Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, moranbh כתב:

גם כשהיא מגיעה עם גיר רובוטי? רק זה מפחיד אותי, שאר הרכב פצצה מבחינת ביצועים וגודל שאני מחפש.

רוב רכבי הבנזין היום מגיעים עם גיר רובוטי.

אנחנו לא ב 2010 מתי שזה יהיה נחשב חדשני ובעייתי.

תראה, אתה קונה רכב משומש וגם ספורטיבי, שיט האפנס,

אפילו שזאת לא טכנולוגיה מהפכנית חדשה שצפויות להיות בה מחלות.

בכללי, רכב מאוד מוצלח, עם מכלולים שעברו כמה וכמה רוויזיות עוד מסוף שנות 2000.

מנוע 2.0 מגיע עם גיר רטוב אמין יותר מהיבש.

דווקא היתי חושד בהונדה עם מנוע טורבו כרכב לא אמין, כי להונדה אין ניסיון עם מנועי טורבו.

אני חושב שהצורה הזאת של סיוויק כי הראשונה עם מנוע טורבו.

אני זוכר אחרי ההשקה היו להם בעיות עם אכילת שמן, לא מעודכן מה קורה איתם עכשיו.

פורסם
לפני 47 דקות, Alf3 כתב:

רוב רכבי הבנזין היום מגיעים עם גיר רובוטי.

אנחנו לא ב 2010 מתי שזה יהיה נחשב חדשני ובעייתי.

תראה, אתה קונה רכב משומש וגם ספורטיבי, שיט האפנס,

אפילו שזאת לא טכנולוגיה מהפכנית חדשה שצפויות להיות בה מחלות.

בכללי, רכב מאוד מוצלח, עם מכלולים שעברו כמה וכמה רוויזיות עוד מסוף שנות 2000.

מנוע 2.0 מגיע עם גיר רטוב אמין יותר מהיבש.

דווקא היתי חושד בהונדה עם מנוע טורבו כרכב לא אמין, כי להונדה אין ניסיון עם מנועי טורבו.

אני חושב שהצורה הזאת של סיוויק כי הראשונה עם מנוע טורבו.

אני זוכר אחרי ההשקה היו להם בעיות עם אכילת שמן, לא מעודכן מה קורה איתם עכשיו.

תודה רבה על הפירוט!! וואלה אשקול בחיוב איזה לאון FR 2.0 טורבו

אני אוהב את הצורה של הרכב.

פורסם

מכמה לאונים כאלו שאני מכיר נוסעים באמינות, עם תוכנות וגם תוכנות גיר והכל טוב.

זה גיר שנחשב יותר אמין ופחות הפתעות בו, בדגמים היותר נמוכים הגירים יותר יכולים להיות בעייתיים.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 9 שעות, ik3 כתב:

מכמה לאונים כאלו שאני מכיר נוסעים באמינות, עם תוכנות וגם תוכנות גיר והכל טוב.

זה גיר שנחשב יותר אמין ופחות הפתעות בו, בדגמים היותר נמוכים הגירים יותר יכולים להיות בעייתיים.

טוב לשמוע!
יש דגם ושנתון מומלץ של לאון שהוא לא קופרה? באיזור ה 100K

פורסם
לפני 16 שעות, moranbh כתב:

גם כשהיא מגיעה עם גיר רובוטי? רק זה מפחיד אותי, שאר הרכב פצצה מבחינת ביצועים וגודל שאני מחפש.

הגירים של קונצרן פולקסווגן הם הגירים הנמכרים ביותר בעולם, כמעט כל מכונית תוצרת סיאט, פולקסווגן, אאודי וסקודה מהעשור פלוס האחרונים נמכרו עם גיר DSG, מדובר במליוני גירים במהלך השנים.

נכון שהיו להם מחלות ילדות ארוכות, אבל לפי פרסומים וגם אם תעשה חיפוש כאן בפורום תגלה שהגיר עבר שינוי בשנת 2018 והחל מהשנה הזו או נניח תיקח טווח ספייק אז גירים שהורכבו החל מ2019 כבר לא סבלו מבעיית המכטרוניק. כמו כל גיר רובוטי כן יהיה הצורך בהחלפת מצמדים אבל גם זה כבר לא סיפור סופר יקר לעומת היתרון בחסכון בדלק והיעילות וחוסר אובדן הכוח שיש בגירים פלנטריים או רציפים.

כמו כל רכב תמיד יש אפקט ההפתעה אבל אם תמצא רכב שבו כבר הוחלפו הקלאצים או עבר קילומטראז נמוך באופן יחסי אז יתכן ותרוויח כמה שנים טובות בלי להתמודד עם החלפת הקלאצים.

בסופו של דבר מדובר בגיר הרובוטי הטוב ביותר והנעים ביותר בתעשיית הרכב.

פורסם
לפני 8 דקות, Roycohen1979 כתב:

הגירים של קונצרן פולקסווגן הם הגירים הנמכרים ביותר בעולם, כמעט כל מכונית תוצרת סיאט, פולקסווגן, אאודי וסקודה מהעשור פלוס האחרונים נמכרו עם גיר DSG, מדובר במליוני גירים במהלך השנים.

נכון שהיו להם מחלות ילדות ארוכות, אבל לפי פרסומים וגם אם תעשה חיפוש כאן בפורום תגלה שהגיר עבר שינוי בשנת 2018 והחל מהשנה הזו או נניח תיקח טווח ספייק אז גירים שהורכבו החל מ2019 כבר לא סבלו מבעיית המכטרוניק. כמו כל גיר רובוטי כן יהיה הצורך בהחלפת מצמדים אבל גם זה כבר לא סיפור סופר יקר לעומת היתרון בחסכון בדלק והיעילות וחוסר אובדן הכוח שיש בגירים פלנטריים או רציפים.

כמו כל רכב תמיד יש אפקט ההפתעה אבל אם תמצא רכב שבו כבר הוחלפו הקלאצים או עבר קילומטראז נמוך באופן יחסי אז יתכן ותרוויח כמה שנים טובות בלי להתמודד עם החלפת הקלאצים.

בסופו של דבר מדובר בגיר הרובוטי הטוב ביותר והנעים ביותר בתעשיית הרכב.

אוקיי טוב לשמוע.

יש דגם של לאון שמומלץ? שנה אני מבין להסתכל החל מ 2019, לגבי דגם? מנוע? יש את המנוע 2.0 עם 190 כ״ס שהוא נראה אחלה אופציה

פורסם
לפני 6 שעות, moranbh כתב:

אוקיי טוב לשמוע.

יש דגם של לאון שמומלץ? שנה אני מבין להסתכל החל מ 2019, לגבי דגם? מנוע? יש את המנוע 2.0 עם 190 כ״ס שהוא נראה אחלה אופציה

בדיוק

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...