Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן בתקציב של כ-40-45 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב קטן בתקציב של בערך 40-45 אלף.

גיר אוטומטי.

משתמש בעיקר בתוך העיר וקצת בין עירוני במרכז (כלומר, נסיעות כמו ראש העין-ראשון לציון, לא נסיעות ארוכות)
פעם בכמה חודשים אולי עושה נסיעה ארוכה (במסגרת טיול)

ממוצע קילמוטרז שנתי בערך 15 אלף

אני לא צריך רכב גדול, אני סטודנט ובדרך כלל נוסע לבד או עם בת הזוג, אבל מעבר לזה כנראה לא מסיע אף אחד במושב האחורי, ככה שזה פחות חשוב. כנל לגבי תא מטען.

בעיקר חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק, שדה ראיה נוח וכמה שיותר אמין, אין לי כוח ללכת כל שבועיים למוסך. אם יש הבדל במחירי ביטוח, אז כמובן, מעדיף כמה שיותר זול.

הסתכלתי על רכבים ביד 2 בטווח המחירים הזה,

ראיתי שאני יכול להשיג בתקציב הזה יאריס 2015, או ספארק 2018-2019. (עם קילומטרז' סביר יחסית, עד 120 אלף)

מה לדעתכם עדיף?

מצד אחד מדברים הרבה על האמינות של טויוטה, אבל אומרים שהוא רכב "משעמם" (שאני לא בטוח מה זה אומר)

ושברולט באופן כללי לא החברה הכי אמינה, אבל אומרים שהספארק אחרי 2015 יחסית אמינות, ונראה שהן מאובזרות יותר מהיאריס.

אשמח לדעתכם בנושא ואולי המלצות אחרות.
לגבי מאזדה 2 - שקלתי אותה אבל ראיתי שהיא יחסית צורכת יותר דלק מהאחרות.

פורסם

לדרישות שלך ספארק, די זריזה, ב2019 עברה מתיחת פנים וקיבלה מערכות בטיחות לצד 10 כריות אוויר, חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתאריך 24.9.2024 בשעה 06:43, yulianx כתב:

לדרישות שלך ספארק, די זריזה, ב2019 עברה מתיחת פנים וקיבלה מערכות בטיחות לצד 10 כריות אוויר, חסכונית.

תודה רבה על התגובה!

ואיך הסוויפט של 2017-2018? ראיתי שהן גם זמינות במחירים האלה, היתרון שלהן שהן קצת יותר מרווחות, אבל אני לא יודע איך הן מבחינה מכנית

ספייס סטאר דומות בגודל לספארק וגם זמינות במחירים האלה בשנתון 2019, אולי 2020. מומלצות יותר או פחות?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי kuritzon
פורסם

הסוויפט אכן מרווחת יותר מאחור, גם כן אמינה וחסכונית,גם לה יש גיר רציף מנוע מעט חלש יותר.

הספייס סטאר מרווחת יותר מאחור, אך חוץ חזקה ורועשת יותר, הייתי בוחר בספארק על פניה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 30.9.2024 בשעה 11:12, yulianx כתב:

הסוויפט אכן מרווחת יותר מאחור, גם כן אמינה וחסכונית,גם לה יש גיר רציף מנוע מעט חלש יותר.

הספייס סטאר מרווחת יותר מאחור, אך חוץ חזקה ורועשת יותר, הייתי בוחר בספארק על פניה.

אז בין הסוויפט לספארק, זה עניין של העדפה - קצת יותר מרווח לעומת קצת יותר כוח?

פורסם

וגם נוחות המושב יכולה להיות לך שונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...