Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים של המשטרה

Rafal

פוסטים מומלצים

היי 
תאמת שאני שואל מתוך סקרנות לא כי אני מעוניין לקנות פשוט מנסה להבין 
בטוח לי שיש כאן כאלו עם ניסיון יותר ממני 
אני לוקח לדוגמא את המכרז האחרון של המשטרה יש שם רכבים עם 400 אלף ק"מ שנמכרים במחירים של עשרות אלפים לדוגמא סובארו פרוסטר 2016 383 אלף ק"מ נמכרה ב 29 אלף נכון שהרכב נמוך ממחיר השוק ב 20 אלף שח אבל אם נשקלל את הק"מ הגבוה פלוס ההורדה במחירון של 25% לוי יצחק 
זה כבר לא משתלם 
וכן על זה הדרך סקודה אוקטביה 2018  315 אלף קמ ב41 אלף
איך זה משתלם זה רכב שאי אפשר למכור אותו אחכ במחיר שפוי עם כזה קמ גבוה בנוסף לבלאי המטורף שיש לו 
כבר עדיף לקנות בשוק הפרטי בקצת יותר יקר ואחרי כמה שנים למכור במחיר שפוי 
בלי ירידת ערך דרמטית 
אשמח לשמוע מנסיון או סתם השערות 
נ.ב. קשה לי לומר שכל הקונים שם הם סוחרי רכב 
שמטפלים במד קמ ומכרים את הרכב אחכ יד 1 מרופא 
או שאני תמים.... 
מצרף צילום מסך חלקי מאוד

image.thumb.png.fa0071e2c9e3133ee770682d7119eb6d.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכרזים האלה מוטים לטובת סוחרים כי הם לא מאפשרים להיכנס לרכב עד שאתה עושה העברת בעלות (יש טופס בדיקה והיסטוריית טיפולים), ואם אתה לא סוחר ורוצה לקנות כדי למכור, כבר הוספת יד.

מצטרף לשאלתך - אבל שמח על זה שהמדינה מצאה את הדרך למכור את הרכבים האלה במחיר המקסימלי מבחינתה, ולא הלכה על הפתרון הקל והמהיר - להעביר את הכל לסוחר בהסכם מתחת השולחן.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.3.2025 בשעה 00:11, om2 כתב:

אומנם ק"מ גבוה אבל הרכבים במשטרה אמורים להיות מטופלים כיאות

לפי חבר שמתעסק בסחר של רכבים מול המשטרה וכדו' - הרכבים המבצעיים של המשטרה מוזנחים בטיפולים, זאת לעומת הרכבים של הקצינים והובלת ציוד שלא

זה בנוסף לשיקול שאומנם הקילומטר יכול ליהות X אבל שעות עבודה של המנוע כפולות ויותר מרכב ממוצע בעל ק"מ זהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.3.2025 בשעה 00:53, om2 כתב:

כן. אבל הבלאי הזה מגולם במחיר שהרכב נקנה. שזה הרבה מתחת למחירון

אבל מה אתה עושה עם הרכב אח"כ 
עם כזה ק"מ גבוה אתה מפסיד את כל העלות 
ובנוסף יש רכבים שנמכרים במחירים ממש גבוהים 
אפילו יותר מהמחירון 
תסכל על הטיוטה במכרזים פשוט טירוף

לפני 9 שעות, shlomiko כתב:

לפי חבר שמתעסק בסחר של רכבים מול המשטרה וכדו' - הרכבים המבצעיים של המשטרה מוזנחים בטיפולים, זאת לעומת הרכבים של הקצינים והובלת ציוד שלא

זה בנוסף לשיקול שאומנם הקילומטר יכול ליהות X אבל שעות עבודה של המנוע כפולות ויותר מרכב ממוצע בעל ק"מ זהה

ניידות לא מטופלות?!
ושאר הרכבים כן ?!
אם הבנתי אותך נכון 
בכללי הוא ממליץ על הרכבים האלו או לא 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Rafal כתב:

בכללי הוא ממליץ על הרכבים האלו או לא 

על הניידות (או כאלה עם ק"מ גבוה מה שמעיד על שימוש מבצעי ) ודאי שלא - בגלל ההזנחה שקיימת בטיפולים

לגבי שאר הרכבים שמטופלים בזמן זה כבר הימור בגלל שאין אופציה לבדיקה של הרכב, מה שכן הבנתי שהמשטרה נותנת דו"ח כללי על מצב כל רכב

תכל'ס לפי דבריו משתלם להיכנס לזה - רק אם יש לך היכרות אישית עם אחד העובדים במגרש

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים במשטרה מטופלים בזמן, עם חריגה עד 500 קילומטרים.

