Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה למטבח

פוסטים מומלצים

פורסם

לסטרימר יש שלט. כשמכבים את הסטרימר- המסך כבר עובר לסטנדביי.

יש (משום מה) קטע כזה לחיבורי hdmi...

לעניין הרמקולים, סאונדבר זול וטוב עושה את העבודה גם פה.

הסטאפ של זוגתי:

17385984422727379249240347698285.thumb.jpg.52c92a6a1f2ed2742cdce379fdf43317.jpg

(כן, זה בדיוק האינובה מהקישור של איציק. כן, יש לו רמקולים. לגברת לא הספיקו הבאסים שלהם. מבשלת עם פרל ג'ם בפול ווליום. כן, האוכל יוצא ממש טעים.)

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 16 דקות, natco כתב:

לסטרימר יש שלט. כשמכבים את הסטרימר- המסך כבר עובר לסטנדביי.

יש (משום מה) קטע כזה לחיבורי hdmi...

יפה אמרת.

לפני 35 דקות, o_prime כתב:

למסך מחשב אין שלט, לטלויזיה יש. אוהד

לפני איזה שנתיים\שלוש מכרו ב ACE איזה מסך 24" למחשב של MASIMO.
כן אני יודע שזה צ'יקמוק אבל בשביל 299 שח לא יכולתי שלא לנסות.

הבאתי אותו הביתה ואז אני מגלה ש: גם יש לו כניסת HDMI, גם שלט רחוק, גם כניסת AUX (אוזניות), רמקולים פנימיים -  והוא בכלל "מסך מחשב".

בקיצור, יש כאלה שיש להם שלט (ובכל מקרה, יצאות HDMI מהעשור האחרון בד"כ נשלטות CEC מה שבסופו של דבר מכבה\מדליק את המסך עם פקודה של הסטרימר).

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוא נגיד את זה ככה - מי שעובר לטאבלט לא חוזר לאחור. אף אחד. זה משנה את כל האינטרקציה בבית, לא רק במטבח. במיוחד אצל אנשים מבוגרים, זה ממש מכשיר שתפור להם :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קיבלתי את הפרסום: ״32 ב-199 ₪, ״43 ב-499 ₪ ו-״55 אנדרואיד ב-999 ₪ בקניה ב-199 ₪, עם הערה שיש מבצעים נוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים.

נתתם הרבה רעיונות.

למי שהביא קישורים מאמזון - לא נשלח לארץ.

כנראה אכן אלך עם ה TABLET

למישהו יש נסיון עם הטאבלטים של TECLAST מ ALIEXPRESS?

פורסם
לפני 9 שעות, Big Guy כתב:

כן, אשתי משתמשת ב teclast p20hd לקריאת ספרים וגלישה באינטרנט. הוא בשימוש הרבה שעות כל יום, לפעמים היא מתלוננת עליו, עושה RESET פתאום או משהו לא עובד חלק, אבל בגדול עושה את העבודה. מה שכן, יש לנו אותו 3.5 שנים ו TECLAST אף פעם לא עדכנו את האנדרואיד. ראיתי באינטרנט שאנשים כותבים שזו המדיניות שלהם, כך שאם אתה הולך על TECLAST תיקח אחד עם אנדרואיד הכי חדש.

פורסם
לפני 9 שעות, Big Guy כתב:

נראה אכן אלך עם ה TABLET

ממליץ בחום שאם הולכים על טאבלט לאשה מבוגרת, אז להשקיע קצת יותר ולקנות אייפד.

מקסימום אם מגלים שזה פחות מתאים לה, תמיד אפשר למכור אותו ביד 2 והחזיר חלק מההשקעה. האייפד גם אמין מאוד, נשאר רלוונטי ומקבל עידכונים ויכול לשמש שנים רבות.

בניגוד לטלפונים שם מכשירי האייפון והאנדרואיד המובילים הם די דומים, בטאבלטים אין מתחרה לאייפד. יש אפליקציות יעודיות (בניגוד לאנדרואיד שבו לרוב מדובר באפל׳ שנבנו לטלפונים) ויש מע׳ הפעלה שעובדת חלק.

אמא שלי משתמשת שנים באייפד בלי בעיה והיא הכי לא טכנולוגית בעולם. כזו שאני צריך להגיע אליה פיזית בשביל להעביר את המזגן מקירור לחימום וכו׳.

לפני 9 דקות, avngas כתב:

לפעמים היא מתלוננת עליו, עושה RESET פתאום או משהו לא עובד חלק,

אמא שלך תסתדר עם תופעות כאלו?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 שעות, Big Guy כתב:

כן, יש לנו את ה P40HD כשנה וחצי, עובד מעולה.

הפסקתי לקנות גרסאות כניסה זולות, ייתכן ושם נעוץ ההבדל של חווית המשתמש והיציבות.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...