Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פיגו 3008

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

ֿאני לא כזה “גרופי” של רכבים…אבל יש רכב אחד שאני מה זה נדלקתי עליו .

אני כבר שבועיים מתלבט עם עצמי …כן כדאי, לא כדאי ….

קראתי עליו המון, ראיתי המון סרטונים. (מצרף לכם פה קישור שתבינו על מה אני מדבר )

ֿאבל אני תמיד סקפטי שכל אלה שמציגים הם תמיד “מטעם”. 

אז מה דעתכם על פיגו 3008 שנת 2025 (חדש מהיבואן. לא רוצה ליסינג).

אֿגב, יש לי כבר 5 שנים את פיגו 2008 (שנת 2019 יד 1)……

אני לא כזה נוסע הרבה (בסה״כ 5000 קילומטר בשנה כי אני גר בתל אביב ועובד יחסית קרוב ),

אבל מאז שאני זוכר את עצמי , אני עם רכב ואני לא ֿמתכוון לשנות הרגלים :)

הערה- יכול להיות שיבוא יום ואני אעבור לראשון לציון, הרצליה, חולון או יבנה…אין לי מושג….

אבל נכון לעכשיו ,זה המצב .ֿ

אני מוקסם מיופיו ….וגם הבפנים שלו מהמם! 

מה דעתכם , חברים יקרים?  תודה 

פורסם

המערכת ההנעה די חדשה, אז עוד לא ידועה אמינותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, Wolf wallstreet כתב:

לשמחתי קראתי שברכב יש שרשרת תזמון ולא רצועה כמו ב 2008.

כבר יתרון 

בדיזל גם יש שרשרת, אבל היא יכולה להיקרע, לכן חלק מחליפים לרצועה משופרת בעלות של 10 אלף בערך.

לכן כמו בכול מערכת הנעה חדשה, צריך זמן על מנת להבין אם היא אמינה או שיש מחלות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

עד אמצע 2024 גם המנוע החדש הגיע עם בעיה של שיניים בשרשרת תזמון וזה גרם למפגש שסתום בוכנה והרס מנועים

בחברה טוענים שזה טופל והמנוע כבר מגיע עם שדרוג שפותר את הבעיה. מנגד הם טענו גם שההתפוררות טיימינג טופלה וראיתי כזאת גם ברכב 2023 עם הרצועה הכי חדשה אז לך תאמין...

אישית לא הייתי נוגע במנוע הזבל הזה עד שאין עליו מספיק שנים של מידע ואמינות.

https://www.largus.fr/actualite-automobile/stellantis-1-2-puretech-la-nouvelle-generation-rencontre-des-soucis-d-arbre-a-cames-30039794.html

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • רעיון טוב! 4

פורסם
לפני 5 שעות, TZR84 כתב:

עד אמצע 2024 גם המנוע החדש הגיע עם בעיה של שיניים בשרשרת תזמון וזה גרם למפגש שסתום בוכנה והרס מנועים

בחברה טוענים שזה טופל והמנוע כבר מגיע עם שדרוג שפותר את הבעיה. מנגד הם טענו גם שההתפוררות טיימינג טופלה וראיתי כזאת גם ברכב 2023 עם הרצועה הכי חדשה אז לך תאמין...

אישית לא הייתי נוגע במנוע הזבל הזה עד שאין עליו מספיק שנים של מידע ואמינות.

https://www.largus.fr/actualite-automobile/stellantis-1-2-puretech-la-nouvelle-generation-rencontre-des-soucis-d-arbre-a-cames-30039794.html

אז רגע—- אם גם רצועת תיזמון זה בעייתי וגם שרשרת זה לא מי יודע מה ויכול להוביל להוצאות 

מטורפות , אז האם יש רכבים (לא חשמליים) שאין להם לא שרשרת ולא רצועה? (לא מבין בזה).

ֿואם אין , אז מה עושים בעצם?  בודקים קודם כל לאיזה חברת רכב יש הכי הרבה פחות תקלות?

יש רכבים (אז לא פיגו ) שלא צריך להחליף את הרצועה כל 6 שנים? (שרשרת הבנתי שהדיפולט שלה 

יכול להיות גם 10 שנים)

תודה 

פורסם

אין בעיה עקרונית לא עם רצועה ולא עם שרשרת, כל עוד מתכננים אותן בצורה הגיונית ולא מחפשים הרפתקאות.

פיג'ו מחפשים כל הזמן איך "לחדש" ולהפחית בזיהום אוויר, גם אם זה יבוא על חשבון האמינות.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 3 שעות, שחר 1 כתב:

אין בעיה עקרונית לא עם רצועה ולא עם שרשרת, כל עוד מתכננים אותן בצורה הגיונית ולא מחפשים הרפתקאות.

פיג'ו מחפשים כל הזמן איך "לחדש" ולהפחית בזיהום אוויר, גם אם זה יבוא על חשבון האמינות.

אבל כל רצועת תיזמון צריך להחליף כל כמה שנים או קילומטרז׳ מסויים…נכון??

הבעיה היא שבפיזו רצועת תיזמון עולה 4000 שקל ובמכוניות אחרות, זה כמעט חצי…..

ֿמכאן נובעת השינאה והבעייתיות לחברת פיגו??  שכל החלקים שם פשוט יקרים יחסית לרכב? 

פורסם

כול רצועת גומי צריך להחליף, החלפת רצועה בפיגו 2.-2.5 שקל ביבואן ולא 4 אלף.

עלות הטיפולים די ממוצעת.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 36 דקות, yulianx כתב:

כול רצועת גומי צריך להחליף, החלפת רצועה בפיגו 2.-2.5 שקל ביבואן ולא 4 אלף.

עלות הטיפולים די ממוצעת.

ממני רצו 4000…..הלכתי למוסך אחר , רצו 3500 שקל!     הרצועה שלי בסדר, אבל צריך להחליף לפי הוראות יצרן 

פורסם
לפני כשעה, Wolf wallstreet כתב:

מכאן נובעת השינאה והבעייתיות לחברת פיגו??  שכל החלקים שם פשוט יקרים יחסית לרכב? 

לא. הבעיה שם היא לא המחיר, אלא העובדה שהרצועה טבולה בתוך השמן.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 36 דקות, Wolf wallstreet כתב:

ממני רצו 4000…..הלכתי למוסך אחר , רצו 3500 שקל!     הרצועה שלי בסדר, אבל צריך להחליף לפי הוראות יצרן 

מעניין אני החלפתי ב 2500 בערך ביבואן.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

מעניין אני החלפתי ב 2500 בערך ביבואן.

באמת??

אני הכנסתי את הרכב לטיפול וטסט לפני חודשיים, רצו 6000 שקל! 

לא הסכמתי….ויתרתי על ההחלפה…יצא לי 2400 שקל. (כשאני מחשב עכשיו זה בעצם 3600 שקל שביקשו)

פורסם

לי יצא טיפול עם טיימינג כולל פירוק קרטר 4100 ועוד הביאו רכב חלופי ל24 שעות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...