Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב האנשים מגיעים עם טיעונים לא רלוונטים, לכן קוטעים אותם מיד.

וגם אלה שאולי יש להם טיעון רלוונטי, לא יודעים להציג אותו כמו שצריך.

אבל כבר היו פה גולשים שעשו שיעורי בית, הגיעו מוכנים, הציגו את הצד שלהם  בצורה ברורה וקצרה ובית המשפט לקח אותו בחשבון.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 7.2.2025 בשעה 01:37, aiib כתב:

פקח צילם אותי עוצר באמצע הכביש (לא בטוח שניתן להוכיח מהתמונות שבאמת עצרתי אבל נעזוב את זה כרגע) הוא כתב כתובת אחרת- 2 רחובות מעל הכתובת האמיתית.

האם זו עילה לביטול הדו"ח או כל עוד ויש תמונה כזו לא משנה איפה היא? 

לחילופין, האם העיריה יכולה לבוא ולתקן את הרחוב בדיעבד?

אם זה עוזר: דוח שהוצמד לי לשמשה (חנייה במקום אסור) בוטל לאחר פנייה דרך האתר בגלל טעות בתאריך.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, erann כתב:

אם זה עוזר: דוח שהוצמד לי לשמשה (חנייה במקום אסור) בוטל לאחר פנייה דרך האתר בגלל טעות בתאריך.

זה היה במקום שתאריך אחר או שעה אחרת היו משנים את התמונה? לדוגמא מקום שבשעות הלילה מותר לחנות/סופי שבוע מותר לחנות וכדו'? או שלא הייתה אפשרות של פטור בכל מקרה?

פורסם

בבקשה לביטול ציינתי שההפרעה לתנועה (אם היתה כזו) מינימלית (אזור מסחרי שהיה סגור בשעת העבירה, תנועה דלילה מאוד) וגם את הטעות בתאריך.  לא בטוח מה מהנימוקים עבד אבל שווה לך לנסות... 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, erann כתב:

בבקשה לביטול ציינתי שההפרעה לתנועה (אם היתה כזו) מינימלית (אזור מסחרי שהיה סגור בשעת העבירה, תנועה דלילה מאוד) וגם את הטעות בתאריך.  לא בטוח מה מהנימוקים עבד אבל שווה לך לנסות... 

אני כתבתי שהרכב עם תג נכה ומשמש נכה ושהמיקום שגוי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...