Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט בלייזר RS 2021

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מקצוענים!
אני שוקל לקנות את האוטו בלייזר RS  של שברולט 
האם מישהו מהמכובדים מכיר? יודע לומר לי האם אני עושה החלטה נכונה?
גם בהקשר של חשיבה עתידית כאשר ארצה למכור...למעשה ממה שאני רואה אין הרבה רכבים מהדגם הספציפי הזה.. ביד2 למשל אני רואה לא מעט מאותם רכבים המוצעים למכירה "המון זמן" יחסית.. מצד שני, אני לא קונה אוטו כדי למכור, אלא כדי ליהנות ממנו כמה שנים טובות
כרגע יש לי ספורטאז' GT שהוא רכב אדיר, שכמובן יש לו שוק וביקוש מצוין, אין לי מילה אחת רעה להגיד על הרכב, נהפוכו! פשוט רוצה לרענן ולהתחדש 
האם זה רכב טוב? שיהיה לי קל גם למכור לכשיגיע הרגע?

פורסם

בשנת 2021 נמכרו כ-208 יחידות של הבלייזר RS.

מדובר ברכב מרווח מאד וחזק. בשנת 2021 רמת הגימור RS נמכרה עם מנוע 2 ליטר 230 כ"ס.

(בשנים מוקדמות יותר נמכר גם עם מנוע 6 צילינדרים 3.6 שאני באופן אישי - מעדיף)

השוק לשברולט בסגמנט הזה אף פעם לא היה מדהים, אבל מה שתקנה בזול (באופן יחסי) גם תמכור בזול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן יש גרסה שלו ב 3.6 מפלצת, אולם זה שנתון מאד נקודתי שזה אזור ה 2019 כמדומני.. 
לאחר מכן המנוע החזק הזה הועבר לדגם ה פרימיום שזה איך נאמר, במילים אחרות פשוט לא ה RS, בעיקר בנראות..
ז"ת דווקא המודל עם הלוק "הספורטיבי" קיבל את המנוע החלש יותר, אולם החסכוני יותר ה 2000 טורבו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...