Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת פזומט הנחמדה הייתה מוכנה עד לאחרונה לחדש את "מבצע ההצטרפות" שהעניק לנו אוקטן 99 בעלות אוקטן 95, מדי 6 חודשים, ללא בעיות ב-3 השנים האחרונות.

עכשיו, הם כבר "גדולים", מספיק להם, ואינם מוכנים עוד לחדש את ההנחה המוגדלת ומקבעים אותה בסביבות 50 אג' לאוקטן 99 ו- 10 אג' לאוקטן 95 ,או קצת יותר, תלוי בכושר המיקוח.

מצטרפים חדשים ממשיכים לקבל ההנחה המוגדלת, (כ- 80 אג') למשך 6 חודשים.

היות וכך, כל אחד צריך עכשיו לעשות לעצמו את החשבון מחדש אם זה בכלל כדאי. יש לקחת בחשבון גם את העלות הקבועה של הכרטיס לחודש ואת עלות הדוחות השנתיים.

אולי אם יתחיל גל של ביטולים, (וחידושים לאחר מס' שבועות על כל הכרוך בהוצאות הקמה...), אז הם יעשו את החשבון השיווקי מחדש. :wink:

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

זכור לי שנרשמתי לדבר כזה..

משום מה, לא היה כל זכר להירשמותי אצלהם.

יש מצב שאני לא מתאים לתנאים שלהם?

פורסם

זה נורא פשוט - כשהם ביטלו את ההנחה המקורית אנחנו ביקשנו להפסיק את המנוי, ואז הם החזירו אותה לעוד חצי שנה, שבסופה הם יבטלו את ההנחה המקורית, אנחנו נבקש להפסיק את המנוי....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה נורא פשוט - כשהם ביטלו את ההנחה המקורית אנחנו ביקשנו להפסיק את המנוי, ואז הם החזירו אותה לעוד חצי שנה, שבסופה הם יבטלו את ההנחה המקורית, אנחנו נבקש להפסיק את המנוי....

הרי אנחנו בישראל :)

:ok:

פורסם

לי זה עדיין כדאי, במחירים שסיכמתי איתם, (עלות קבועה ועלות משתנה), החיסכון ירד לכ- 10% לחודש. עדיין כדאי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לי זה עדיין כדאי, במחירים שסיכמתי איתם, (עלות קבועה ועלות משתנה), החיסכון ירד לכ- 10% לחודש. עדיין כדאי.

אני ביטלתי את הכרטיס.

איך אתה חוסך 10%? אני בספק אם אתה חוסך בכלל..

יש הרבה תחנות סונול עם הנחה 55 אג'

ותחנות פז עם 40 אג' הנחה.

נכון להחודש:

סונול 99 בהנחה 55 אג' - 5.62

פז 98 בהנחה 40 אג' - 5.66

חבל ששאר החברות לא מתחרות..

פורסם

בפז ההנחה היא על אוקטן 98, ונכון פזומט כבר אינה מקבלת לקוחות חדשים נוספים.

מאידך לכל מי שנמצא באיזור המרכז וצורך דלק 98 יכול לקבל הנחה של 60 אג' בתחנת הדלק שנמצאת בסביון (לפי התגובות מקהל הלקוחות זו ההנחה הגבוה בכל האיזור), התדלוק מתבצע בעזרת מתדלקים ולא בשירות עצמי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאידך לכל מי שנמצא באיזור המרכז וצורך דלק 98 יכול לקבל הנחה של 60 אג' בתחנת הדלק שנמצאת בסביון (לפי התגובות מקהל הלקוחות זו ההנחה הגבוה בכל האיזור), התדלוק מתבצע בעזרת מתדלקים ולא בשירות עצמי.

ל'

אכן, הגיע הזמן שיתנו הנחות לנזקקים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני ביטלתי את הכרטיס.

איך אתה חוסך 10%? אני בספק אם אתה חוסך בכלל..

יש הרבה תחנות סונול עם הנחה 55 אג'

ותחנות פז עם 40 אג' הנחה.

נכון להחודש:

סונול 99 בהנחה 55 אג' - 5.62

פז 98 בהנחה 40 אג' - 5.66

חבל ששאר החברות לא מתחרות..

יש בראשון תחנה חדשה שנפתחה לא מזמן, 90 אג' הנחה ל98. אני מתדלק שם תמיד.

פורסם

ההנחה לאוקטן 95' כדאית עם כרטיס פזומט?

כי כרגע אני מתדלק רק בתחנת פז בשכונתי, תדלוק עצמי בכ"א ההנחה : 12 אג' לליטר.

פורסם
ההנחה לאוקטן 95' כדאית עם כרטיס פזומט?

כי כרגע אני מתדלק רק בתחנת פז בשכונתי, תדלוק עצמי בכ"א ההנחה : 12 אג' לליטר.

1800-80-80-60

תנסה להרים אליהם טלפון ותוכל לשאול את כל השאלות מהגורמים העוסקים בנושא, עד כמה שאני יודעת אם אתה מתדלק בתחנה קבועה עם כרטיס פזומט יש לך על כך הנחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש עוד המלצות על תחנות שמוכרות אוקטן 98/99 בהנחה משמעותית באיזור המרכז?

איזור תל-אביב מישהו? (כמובן שגם איכות הדלק היא משתנה חשוב במשוואה)

תודה!

MCS 2008

פורסם
אכן, הגיע הזמן שיתנו הנחות לנזקקים...

תחנת פז אינה בסביון עצמה - אם כי בצומת סביון, הקרובה יותר לאור יהודה..

מה גם שבאים לתדלק בה מכל הסביבה.. אור יהודה, יהוד, נווה מונוסון, גני תקווה, גני יהודה, קרית אונו ועוד..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

QUOTE=נהגת שודים]בפז ההנחה היא על אוקטן 98, ונכון פזומט כבר אינה מקבלת לקוחות חדשים נוספים.

ל'עד כמה שאני יודע ההנחה בתחנה 40 אג', גורג'??

srack, איפה התחנה? אתה בטוח שההנחה 90 אג'?

בטח הדלק שם בסדר אם אתה מתדלק שם קבוע..

• תוכן חדש...