Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש ממני לשאול פה בפורום על מערכת

יש לו תקציב של 200 שקל שבהם הוא רוצה להביא מגבר קומפוננט ו6על9 בלי סאב בינתיים

אז מי שיש לו המלצות למערכת הטובה ביותר שיתן את ההמלצה

פורסם

אני מקווה שזה ב2000, כרגיל הנוסחה הפשוטה והטובה, JBL GTO 75.4, קומפוננט בסביבות ה700 של JBL, INFINITY ,ROCKFORD ,PULSE יש מבחר.... ורמקולים אחוריים של פיוניר\קנווד.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני מקווה שזה ב2000, כרגיל הנוסחה הפשוטה והטובה, JBL GTO 75.4, קומפוננט בסביבות ה700 של JBL, INFINITY ,ROCKFORD ,PULSE יש מבחר.... ורמקולים אחוריים של פיוניר\קנווד.
אולי לותר על 9*6 ולשים סאב?

ZZR

פורסם

ככה אני הייתי ממליץ לך לקנות את המגבר מהדיוטי פרי של jbl ב 200$

את הסאב של פיוניר (האגדי השכונתי עממי וכ"ו) 305 C תמיד יהיה לך אופציה למכור אותו ולקנות אחד יותר טוב עולה בסביבות 500 שקל (+ תיבה)

וקומפוננטים של מורל פולס משהו כמו 550+-

קיט התקנה

והתקנה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אז ככה את אותה ההמלצה כמו שרשמתי רק שבמקום הסאב שיקנה 6*9 ממש חזקים

אני ממליץ לו ללכת על הפיוניר 460W אך הוא יצטרך קצת לחורג מהתקציב משהו כמו 100 שקל

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אם אתה אוהב צליל מתכתי וצורם מטויטרים ששוים אגורה ואתה אוהב שהבאס בולע את המוזיקה והכל מתחיל להיתחרבש בווליום אז קח פיוניר...

אם אתה רוצה רמקול די זול וממש איכותי שצליל נעים רך ועוטף טויטרים מהממים באס עמוק וברור והכל נישמר גם בעוצמה גבוהה אז לך על לייטנינג אודיו 225W מסדרת הBOLT עולה כ400 שקלים והוא שוה כל שקל שקל שאתה משלם עליו פשוט היה לי העונג והתענוג להיתנסות ולשמוע את הרמקול הזה ולדעתי אין לו מתחרים בסכום הזה כמו כן הרמוקל הזה משאיר לחבר שלך בתקציב הרבה מקום לאופציות .המורל פולס יכנסו והJBL גם הוא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...