Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Help עברתי לאייפון, מה עושים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא יודע. אצלי מנווט יופי בעברית בהקלדה גם בוויז וגם גוגל מפות וקולי בגוגל מפות (לא ניסיתי וויס. מעדיף את גוגל מפות).

איך אתה עושה את זה? 

פורסם

אין לי מושג. הגדרתי את זה לפני 3 מכשירים ומאז מעביר ממכשיר למכשיר את ההגדרות עם האפליקציה של סמסונג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

אין לי מושג. הגדרתי את זה לפני 3 מכשירים ומאז מעביר ממכשיר למכשיר את ההגדרות עם האפליקציה של סמסונג.

באיזה שפה המערכת שלך בטלפון?

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

עברית.

זה מסביר. 

השאלה הייתה איך עושים את זה כששפת המערכת באנגלית.. 

יש אנשים שלא מסוגלים לראות את המערכת בעיברית

יום טוב גם לך

פורסם

השאלה מה קורה בגוגל מפות כשהמערכת באנגלית אבל ברחרת המחדל של המקלדת עברית.

באוטו יש מערכת אנדרואיד אוטומוטיב (שקיבלה גם אנדרואיד אוטו רק בעדכון ota הלפני האחרון) שאין בה עברית אבל הגוגל מפות והוויז מקבלים ניווט קולי בשפת המקלדת.

פורסם

גם אצלי שפת המערכת בטלפון באנגלית, בAA בגלל זה לא ניתן להכתיב כתובות בעיברית.. נורא מעצבן. ברירת המחדל של המקלדת אגב לא קשורה לזה. 

לא ברור למה המפתחים קשרו את זה בשפת המערכת של המכשיר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

באוטומוטיב הם קשרו לשפת המקלדת.

AA זה אנדרואיד אוטו, ועליו כולנו מדברים. ולא, היכולת להקריא שמות של רחובות לא תלויה בשפת המקלדת. למעשה באנדרואיד של סמסונג מהבדיקה שהרגע ביצעתי אין בכלל דבר כזה שפת ברירת מחדל למקלדת. סדר השפות הוא כזה שהשפה הראשונה היא תמיד שפת המערכת.

אולי אצלך זה מערכת שונה שמתנהגת אחרת..

יום טוב גם לך

פורסם

אני עם סמסונג ומקלדת swift.

יש אפשרות להגדיר שפה ליישום. וויז לא מופיע ברשימה אבל גולגל מפות כן ואתה יכול לקבוע לו ברירת מחדל עברית. אולי זה יעזור.

גם למקלדת סוופט ניתן לקבוע ברחרת מחדל עברית 

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אני עם סמסונג ומקלדת swift.

יש אפשרות להגדיר שפה ליישום. וויז לא מופיע ברשימה אבל גולגל מפות כן ואתה יכול לקבוע לו ברירת מחדל עברית. אולי זה יעזור.

גם למקלדת סוופט ניתן לקבוע ברחרת מחדל עברית 

איך עושים את זה בדיוק? 

פורסם
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

בAA

חשבתי שרק אני הוזה. היתה לי את האפשרות להקליד כתובות בעברית באפליקציה של וויז (פיקסל 7 פרו) ולפני קצת יותר מחודש זה נעלם למשהו כמו שבועיים, הפתרון היה לפתוח את המקלדת בטלפון ולהקליד לAA. אחרי שחלפו השבועיים החלטתי להתחיל לדאבג (עד כמה שאפשר) את העניין. לא ברור אם היה עדכון תוכנה או באג כלשהו במהלך אותה תקופה, אבל אחרי שפתחתי את גוגל מאפס, החלפתי לעברית וחזרתי לוויז זה איפשר לי להקליד שוב בעברית 🫠

--

גם אני לא מבין למה יש קשר לשפת המערכת..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, mrmiki1234 כתב:

איך עושים את זה בדיוק? 

הגדרות>ניהול כללי>שפות של יישום

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

חשבתי שרק אני הוזה. היתה לי את האפשרות להקליד כתובות בעברית באפליקציה של וויז (פיקסל 7 פרו) ולפני קצת יותר מחודש זה נעלם למשהו כמו שבועיים, הפתרון היה לפתוח את המקלדת בטלפון ולהקליד לAA. אחרי שחלפו השבועיים החלטתי להתחיל לדאבג (עד כמה שאפשר) את העניין. לא ברור אם היה עדכון תוכנה או באג כלשהו במהלך אותה תקופה, אבל אחרי שפתחתי את גוגל מאפס, החלפתי לעברית וחזרתי לוויז זה איפשר לי להקליד שוב בעברית 🫠

--

גם אני לא מבין למה יש קשר לשפת המערכת..

היה באג

לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

כשאתה צודק, אתה צודק

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 23.2.2025 בשעה 05:56, Night Driver כתב:

המפס מוגדר לי בעברית ועדיין לא מסוגל לנווט בעזרת הוראה קולית בעברית