Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

הדבר היחיד שמענין את פריסבי הוא שורת הרווח בדוחות הרבעונים , כמה שיותר יותר טוב לבעלי החברה ןמחזיקי המניה.

רנו כמותג אחרי שדאגו לפרק לו את הצורה על ידי זילזול בוטה בלקוחות שלהם (הפרטים כמובן, חברות הליס ונהגי מוניות זוכים ליחס אחר לחלוטין) אינו שווה עבורם השקעה , ניכר על פי הדוחות שלהם שהם מתמקדים בעיקר בצארי ובדגמי החשמל של אקספנג , משם מגיע הרווח הגדול והגידול הניכר במכירות.

צארי זה בעיקר לליסינג אז השירות פחות מעניין את הלקוח, אקספנג ממה שאני רואה מוכרים לא רע או יותר מזה אבל אני מכיר יותר מאחד שנמנעים לקנות רק בגלל היבואן. על מי שנכווה אן מכיר את היבואן זה משפיע.

פורסם

קשה למצוא\לקנות היום רכב שאפשר להגיד עליו שלא בא אם איזה מום מובנה מהמפעל!

אם זה לא דו מצמדי זה רציף, אם זה לא אוריאה זה ממיר קטליטי, אם זה לא טורבו זה מותחן או רצועת תזמון נקרעת או שרשרת בעובי הלא מתאים!

צריך איזה רשימה מוכחת של כל התביעות הייצוגיות כי זה כבר מאבד שליטה!

פורסם

לא ברור איך המוסך קבע שכל החלקים האלו באמת דורשים החלפה?

למה לא ללכת פשוט למוסך שיודע לשפץ את המנוע הזה? , יש כמה מוסכים שיודעים לשפץ אותם , ולפעמים אפילו אם יש מזל זה נותן שקט לכמה שנים!

כמו כן יש לא מעט אנשים שמחזיקים ברכב כזה והכל בסדר אצלהם (כולל בגרסת ה1.33 שהחליפה את גרסת ה1.2)

לדעתי ה"קטילה הציבורית" הכל כך גורפת של 2 מותגי רכב ותיקים וטובים סך הכל , (ניסאן ורנו) , לא מזיזה כלום ליבואן  , אלא  גורמת נזק בעיקר לאלפי בעלי הרכבים האלו , 

שבאופן "מפתיע" לא אצל כולם יש תקלות מורכבות , וכאשר יירצו למכור את הרכב שלהם הם לא יוכלו , בגלל אפקט העדר ש"קוטל" מכל כיוון את החברות האלו.

פורסם (נערך)

אני הכרתי  אישית את יואל קרסו. היה אדם צנוע. שהלקוח היה חשוב לו.

היו אנשים שהגיעו אחרי תקופת אחריות. והיה נותן תיקון. על חשבון החברה.

אני עבדתי בסניף. בצומת וולקן. במחסן חלפים. בתור חניך. היה  לוחץ לי תיד בכבוד.

האיתי מגיש לו תנס קפה והוופלים. היה תמיד אומר תודה. אם חייך גדול.

אני לא זוכר לדיוק. אבל הייתה בעיה בגיר של רנו טרפיק.. אני חושב שהיה תיקון חלקי על חשבון החברה. או תיקון מלא. 

היום זה כבר לא חברה. משפחתית. ככה שכנראה פחות אכפת להם.

עוד סיפור על יואל קרסו. היה לו עובד ניצול שואה. שלא היה לו איפו לגור. אז נתן לו לגור. באחד המשרדים.

לא יודע אם לעובד היה ילדים. הוא היה מבוגר שהכרתי אותו. מה שאני יודע זה שהיה נשוי.

העסיק בני נוער. וככה מנע מהם להגיע לפשע. וגם נתן מקצוע לחיים.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, lior2321 כתב:

קשה למצוא\לקנות היום רכב שאפשר להגיד עליו שלא בא אם איזה מום מובנה מהמפעל!

אם זה לא דו מצמדי זה רציף, אם זה לא אוריאה זה ממיר קטליטי, אם זה לא טורבו זה מותחן או רצועת תזמון נקרעת או שרשרת בעובי הלא מתאים!

צריך איזה רשימה מוכחת של כל התביעות הייצוגיות כי זה כבר מאבד שליטה!

עולם הרכב נמצא בשלב ביניים מאוד ארוך שהוא המעבר מבעירה פנימית לחשמלית.

שניהם כרגע במצב שהאחד מבושל יתר על המידה בעוד השני לא בשל....

ברגע שהתשתיות יהיו מספיק בשלות לרכבים חשמליים. בתים, מדרכות, חניונים, תחנות דלק.

וברגע שהסוללות יהיו זולות מספיק וזמינות מספיק למשל סודיום.

שוק הבעירה הפנימית כנראה ימות והסבל הזה יפסק.

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היתה היום כתבה של תומר הדר שציטט תחזיות שלקראת אמצ העשור הבא 99% מהמכוניות שיימכרו חהיו חשמליות.

• מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, GOLF כתב:

עדיין לא הבנתי איפה יש "אשמה תורמת" כלשהי?

הטיפולים בוצעו במוסך מורשה. חוקי וכשר לכל דבר.

מה עם המכתב של העו״ד שמציין שעוד בזמן שטיפל אצלם הוא איחר עם הטיפול בכמה חודשים טובים?

