Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

אשמח לעזרת המומחים בפורום. 
קצת רקע לפני - לאחר כמעט עשור על דו״ג בתוך גבולות ת״א נאלצתי בנסיבות משמחות לעבור לרכב (יצאה מאזור ת״א, +והרחבת המשפחה) - אפרט בהמשך. 
הבעיה העיקרית שלי הייתה שביטוח הד״וג שהיה לי קרוב לעשור - לא נחשב כעבר ביטוחי מספק עבור חברות הביטוח וקיבלתי הצעות מחיר אסטרונומיות (אע״פ גילי וותק רישיון הנהיגה) כאשר התחלתי בחיפושים אחר רכב. 
מפאת לוחות זמנים וקצת לחץ של התקופה - בסופו של דבר קניתי 2012 Opel Astra J GTC שמורה מאוד שכרגע בהחלט עושה את העבודה לעת עתה. 

אבל עכשיו אחרי כמעט שנה ביחד, הגעתי דיי מהר למיצוי מהרכב - ואני מחפש משהו יותר ספורטיבי, יותר כוח זמין, ועם התנהגות כביש יותר חוויתית וחיבור לנהג ולנהיגה. 
התקציב הוא עד 70 אש"ח. 
דגשים:
בחור גדול ( 1.85 עם 110+ קילו) אז כל רכבי המיני/סופר מיני פחות מתאימים (אבארת, פולו GTI, מיני קופר, איביזה, וכ׳ו) 
בגדול הרכב ישמש רק אותי (יש לנו רכב נוסף עיקרי בחזקת אישתי - שגם משמש אותנו לנסיעות ארוכות או משפחתיות) ומיועד בעיקר לנסיעות לעבודה, חד״כ, ולהוציא את הקטן מהגן כשצריך. 
הוא אומנם ישמש אותי כרכב דיילי - אבל עובד המון היברידי מהבית אז יכול לצאת שמתוך כל השבוע - 4 ימים הרכב ללא שימוש בחנייה. (כבר חצי שנה ככה למעשה) 
אופי נסיעות קבועות:
יומיים בשבוע ראשון לציון - ת״א 
יום בשבוע ראשון לציון - נתניה 

לא מחפש לעשות מסלולים, נס הרים, פצאל או מפגשי מכוניות. 
אבל כן מחפש משהו אמין עם כמה שפחות ביקורים במוסך (ככה שפחות אלפא - מניסיון מר של כמה חברים קרובים עם ג׳ולייטות) 
Simply a Car guy :) 

תודה רבה!
שבוע טוב ובשורות טובות

עריכה אחרונה על ידי iseanm

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...