זאת לא הבעיה - אופן השימוש ( צורת הנהיגה ומנוע שפעל כמעט  24/7)  גורם לבלאי מואץ,  של מנוע, גיר, מערכת חשמל ( שהיתה עמוסה מעבר למה שקורה ברכב רגיל).

פורסטר או קורולה עם קרוב ל 400 אלף קילומטרים יעשו כנראה  פחות צרות מאשר אוקטביה עם מעל 300 אלף, כל עוד הגיר הרציף.יחזיק מעמד.

נמכרים גם רכבי מנהלה / מוצמדים לקצינים,  עם קילומטראז' יותר שפוי, אבל הם יותר יקרים, אין לך מידע לגבי למה בדיוק הרכבים  שימשו - חתול בשק בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Rafal כתב:

אבל מה אתה עושה עם הרכב אח"כ 

מבט קצר בלוחות ואפילו פה בפורום מעלה שלל אזכורים של החלפת מנוע מפירוק. נראה לך שכל המנועים האלה מגיעים ממכוניות בנות שנה שהיו מעורבות בתאונת רמזור עדינה?

מכונית מודרנית, אפילו בלויה ועייפה, שווה הרבה יותר בחלקים מאשר בשלמותה. אם יש לך מקום לפרק ולאחסן וסבלנות לחכות ורשת לקוחות שאפשר למכור להם - מכרזי המשטרה האלה הם מקור בלתי נדלה לחומרי גלם.

במקרה הגרוע, האוכלוסיה שמתעסקת בזה יודעת גם איך להוריד את הקילומטרז' ולמכור לאיזה פראייר שילך אח"כ לפתוח שרשור כועס/מתוסכל בפורום אבל לא יעשה הרבה מעבר. כל עוד הרכב מתניע ונוסע ונראה סביר, רוב האנשים לא ירגישו בנסיעה את ההבדל בין 60 אלף ק"מ ל-360. את השיעור הזה הם ילמדו אולי בעתיד, וגם אז לא תמיד יקלטו מה קרה אלא יחשבו שמדובר ב'לימון' או דגם לא אמין ש'זו המחלה שלו'.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 7.3.2025 בשעה 09:59, רועי5 כתב:

צריך לקחת בחשבון שכלי הרכב הללו נמכרים as is. אין בדיקה ואין נעליים. וכל זה הופך את המכרזים הללו ותוצאותיהם לתמוהים עוד יותר. 

זה מה שבאמת מעניין אותי 
או שפשוט יש פה כמה סוכני רכב שעושים פה סיבוב 
מצד שני זה המשטרה 
זה לא איזה גוף עברייני 
אי אפשר להגיד שכולם מושחתים 
לא...?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם וגם שמתי הצעת מחיר שזכתה

לא סוחר ולא כלום

אני לא מכיר דרך לעשות שם סיבובים, זה עובד בצורה מאוד מסודרת

אבל הכל שם מתועד - אפשר פשוט לבדוק בקארזון כמה רכבים שנמכרו במכרז לפני שנה, איפה הם ומה שלומם

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם הייתי שם ושמתי הצעה שזכתה 
כמוך לא סוחר ולא כלום 
אבל עוקב מיידי פעם והמחירים מטורפים 
אפילו יש רכבים במחיר כמעט יותר מהשוק הפרטי- שזה לא אמור להיות הגיוני 
מנסה להבין מה באמת נכון 
כי שומע הרבה שמועות 

לפני 44 דקות, אלעדית כתב:

הייתי שם וגם שמתי הצעת מחיר שזכתה

לא סוחר ולא כלום

אני לא מכיר דרך לעשות שם סיבובים, זה עובד בצורה מאוד מסודרת

אבל הכל שם מתועד - אפשר פשוט לבדוק בקארזון כמה רכבים שנמכרו במכרז לפני שנה, איפה הם ומה שלומם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השנקל שלי: אזרחים רבים מציעים שם. החשיפה אדירה, השקיפות מלאה, והאדרנלין של המציעים בשמים.

מציעים הצעות גבוהות משמעותית רק בכדי לזכות בכל מחיר.

גם בדירות בתל אביב זה ככה - דירה מכונס נמכרת בכ - 2-5% יותר, לעיתים, מערכה בלוח יד2 רק בגלל ש-20 רוכשים פוטנציאליים בדקו את הדירה לפני המכרז ובהתמחרות קשה להם לשחרר אותה למישהו אחר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...