Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K ופחות

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, razi_pazi כתב:

אם לרכב פוטנציאל להמשיך לשרת אותך באופן סביר הייתי משקע 2000 ואף 4000 הרבה לפני שהייתי מחפש רכב חלופי.

בדקת תחבורה ציבורית?

אם בדקת ופסלת אז זה בסדר.

אבל לעיתים אנשים כלל לא שוקלים זאת לאור הסתייגות מובנית מבלי לבדוק העניין בפועל או מתוך הנחה שמצאי התחב"צ לא מספק (גם זאת בלי לבדוק).

יש שתי תחנות רכבת ברעננה. יש תדירות סבירה ומשך הנסיעה קצר. יש מספר קווי אוטובוס ישירים ממרכז תל אביב לרעננה.

אולי בשילוב אופניים חשמליים או לא חשמליים תתפור לעצמך תחבורה טובה לעבודה.

אולי שנתיים בתחב"צ יאפשרו לך לחסוך מה שאתה צריך.

כן, אני סובל מאוד מתחב״צ ברמה הרפואית וזה לא יקרה, לא עולה על משהו שהוא לא רכבת 1 ישירה מהבית ליעד ומכיוון שאנחנו בישראל ולא בלונדון- אין כזו למי שלא זכה לגור על ציר הקלה במקרה. כשרשמתי שאין ברירה- באמת אין לי ברירה. (גם על מונית אגב לא עולה, מהסיבה הרפואית) זה או שאני נוהג או שנוסע ברכבת כל השאר לא אפשרויות לצערי.

פורסם (נערך)

היונדאי גטס רכב פשוט ואלמנטרי שמגלה אמינות גם בגילים מופלגים.

אבל העצה הכי טובה לדעתי (מלמד תחבורה ציבורית/שיתופית) היא לחפש את הרכב הכי שמור שתוכל בתקציב, בלי להיכנס לסרטים מה הסמל שבחזית. 

נוחות, חסכוניות... תשכח מזה, אתה מצפה ליותר מדי. הדבר היחיד שמעניין אותך בשנתונים האלה זו אמינות. הטויוטה שלך נוחה, ומה. 

אסטרטגיה שונה היא ללכת על רכבים לא פופולריים. ה-301 רכב שנוא בגלל החד-מצמדי, אבל הוא חסכוני וסהכ נוח ויש בתקציב שלך. 

וגם: סבלנות.

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

היונדאי גטס רכב פשוט ואלמנטרי שמגלה אמינות גם בגילים מופלגים.

אבל העצה הכי טובה לדעתי (מלמד תחבורה ציבורית/שיתופית) היא לחפש את הרכב הכי שמור שתוכל בתקציב, בלי להיכנס לסרטים מה הסמל שבחזית. 

נוחות, חסכוניות... תשכח מזה, אתה מצפה ליותר מדי. הדבר היחיד שמעניין אותך בשנתונים האלה זו אמינות. הטויוטה שלך נוחה, ומה. 

אסטרטגיה שונה היא ללכת על רכבים לא פופולריים. ה-301 רכב שנוא בגלל החד-מצמדי, אבל הוא חסכוני וסהכ נוח ויש בתקציב שלך. 

וגם: סבלנות.

תודה, איך זה שלא הומלץ כאן ובאף פלטפורמה? קאץ'?

פורסם

יש גם 301 עם גיר פלנטרי והוא עדיף בהרבה יפ החד מצמדי וגם זריז יותר. כאשר לקראת סוף 2016 הרכב הגיע עם תיבה בת 6 הילוכים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כבר כתבתי שלעניות דעתי אתה עושה כשאתה רכב בתקציב - זה רק מזמין צרות.

א-ב-ל אם אתה מתעקש לפני שאתה מחפש רכב, תמצא לך מוסכניק שיוכל ויסכים לטפל ברכב כזה, וגם יהיה ישר מספיק להגיד לך מתי לוותר.

היו לי בעבר כלי רכב בתקציבים כאלה, אבל תמיד היה לי מי שיסכים לטפל בהם, וגם הייתי מוכן (והיה לי) כסף להשקיע בתחזוקה נאותה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 34 דקות, zvit כתב:

אני כבר כתבתי שלעניות דעתי אתה עושה כשאתה רכב בתקציב - זה רק מזמין צרות.

א-ב-ל אם אתה מתעקש לפני שאתה מחפש רכב, תמצא לך מוסכניק שיוכל ויסכים לטפל ברכב כזה, וגם יהיה ישר מספיק להגיד לך מתי לוותר.

היו לי בעבר כלי רכב בתקציבים כאלה, אבל תמיד היה לי מי שיסכים לטפל בהם, וגם הייתי מוכן (והיה לי) כסף להשקיע בתחזוקה נאותה.

כן אני עוצר כרגע, אתמקד בתיקון הטיוטה. אגב - מוסכניק אמין במרכז? עד כה אלו שהייתי אצלם הציעו לתקן בהמון כסף ובתכל'ס הציעו לי להפטר מהרכב אם יכול..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...