Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טסט היום לרכב, הבוחן בבור אמר לי שיש נזילת שמן, נסעתי משם למוסך , העלו על הליפט והראו לי שיש נזילה מהטורבו, ואצטרך להחליפו בקרוב, אמר שהחלק יעלה סביבות 6K ועבודה סביבות 4K כי צריך להוציא את המנוע, נראה לי מוזר שצריך להוציא מנוע בשביל להחליף חלק אבל כבר למדתי שבצרפתיות הכל אפשרי, הרכב עם 154K קמ, האם העלות הגיונית ? דרך אגב הרכב עבר טסט ונוסע בצורה תקינה אז אין לחץ אבל אני רוצה לסדר את הבעייה, איך הכי כדאי לפתור את הסיפור ? אפשר לקנות את החלק מחו"ל ולתת רק' להרכבה ?

פורסם (נערך)

כן אפשר לקנות מחו"ל ולשלם רק על הרכבה, תן יותר פרטים על המנוע מה הנפח שלו.

לפי מה שאני רואה זה מנוע 1.5, 110 כ"ס.

אם כן זה טורבו שמתאים למנוע K9K, 1.5 ו 110 כ"ס.

Charger, charging (supercharged/turbocharged) NISSENS 93450 for RENAULT KADJAR AL35597580 - alvadi.com

1,788 ש"ח לא כולל מכס. (עדיף שילוח דרך דואר ישראל בכדי שיאושר במכס ועמלת מכס בלבד)

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם (נערך)

אני לא יודע אם חייבים להוציא את המנוע ממש, אבל בוודאי מדובר בעבודה לא קלה, הטורבו במיקום עם גישה מאוד לא נוחה, מאחורי המנוע וצמוד לקיר האש.

המוסך שהלכת אליו, זה מוסך מתמחה ברנו? אם לא, כדאי להתייעץ שוב עם מוסך מתמחה. אל תקבל מייד כתורה מסיני שחייבים להחליף את הטורבו. ובכל אופן, טורבו אפשר גם לשפץ, לשים חליפי או לקנות מקורי מחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 29 דקות, Deutz912 כתב:

כן מנוע 1.5 , מה שצירפת של חברת NISSENS , נחשב כמותג טוב ? יכול להעריך עלות הרכבה ? יודע אולי כמה מכס לוקחים ?

לפני 32 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא יודע אם חייבים להוציא את המנוע ממש, אבל בוודאי מדובר בעבודה לא קלה, הטורבו במיקום עם גישה מאוד לא נוחה, מאחורי המנוע וצמוד לקיר האש.

המוסך שהלכת אליו, זה מוסך מתמחה ברנו? אם לא, כדאי להתייעץ שוב עם מוסך מתמחה. אל תקבל מייד כתורה מסיני שחייבים להחליף את הטורבו. ובכל אופן, טורבו אפשר גם לשפץ, לשים חליפי או לקנות מקורי מחו"ל.

יכול להמליץ אולי על מוסך באזור פרדס חנה/חדרה ? המוסך שהייתי אצלו לא מתמחה ברנו אבל בשביל מה שהייתי צריך עד עכשיו עשה את העבודה

• תוכן חדש...