Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שהוחלף הטורבו באופל זאפירה 2017 עם 170,000 ק"מ , במוסך אמרו לי שאני צריך להחליף את חיישן הטורבו - חדש עלות 3200.

המק"ט שלו הוא 55587751 - אני רואה המון כאלה באמאזון ואיביי במחירים של 100 $ וגם פחות . איך אני יודע איזה חלק מתאים לי?

תודה רבה.

פורסם

יש תחליפיים, ויש מקורי של ACDelco/GM:

GM Genuine Parts 55587751 Turbocharger Wastegate Regulator Solenoid Valve https://a.co/d/04CrvldJ

 

שאלה של כמה כסף אתה רוצה לחסוך - לא יודע להגיד לך כמה משמעות יש לחלק מקורי במקרה הזה. אם אתה רוצה לא לקחת סיכונים, קח את החלק המקורי ועדיין תהנה מחסכון של מעל 90% הנחה ממחיר החלק בארץ.

פורסם

מק"ט זה מק"ט. אם אמרו לך שזה המק"ט שאתה צריך, אז החלק שתקבל בארץ והחלק שתזמין זה אותו חלק. באותה תקופה אופל הייתה שייכת ל-GM, אז חלקי GM מקוריים הם גם חלקי אופל המקוריים.

פורסם

אל תהיה מופתע שעושקים במחירים ביבואן בארץ והפער הוא כל כך עצום, ככה זה. למזלך ל-GM יש היצע מאוד טוב באמאזון אז קל להשיג מוצרים מקוריים, ובמקרה שלא שולחים לארץ יש אתרים כמו Rockauto

פורסם

שמע, יותר מפי 10 זה קיצוני. יצא לי לראות פערים של פי 2 ואפילו פי 5 (האם מחיר החלק מתחת ל-$75 מאוד משפיע), אבל פי 10? פעם ראשונה שאני נתקל בפער כזה. רק לפני חודש הזמנתי משאבת וואקום של GM והפער היה פי 5.

פורסם
לפני 6 שעות, chrono כתב:

שמע, יותר מפי 10 זה קיצוני. יצא לי לראות פערים של פי 2 ואפילו פי 5 (האם מחיר החלק מתחת ל-$75 מאוד משפיע), אבל פי 10? פעם ראשונה שאני נתקל בפער כזה. רק לפני חודש הזמנתי משאבת וואקום של GM והפער היה פי 5.

בדקתי בהזמנות שלי באמאזון והשוותי למחירון של היבואן, הכל פי 5-6. כן מסכים שפי 10 זה חריג אבל שוב הסתכלתי על דברים שהזמנתי שעלו לי 20-60 דולר. אני בטוח שפה ויש יש יוצא דופן בהתאם לזמינות מלאי של היבואן...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...