Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מתלבט בין ניסאן X-Trail עם מנוע בנזין לדיזל.
האם למנוע הדיזל הספציפי יש מחלות/בעיות ידועות שצריך להיזהר מהן ?
ובאופן כללי, אם הרעש והרעידות לא מפריעים לי אז איזה חסרונות נוספים יש בכללי למנוע דיזל לעומת בנזין ?
אומרים שהתחזוקה יקרה יותר, בכמה בערך ?

בנוסף הבנתי שבדגם הזה בדיזל אין מיכל אוראה - איך הוא עבר אם כך תקינה אירופאית (אני מדבר על דגם 2020) ?

תודה לעונים

פורסם

מנוע 1.7 זה המנוע עם האוראה נדמה לי משנת 2018.  1.6 ו2.0 מנועים ללא אוריאה. מנוע 1.6 הוא מספיק חזק להניע ביעילות הרכב 7 מקומות הזה והוא גם חסכוני , חסר קצת כוח בתחילת הנסיעה אבל חוץ מזה ביצועים טובים

פורסם
בתאריך 13.7.2025 בשעה 02:16, נהגיסט כתב:

מנוע 1.7 זה המנוע עם האוראה נדמה לי משנת 2018.  1.6 ו2.0 מנועים ללא אוריאה. מנוע 1.6 הוא מספיק חזק להניע ביעילות הרכב 7 מקומות הזה והוא גם חסכוני , חסר קצת כוח בתחילת הנסיעה אבל חוץ מזה ביצועים טובים

ומבחינת אמינות, יש בעיות ידועות ?

פורסם

יש איזה עניין עם צינורית הטורבו אבל התיקון של זה עולה עד 1500 ש״ח אם אני לא טועה.
בנוסף ברכב הזה מותקן גיר רציף שמבחינת אופן ההתנהגות שלו לא מתאים לכולם ולכן ממליץ לעשות נסיעת מבחן בכל מיני כבישים.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הגיר שלו מדמה גיר אוטומט פלנטרי (רגיל) אז לא מורגש כ"כ האופי הרציפי של הגירים מסוג כזה, מה שכן בתוואי הררי מומלץ מאוד לנסוע במצב "ספורט" שמשפר מאוד את הביצועים של הרכב

פורסם
לפני 4 שעות, Jeka88 כתב:

יש איזה עניין עם צינורית הטורבו אבל התיקון של זה עולה עד 1500 ש״ח אם אני לא טועה.
בנוסף ברכב הזה מותקן גיר רציף שמבחינת אופן ההתנהגות שלו לא מתאים לכולם ולכן ממליץ לעשות נסיעת מבחן בכל מיני כבישים.

נהגתי בעבר 5 שנים על רנו סניק עם גיר רציף ולא סבלתי במיוחד אז נראה לי שאני אסתדר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...