Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום למומחים,

יש דרך לתקן את הפגוש בתמונה??

אני מנסה ככל הניתן להמנע מהחלפה.. 

השאלה אם ניתן לתקן ואיך .

תודה

image.png

עריכה אחרונה על ידי Morde
פורסם

לא חובה להחליף איש מקצוע יידע להלחים, לעשות שפכל וצבע. בכל מקרה, דורש פירוק והרכבת הפגוש. 

תבדוק כמה עולה פגוש חליפי, למאזדה 6 אם קלטתי נכון מהתמונה, יש פגושים חליפיים חדשים או מפירוק במחיר לא גבוה במיוחד כך שאולי זה ייצא בערך אותו מחיר. תברר בעצמך את מחר החלק כדי לחסוך בעלויות. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

לא חובה להחליף איש מקצוע יידע להלחים, לעשות שפכל וצבע. בכל מקרה, דורש פירוק והרכבת הפגוש. 

תבדוק כמה עולה פגוש חליפי, למאזדה 6 אם קלטתי נכון מהתמונה, יש פגושים חליפיים חדשים או מפירוק במחיר לא גבוה במיוחד כך שאולי זה ייצא בערך אותו מחיר. תברר בעצמך את מחר החלק כדי לחסוך בעלויות. 

כמה לדעתך העלויות?? החלפה ו/או תיקון??

ולגבי בירור עצמי, 

להתקשר למגרשי פירוק רכבים, זה הבירור.. נכון?

ישנה דרך נוספת??

אגב , איך נקרא החומר של השפכטל??

וגם ראיתי שיש תרסיסי צבע בקוד של הרכב.

אולי אני יעשה פרוייקט עצמי... ברוך השם , משמיים נתנו לי מתנה של ידיים טובות... :)

עריכה אחרונה על ידי Morde
פורסם

לגבי עלויות תתקשר לברר. זה מאוד תלוי באיכות העבודה. 

מגן תנסה באפליקציות קאר פארט וגלגלים וגם תריץ חיפוש בגוגל לפי מגן קדמי מאזדה 6 ותברר התאמה לשנתון. 

אתה יכול לבצע בעצמך. כנראה שעלויות השפכטל, ניירות הליטוש והצבע יהיו כ200 ש"ח אבל תיקח בחשבון שזה ייראה בהתאם מה גם שמדובר באזור יחסית פגיע ואז התיקון עלול לא להחזיק מעמד. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...