Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 או יונדאי i-20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מתלבט לקנות את המאזדה 2 2020 או יונדאי i-20 שנת 2019/2020.

יש לציין שכל יום הרכב יסע סביב ה100-120 קמ.

אשמח שתיזרו לי בנושא.

תודה.

פורסם (נערך)

שלום, חבל שהתקמצנת על פרטים לגבי הצרכים שלך מהרכב, סוג הנסיעות, כמות האנשים וכו..

לשני הרכבים יתרונות וחסרונות.

יונדאי יותר מרווח, בגאז' יותר גדול,  יותר נוח, יותר חסכוני.

מאזדה כנראה תהיה יותר אמינה.

הנקודה החלשה ביונדאי שיכולה להיות בשנים עתידיות זה הגיר הרובוטי.

אחרי הכל,  תבחר מה שיותר חשוב לך.

אם רוב הנסיעות בכבישים פתוחים, והרכב מיועד ל 4 אנשים+ צריך בגאז' בגודל מספיק לעגלת תינוק / מזוודות גדולות - הייתי לוקח יונדאי.

אם הרכב מיועד לזוג שנוסע בעיקר בעיר/ פקקים, והכוונה להחזיק בו שנים רבות - הייתי  בוחר במאזדה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

היי אני סטודנט אז זה לרוב נסיעות לבד או עם עוד חבר והדרך למכללה לפעמים פקוקה ולפעמים לא, משתנה.

הבאגז לא כל כך רלוונטי לי.

צריכת הדלק כן חשובה אבל ההבדל ביניהם הוא לא כזה נורא.

עריכה אחרונה על ידי Toytin
פורסם

אם כך הייתי מחפש מזדה 2 pure white, תקבל הרכב מאובזר עם סלון איכותי ויחודי, גיר אמין וגם הביצועים לא רעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על מאזדה 2 
רכשתי כזו לאחרונה יש רכבים שסיימו 3 שנים של ליסינג ובכלל זה דגם נפוץ אז יש היצע

ועם קצת סבלנות תוכל למצוא רכב שמור במחיר הוגן 

לי יש מאזדה 2 דינמיק ....הדגם PURE WHITE ממה שראיתי אכן תא הנוסעים יותר איכותי 
אבל לנסיעות קצרות לא נראה שהייתי מוסיף אקסטרה כסף
בהצלחה

• תוכן חדש...