Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2019-2020 1.3 בנזין

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב. היה נוח . 

מתלבט אם לרכוש אותו. 

מישהו יודע על תקלות חוץ מהבית תרמוסטט? הגיר עם ה2 מצמדים בעייתי? .

נוסע כ40 קילומטר ביום. 

האם הרכב אמין?

פורסם

"חוץ מהבית תרמוסטט"

נכון, תקלה שמגיעה משום מקום בקמ די נמוך ומביאה להחלפה של מנוע.

פורסם

אבל לפי מה שאני מבין אפשר לבדוק מידי פעם ולראות שאין נזילה, הבית הרי לא נשבר פתאום.  או שלא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, EliC25 כתב:

"חוץ מהבית תרמוסטט"

נכון, תקלה שמגיעה משום מקום בקמ די נמוך ומביאה להחלפה של מנוע.

מחליף יזום איך שאני רוכש את הרכב. מפחיד אותי יותר המצמדים שיילכו באמצע יום בהיר אחד והעלות היא בשמיים . מה דעתך?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

אבל לפי מה שאני מבין אפשר לבדוק מידי פעם ולראות שאין נזילה, הבית הרי לא נשבר פתאום.  או שלא?

אצל חבר שלי הלך מנוע ב30 אלף ק"מ, שבועיים אחרי טיפול שנתי....

אז כל כמה זמן אתה רוצה לבדוק?

• אהבתי 1
פורסם

מניח אחת לשבוע להרים מכסה או כול חצי שבוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

מחליף יזום איך שאני רוכש את הרכב. מפחיד אותי יותר המצמדים שיילכו באמצע יום בהיר אחד והעלות היא בשמיים . מה דעתך?

אם תחליף יזום לחלק חדש ותבדוק מים ותא מנוע פעם בשבוע שבועיים (אגב ממליצים לבדוק בתדירות דומה בכל רכב) אין מה לדאוג יותר מדי בעניין התרמוסטט . 

לעניין המצמדים , מדובר בגיר כפול מצמד ״רטוב״ שנמצא  ברכבי רנו משמע המצמדים טבולים בשמן ומקוררים על ידו ומכך גם נשחקים פחות מהר . צריך לבדוק לפני קנייה אם יש בהם בעיה , אם לא אז הם יכולים להחזיק יפה בנהיגה נכונה , מחירם כן יקר להחלפה כשהם נשחקים . בכל מקרה בעניין התרמוסטט זה כן השנים הבעייתיות אז כן הייתי מחליף מראש כמו שאתה אומר . 

פורסם

לאבא של אשתי אגב יש גרנד קופה 1.3 כבר שנתיים בערך, מרוצה בנתיים מאוד, והאמת הרכב זריז, נח. אישית לא הייתי נרתע ממנועי ה 1.3. פשוט לבדוק את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...