Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שפיספסת קצת את כוונת המשורר...

אז אולי בוסטר הוא לא יקנה לרכב חדש מהניילונים, שהסיכוי שהוא יצטרך את הבוסטר עבורו קלוש מאד, אבל ספריי לתקרים כן. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לספר לכם כמה פעמים נתקלתי ברכב בן פחות משנה שהיה צריך הנעה עם בוסטר? במקרה כל אלה שנתקלתי בהם היו טויוטה. ויותר מפעם אחת שהייתי במוסך טויוטה שמעתי לקוחות מתלוננים על הבעיה הזאת.

אני מאמין שהאשם בהתקנות מקומיות ולא דווקא בטויוטה, אבל רכב חדש ממש לא חסין מהיתקעות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

חסרים מקרים בהם שוכחים פמסים דולקים? 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי איזה. לאשתי רכב די חדיש וכבר מצאתי אורות דולקים כי הברז של האורות זז בקליק אחד בלי ששמה לה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי או לא, אני יודע שכיום זה קשה מאד, ולכן לא ציינתי את הנקודה הזו כגורם אפשרי (במלא הכנות) אך אני כן מתייחס לזה שצריך בוסטר גם ברכב חדש, למקרים הזויים שכאלה.

לא מכיר את המפרט של רכבו של פות"ש, לכן נמנעתי מלכתוב את זה.

פורסם (נערך)

יש למישהו המלצה לכפפות מסין? משהו להגן מלכלוך (מנוע) ושאפשר לכבס.

בתאריך 27.7.2025 בשעה 23:11, Nakamichi כתב:

אני חושב שמצלמת דרך זה חובה.

למה?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 22 דקות, elera כתב:

יש למישהו המלצה לכפפות מסין? משהו להגן מלכלוך (מנוע) ושאפשר לכבס.

הזמנתי כאלה סט של 20 זוגות. זה מספיק להרבה זמן. 

לגבי לכבס, הכפפות האלו בעיקרון חד פעמיות. 

זה מוצר זול ופשוט אז אל תצפה ליותר מידי, אבל הגנה בסיסית של עור היידיים מעצמים חדים ולכלוך, הן מספקות.

אם רוצים רק הגנה מלכלוך עדיף כפפות  לטקס פשוטות, קצת יותר נוח לעבוד איתן כי יש יותר רגש ביידים. אבל הן לא מגנות מפני שריטות ופצעים. 

פורסם

כפפות שאני מחזיק ברכב אני משתמש  באלה. קונה בחבילה של 10 זוגות בזול, ומחליף כל איזה חודש אחרי 20 פנצ'רים. לא ניסיתי לכבס.

לעבודת מכונאות ניסיתי כמה סוגים של חד"פ מכונאים יקר, הכי טוב שמצאתי בנתיים כאן. היו במשלוח חינם כשהזמנתי. נותנות גם את הרגישות באצבעות וגם לא נקרעות תוך כדי עבודה.

כפפות ניטריל ביתיות זה מתאים אולי רק להחלפת נורות הלוגן.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

חד"פ מכונאים יקר, הכי טוב שמצאתי בנתיים כאן. היו במשלוח חינם כשהזמנתי. נותנות גם את הרגישות באצבעות וגם לא נקרעות תוך כדי עבודה.

ממליץ בהחלט. רכשתי שתי חבילות, כשהיה משלוח חינם . הן מצויינות, לא מחליקות, החיספוס מאוד עוזר לאחיזה.

ואני לפעמים פשוט שוטף אותן. מסיים את העבודה ושוטף כשהן עדיין על הידיים, הכי פשוט.

משליך רק עם עבדתי עם חומר שומני. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא ידעתי שיש כפפות חד"פ רציניות. מעניין. 

פורסם

גע גע😜 שים לב שהכפפות האלה עבות יותר. בארץ נמכר בעיקר עובי 6, מה שאני משתמש זה 8.

HEAVY DUTY: TitanFlex 8-mil premium nitrile gloves are 2-3 times thicker than regular disposable nitrile gloves, and provide more puncture resistance and excellent barrier protection against grease, gasoline, and many other petroleum-based chemicals.

יש כעת במשלוח חינם אפילו עבות יותר

https://a.co/d/gY4zAVn

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שוב, פשוט לא מכיר את השוק והמוצרים שבו- כשאני שומע כפפות חד"פ, המוח שלי הולך לכיוון של אלו שמשתמשים בהם לניקיון ושמוכרים בסופרים, ולא לכיוון של משהו מקצועי יותר עם הבדלי איכות משמעותיים. 

השימוש האישי שלי הוא בפשוטות (וגם בפשוטות-עוד-יותר), לצרכי צביעה, גירוז וכאלו. לא לצרכי מכונאות.

פורסם
בתאריך 28.7.2025 בשעה 23:25, Cerebral Cortex כתב:

לפי מה שרשמת הייתי צריך לומר לה שזאת בעיה שלה ועכשיו היא צריכה לאכול את הדייסה שבישלה לעצמה.

איך הגעת למסקנה הזאת. בעקבות הדברים שרשם "דיסקו5" ?

לקחת את זה קילומטר הצידה. (ולא לצד הטוב).

אם כל התוכחה שלך לדיסקו5, הייתה כדי למצוא הזדמנות  לספר איך עזרת לנהגת מבוגרת, אז יופי עשית מעשה טוב, מחמם את הלב.

(בעצם שנייכם רשמת שאתם עוזרים לנהגים בצרה, עם בוסטר וכו' אז למה לחפש ויכוח ?)

מודה ועוזב..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...