Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה קניתי i10 2012 ידני.

לפני בערך כחודש התפוצץ לי הרדיאטור תוך כדי נסיעה. גררתי את הרכב למוסך שהחליף לי רדיאטור וטען שבדק וראה שככל הנראה לא נגרם נזק לראש מנוע.

כשבאתי לאסוף את הרכב המוסכניק זרק משהו על זה שאולי יתרוקן לי המיכל מים קצת אז הוא השאיר לי קצת מים ירוקים.

עכשיו מאז אני בודק מים כמעט כל יום ושמתי לב לתופעה שהמים מידי כמה ימים יורדים בבת אחת לL אחרי כמה ימים שהם היו על F. מה שמוזר לי זה שהמים לא יורדים בהדרגה אלא בבת אחת אחרי נסיעה אחת או שתיים ככל הנראה. בפעם הראשונה והשנייה חשבתי שאולי זה תקין אבל עכשיו זה קרה כבר בפעם הרביעית ואני מתחיל להילחץ.

לפני שאני ניגש למוסך רציתי לשאול אם יש לכם רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה.

כמה דברים שאולי שווה לציין:

- בדקתי שמן והוא נראה תקין ולא בצבע טחינה.

- לא הצלחתי לאתר נזילה נראית לעין מתחת לרכב.

- קניתי את הרכב כשהחימום מנוטרל ובוצע מעקף (ככל הנראה בגלל נזילה ברדיאטור חימום הפנימי).

פורסם
לפני כשעה, orike כתב:

לפני בערך כחודש התפוצץ לי הרדיאטור תוך כדי נסיעה

ראדיאטורים לא מתפוצצים ככה סתם.

יש לך צילום?

הייתי רוצה לראות ראדיאטור מפוצץ, פעם אחת בחיי.

ראדיטורים שהיו לי:

נסדקו.

נזלו.

התפנצ'רו.

אבל לא התפוצצו!

האם הטרמוסטט (בין המנוע לראדיטור) הוחלף בהזדמנות הזו שהיית במוסך . 

אני לא יכול לקבוע האם התופעה שאתה נתקל בה היא תקלה חמורה,

או שמדובר ברגישות יתר שלך, לאור הטראומה שאתה (והרכב) עברתם בעקבות "התפוצצות" הראדיטור לפני חודש.

אבל טוב שאתה עוקב.

באמת רצוי שתחזור בהקדם למקום שעשה לך את העבודה.

פורסם
לפני 20 דקות, IsraCar כתב:

ראדיאטורים לא מתפוצצים ככה סתם.

יש לך צילום?

הייתי רוצה לראות ראדיאטור מפוצץ, פעם אחת בחיי.

ראדיטורים שהיו לי:

נסדקו.

נזלו.

התפנצ'רו.

אבל לא התפוצצו!

האם הטרמוסטט (בין המנוע לראדיטור) הוחלף בהזדמנות הזו שהיית במוסך . 

אני לא יכול לקבוע האם התופעה שאתה נתקל בה היא תקלה חמורה,

או שמדובר ברגישות יתר שלך, לאור הטראומה שאתה (והרכב) עברתם בעקבות "התפוצצות" הראדיטור לפני חודש.

אבל טוב שאתה עוקב.

באמת רצוי שתחזור בהקדם למקום שעשה לך את העבודה.

לא יודע אם "התפוצץ" זאת המילה הנכונה זאת הטרמינולוגיה שהמוסך השתמש בה אבל בשורה התחתונה נוצרו חור/כמה חורים ברדיאטור.

לגבי התרמוסטט למיטב ידיעתי לא הוחלף.

פורסם

בהחלפת רדיאטור יש לבצע ניקוז אוויר. זו פעולה שאם מבוצעת כהלכה היא לוקחת יותר מדקה/ שתיים.

יש לא מעט מוסכים, גם כאלו שמכבדים את עצמם, שלא משקיעים את הזמן הדרוש ולא מבצעים את הניקוז כראוי.

יכול  להיות שאין בעיה ובעוד מספר ימים, לאחר שתמלא שוב ושוב מים עד למקסימום, כל האוויר ייצא ויכול להיות שישנה בעיה.

במקומך הייתי נותן לזה עוד כמה ימים ואם הבעיה לא חולפת חוזר למוסך שביצע את החלפת הרדיאטור. 

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...