבוע בכן-צבוע. אני יודע שיש בעיה עם ייבוא של מראות (אישור משרד התחבורה), אבל האם זה כולל חלקי מראה שהם לא פונקציונאליים כמו כיסוי?

2. לקנות את כיסוי המראה מקורי מאתר כלשהו בחו"ל. אני מניח שזה יחסית סביר, בהנחה שאמצא משהו כזה במלאי איפשהו.

3. לקנות ספריי צבע לפי קוד הצבע של הרכב ולצבוע בעצמי. הבעיה פה היא שזו פעם ראשונה שאני עושה את זה, ובטוח זה ייצא כמו תחת. גם אין לי מקום סגור לעשות בו את זה, וכל מקום פתוח יהיה מלא באבק. כמו כן, אני מניח שאצטרך גם ספריי לכה או שכבה עליונה כלשהי, נכון?

4. לקחת את החלק לפחח כלשהו. הפתרון הקל, אבל אני לא מכיר פחחים בעיר (בטח לא כאלה מומלצים), וגם אני לא בטוח שהמחיר יצדיק את זה. מישהו מכיר מקום מומלץ (ואם אפשר גם זריז)?

בנוסף לשאלות מעלה, האם יש למישהו ניסיון עם מי מהשיטות ויודע להגיד מה מהן יהיה אפשרי בכלל, ומה יחזיק הכי הרבה זמן? האם יש עוד אפשרויות טובות יותר שלא חשבתי עליהן? 

יום מקסים לכל.

פורסם

לו הייתי במקומך הייתי עושה סיבוב בפירוקיות באיזור, בדוק יש להם משהו.

פחח שאני מכיר וממליץ זה אלכס מאלפא פחחות, יושב בחורש 16 בעמק שרה 053-8249671

פורסם (נערך)

אני?

קודם כל בגלל שזאת עבודה קטנה להבנתי,

לצבוע את הכיסוי של המראה הייתי עושה סיבוב בין פחחים ושואל כמה עולה..נניח עד 200 שקל זה סביר. 

ולפי קוד צבע של האוטו, הייתי בודק עם טופ קולור או עם זאבי לק וצבע אם אפשר להכין ספריי צבע בגוון של האוטו. תוספת עריכה: בבאר שבע יש את אחים מירון. לגבי צבע לאוטו. אולי הייתי מנסה לבד בעצמי לצבוע. האוטו שנת 2014..אז זה אולי היה מעניין אותי לצבוע לבד. ורק בסוף להרכיב את הכיסוי הצבוע למראה.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, lesles כתב:

לו הייתי במקומך הייתי עושה סיבוב בפירוקיות באיזור, בדוק יש להם משהו.

פחח שאני מכיר וממליץ זה אלכס מאלפא פחחות, יושב בחורש 16 בעמק שרה 053-8249671

בדקתי בכל הארץ די הרבה פירוקיות וחנויות חלפים משומשים , וגם אנשים פרטיים עם רכבים לפירוק. היו שניים שסתם מרחו אותי ובסוף לא יצא מזה כלום, סתם בזבזו לי ולהם את הזמן.

לגבי הפחח - תודה על ההמלצה!

לפני 24 דקות, saar5555 כתב:

אני?

קודם כל בגלל שזאת עבודה קטנה להבנתי,

לצבוע את הכיסוי של המראה הייתי עושה סיבוב בין פחחים ושואל כמה עולה..נניח עד 200 שקל זה סביר. 

ולפי קוד צבע של האוטו, הייתי בודק עם טופ קולור או עם זאבי לק וצבע אם אפשר להכין ספריי צבע בגוון של האוטו. תוספת עריכה: בבאר שבע יש את אחים מירון. לגבי צבע לאוטו. אולי הייתי מנסה לבד בעצמי לצבוע. האוטו שנת 2014..אז זה אולי היה מעניין אותי לצבוע לבד. ורק בסוף להרכיב את הכיסוי הצבוע למראה.

בהצלחה!

בשביל סכומים כאלו חד משמעית אקח לפחח.

תכננתי מחר לדבר עם טופ קולור. על האחים מירון לא חשבתי, אבל הייתה לי אחלה חוויה איתם, אז אולי אנסה שוב.

תודה על התשובות!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...