מה גם שהרכב יצא מתקופת האחריות והלקוח לא טיפל ברשת, באמת מה הציפייה שיקרה? רוב היבואנים היו מתנערים במצב הזה, בלי קשר שהמנוע גרוע והתקלה בסבירות גבוהה היתה קורית גם אם הוא היה מתנהל מאה אחוז לפי הספר.

בגלל זה למרות שיש צדק במקרו, במקרה הפרטני הזה הלקוח עשה טעויות לא קטנות ולא מפתיע שהתוצאה זה שאין רצון טוב מצד היבואן כל עוד לא יצאה פסיקה רשמית שמחייבת אותם לתקן על חשבונם.

פורסם

מלבד עניין האיחור בכמה חודשיים (שצריך השוואה מה יקרה לרכב אחר בזמן הזה) - הטענות מול הלקוח הזויות.

המנוע הזה דפוק. נקודה. לנסות לתלות את זה בגורמים חיצוניים זו התממות במקרה הטוב והתנהלות פושעת במקרה הרע (תזכורת - עדיין מוכרים רכבים עם המנוע הזה!).

פורסם
לפני 10 שעות, GOLF כתב:

הטיפולים בוצעו במוסך מורשה. חוקי וכשר לכל דבר.

לגיטימי לחלוטין. אבל גם לגיטימי מצד היבואן לא להסכים לממן ללקוח את החלפת המנוע. אלא אם כן בית המשפט יכריע בייצוגית ויחייב אותו. כל עוד זה לא קרה, אין ליבואן חובה חוקית לעשות את זה.  

פורסם

כשאני חושב על זה - אם הייתי ממגישי התלונה הייצוגית הייתי נוקב בסכום של 67,000 ש"ח לכל מתלונן.

כשקרסו יטענו שהסכום מנופח, יציגו להם את הצעות המחיר המופרעות שלהם לתיקון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מכיר שום רכב סטנדרטי שאיחור של כמה חודשים בטיפול גורר החלפת מנוע, אלא אם יש תקלה במנוע, שימוש בנוזלים או מסננים לא תואמים או שהוא פגום מראש. איחור קל, בטח לרכב שלא נוהגים בו הרבה, זה במקסימום התחלה של התפתחות בוצה קלה ברמה זניחה. זה סתם תירוץ עלוב שכל מהנדס רכב יכול להפריך אותו בבית המשפט. חוסר העדכון של מחשב ניהול ההצתה הוא אולי גורם אך אם זה גורם כזה משמעותי היבואן צריך להיות מחויב להודיע לכלל הלקוחות שלו על העדכון הזה, בתחום זה אין לי מושג מה לשון החוק. 

פורסם
לפני 16 שעות, taranta כתב:

מלבד עניין האיחור בכמה חודשיים (שצריך השוואה מה יקרה לרכב אחר בזמן הזה) - הטענות מול הלקוח הזויות.

המנוע הזה דפוק. נקודה. לנסות לתלות את זה בגורמים חיצוניים זו התממות במקרה הטוב והתנהלות פושעת במקרה הרע (תזכורת - עדיין מוכרים רכבים עם המנוע הזה!).

אבל ברור שהם יתממו מה נראה לך שיקרה?

גם איחר בטיפולים וגם לא טיפל במוסכים שלהם וגם אחרי תום האחריות = כל יבואן ישלח אותו לדרכו בצורה כזאת או אחרת. אולי יבואן סביר יותר יתן הצעת מחיר נורמלית ולא הזויה עד כדי כך כמו פה אבל השתתפות בתיקון לא תהיה.

פורסם

מנוע לא אמור למות אחרי 60,70,100 אלף קילומטר. יש כאן פגם במנועים האלו.

אחריות ניתנת למכלול נורמלי, לא פגום. בעצם מה שקרה כאן זה יצרן שמייצר מנועים פגומים וממשיך למכור אותם בידיעה שהם פגומים.

הויכוח פה הוא לא על החלפה במסגרת אחריות (שתמה) אלא על מכירת מוצר לא תקין, ועוד בידיעה מראש.

לא סתם בכל העולם יש תביעות ייצוגיות והיצרן בצרפת לוקח אחריות (במידה זו או אחרת).

פורסם (נערך)

לצערי אין כמעט יבואנים שלוקחים אחריות.
אם בשנות ה-90 למיצובישי היה שרות "יהלום" והאמת היה להם יופי של שרות. והיום... גם איתם יש היום כמה תביעות יצוגיות (החל מ ה FCM ועד לסוללה של האוטלנדר) ויחס לא מקובל על הלקוחות.
צ'מפיון שרופים אצלי עוד משנות ה -90 עוד הרבה לפני עידן ה DSG והחלונות הנופלים על שרות זוועה
לסובארו היו מנועים עם בעיות שלא טופלו

בוצה בטויוטה + גיר זוועה
כמעט לכולם היו בעיות וכמעט כולם (היבואנים) לא יצאו צדיקים!

חריגים הם דווקא דלק מוטורס, מנסיון של עובד שלי עם פוקוס אקובוסט שהלך המנוע ולא טופלה במוסכי היבואן, החליפו לו מנוע קומפלט בחינם! ובלי לעשות לו הצגות
מוסך עד רעננה... בהחלט צריך לציין גם את מי שבא לקראת הלקוח

פה היה צריך להיכנס משרד התחבורע ולאנוס את היבואנים
אבל כשראש הפרמידה הוא רקב... סביר להניח שהיא עסוקה בהדלקת משואות וליקוק לבוס במקום לדואג לצרכנים (והס מלהזכיר את הקטסטרופה בכבישים ומצב התחב"צ)

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...