Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, אוטומט, עד 40k

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אני בתהליך מציאת רכב ראשון לאחותי הקטנה (בדיוק השתחררה, כפיים!). 

מה היא רוצה: הכל ובזול. תביאי לי רכב גדול, גבוה, אבל שלא יאכל דלק, ויאיץ מהר ויהיה חזק, ואוטומט, ושיעלה לי שקל וחצי, ושיאכל מרחקים ואני אקרע בו את הארץ, ואם אפשר שיהיה גם נוח לטוס איתו בחלל. אבל בזול, כן? 

מה אני חושבת: סתמי ת'פה, והונדה ג׳אז. 

היא לא נהגה בכלל אחרי שעשתה רישיון. אין לה מושג מה התוכניות שלה ומה הצרכים שלה בפועל. לכן אני רוצה שהרכב יהיה אמין, לא קטן, וחסכוני בדלק - שתוכל לצאת מהבועה וללכת לגור בקצה המדינה אם תרצה, בלי לקחת משכנתא. לדעתי זה ייתן לה מענה מדהים. 

לטובת האירוע הזה הנסיכה קיבלה 50k, וההורים בטח יוסיפו לה לביטוח. אז אני מחפשת עד 40 ושייישאר לה בצד ליישור קו ותיקונים בהמשך.

בקיצור, באתי לכאן לבקש טיפים ואולי עוד רעיונות לדגמים מוצלחים + דגמים להימנע/לבדוק מחלות ספציפיות. אם במקרה משהו גם גבוה, אז היא תשמח. הבנתי שרנו מגאן גם אוטו אמין והרבה יותר זול בגלל השם של רנו? 

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

מהחוויה שלי, לנהגים חדשים רק יפני.

למה בעצם? כי כשאני הייתי נהג חדש החזקתי קודם כל אלפא מיטו (תכלס פונטו :) ) ולאחר מכן פיגו 208GTI. כמות הכאפות שאכלתי מהפיגו, וממש מעט מהאלפא היו שוברים אותי אם לא הייתי חובב רכב (ולמען הסר ספק 2 הרכבים היו מתחת ל100,000 ק"מ ומטופלים כמו שעון).

ובשבילה,

לי ישר עלה לראש ההונדה S-Cross\קרוסאובר (תלוי בשנתון לא זוכר מי איפה).

בעיניי חבילה דיי מוצלחת. גם גיפון, דיי גדול,  גם סוזוקי, וגם רכב יחסית מוצלח בעיניי.

ההונדה ג'אז אחלה אוטו, לי קצת קשה עם התמחור שלו בישראל שממש נושק למחירים של הסיוויק בחלק מהשנתונים.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אם הגודל של הגאז מתאים, הייתי מחפש מזדה 2, תהיה פחות חסכונית אך שקטה יותר וזריזה יותר.

מה גם שלא ברור מה הנסועה שלה, אולי היא תהיה נמוכה ולצריכת דלק פחות השפעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...