Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. 

טאבלט גלקסי 6 לייט. רוצה לאפס להגדרות יצרן. 

הוא יקבל בחזרה את כל האפליקציות והדברים שמותקנים עליו מהחשבון גוגל בכניסה הראשונה? או שזה קצת יותר מסובך מזה? 

תודה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צריך לבצע גיבוי מלא - יש אפליקציית Samsung switch שמאפשרת לשמור את הגיבוי על גבי DOK 

אם אתה מבצע איפוס מבלי לגבות אזי שום דבר לא נשמר.

כאמור אם אתה רוצה גיבוי דרך גוגל אתה צריך להיכנס לתוך ההגדרות של החשבון גוגל ולסמן סינכרון אבל לרוב לא כל המידע שנשמר בטאבלט יישמר בענן של גוגל.

המלצתי הכנה להשתמש באפליקצייה שציינתי למעלה ולדאוג גם לבצע גיבוי לחשבונות וואצפ וכו'.

אם אתה מעוניין לשתף אילו אפליקציות יש בטאבלט נוכל אולי לגלות איזה מהן צריכות ביצוע גיבוי נפרד לswitch (כמו וואצפ)

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אם אתה מבצע איפוס מבלי לגבות אזי שום דבר לא נשמר.

אז פשוט אצטרך להוריד את כל האפליקציות "מאפס" וזהו, להתחבר עם שם משתמש וכדומה אליהן מתוכן. הבנתי נכון?

לא ביג דיל, אין לי הרבה מה לשמור אחרת לא הייתי חושב על האיפוס הזה בכלל. 

מאחר ואין לי ניסיון עם איפוס מכשירים- שאלה נוספת, המכשיר ממש יתחיל מאפס, כנראה עם "בחירת שפה"; זה לא יהיה בקוריאנית או משהו בטעות נכון?...

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
Just now, ברווז כתב:

אז פשוט אצטרך להוריד את כל האפליקציות "מאפס" וזהו, להתחבר עם שם משתמש וכדומה אליהן מתוכן. הבנתי נכון?

לא ביג דיל, אין לי הרבה מה לשמור אחרת לא הייתי חושב על האיפוס הזה בכלל. 

אני אתן לך דוגמה טרייה מהיום, לפני מספר שבועות קניתי מחשב - המחשב אחלה בחלה והגיבוי עבד מעולה והכל הסתנכרן מעולה. אממה הגיבוי של המועדפים והאתרים ששמרתי בדפדפן לא עברו והיום הייתי צריך לעבוד על המחשב הישן לבצע העתקה של המידע הזה ולאחר מכן להעביר למחשב החדש. הגיבוי של הדפדפן אני לא סומך עליו וגם אני לא יכול לחבר את שני המחשבים ביחד בשביל לבצע סינכרון אז מה שאני בא להגיד שלפעמים זה לא נראה פשוט והמידע לא עובר כמו שצריך, גם אם עושים גיבוי כמו שצריך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הגיבוי, כגיבוי, הוא לא האישיו; הכמות עבודה שתהיה לי בהתקנה מחדש, ידנית, גם כן אפסית. 

התהליך קצת מטריד אותי. 

אני הופך להיות קשיש טכנופובי...

פורסם

התהליך פשוט. ודומה לזה שבטלפון אנדרואיד.  אם אתה דואג לגיבוי שוטף אז הקבצים ששמרת בדרייב יישמרו. אבל אפליקציות יותקנו רק בחלקן (ולא תוכל לדעת מראש מה ייזכר ומה יישכך).

כיוון שרשימת האפליקציות אינה ארוכה, וכיוון שזו הזדמנות לנקות את המערכת, רשום לך את האפליקציות החיוניות לך, וזכור שאת הסיסמאות תצטרך להכניס ידנית בכל מקרה, כמו למכשיר חדש.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...