Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

כשאני מפעיל מזגן על קירור, אחרי 2-3 דקות אני מרגיש חום גבוה מאוד (ממש רותח כשקירבתי לשם את היד) מאזור הפילטר מזגן (ליד הדוושות) והמזגן מתחיל להוציא אוויר לא קר מפתחי האוורור. זה קורה בעיקר בנסיעה מהירה, אחרי כמה האצות. השבוע קרה לי שהמזגן הוציא אוויר חם לכמה שניות בזמן נסיעה מאומצת. בעמידה זה גם קורה אבל לוקח יותר זמן. (לא בטוח-אבל נראה שזה גם משפיע על ביצועי המנוע)

הפילטר נקי, ומילאתי גז מחדש למרות שבדיעבד לא היה חוסר. גם נוזל קירור לא חסר אם זה קשור. 

המזגניסט אמר שיכול להיות שיש זליגה בין הצנרות, מה הכוונה?

פורד מונדאו 2012 בנזין טורבו, 2.0

תודה

פורסם
לפני 24 דקות, tamir3000 כתב:

זהו רכב שגם שהיה חדש לא היה לו מזגן. 

הרבה תלונות הצטברו בזמנו על הבעיה הזאת. 

חזור לדווח אם איזה מזגניסט אומן ימצא פתרון... 

קראתי את התלונות שהמזגן חלש אבל לא קראתי תלונות על תקלות במזגן.. לי דווקא היה בסדר עד שהתחילה הבעיה..

אעדכן

פורסם

נזילה ניתן לאתר. אין טעם להחליף חלקים תקינים. 

אני לא יודע מאיזה איזור אתה, אבל מציע שתנסה לפנות לאבי אור מיזוג אוויר לרכב מנס ציונה לבירור.

לי הוא פתר בעיה ברגע שאחרים לא ידעו מהיכן להתחיל והמחיר היה הוגן. 

פורסם
לפני 4 שעות, Moshe c כתב:

נזילה ניתן לאתר. אין טעם להחליף חלקים תקינים. 

אני לא יודע מאיזה איזור אתה, אבל מציע שתנסה לפנות לאבי אור מיזוג אוויר לרכב מנס ציונה לבירור.

לי הוא פתר בעיה ברגע שאחרים לא ידעו מהיכן להתחיל והמחיר היה הוגן. 

לפי מה שהבנתי זאת לא בריחה של גז ולא נזילה של מים, אלא זליגה של הגז מצנרת יניקה לצנרת דחיסה או משהו כזה, אולי שסתום, אני מאזור הצפון ובינתיים מעדיף לנסות לתקן לבד. תודה על התגובה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...