Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני מחפש בשביל חבר רכב באזור 15000 רכב אמין וחסכני,

מדובר בבחור גדול פיזית וגבוה ברכבים כמו איביזה וסיריון הוא לא נכנס אפילו קורלה 

קצת קטנה אם יש למישהו המלצה לרכב שמתאים לגודל נשמח להתעדכן.

פורסם

ברילנגו / קנגו / דובלו - אבל יהיה לא קל למצוא אחת לא טחונה ב-15000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לדעתי לפחות מבחוץ הSX4 נראית יותר גבוהה מחברותיה בקטגוריה. לא יודע איך זה בפנים. 

עריכה אחרונה על ידי topop
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, נתן מירושלים כתב:

מדובר בבחור גדול פיזית וגבוה

קרוב שלי עם 1.98 מ' ו-120 ק"ג מדד כמה וכמה דגמים שהיו מתאימים לו אולי מהמושב האחורי...

בסוף למרבה ההפתעה הוא רכש סוזוקי ספלאש.

קטן מבחוץ וגדול מאוד ומרווח מסתבר במושבים הקדמיים.

• מעניין 1
פורסם

SX4 יכולה להיות אופציה טובה. אכן הרכב אמין בבסיסו אבל יש לקחת בחשבון שכלי הרכב שבאים בחשבון ונכנסים לתקציב (בקושי) הם בני 16-17 שנים ומן הסתם יש להם בלאי משמעותי שמצריך תיקון ותחזוקה.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

הייתי מוסיף ניסאן טידה אחלה רכב באמינות ורחב מאוד מבחינת הרבה זה אחותה השמנה של קורולה

או קיה ריו שמחיטוט קצרצר יש לך שנת 2010 138K ק"מ ב15K אולי גם אקסנט יכול להתאים

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם
לפני 22 דקות, shlomiko כתב:

הייתי מוסיף ניסאן טידה אחלה רכב באמינות ורחב מאוד מבחינת הרבה זה אחותה השמנה של קורולה

או קיה ריו שמחיטוט קצרצר יש לך שנת 2010 138K ק"מ ב15K אולי גם אקסנט יכול להתאים

אקסנט נראה לי קטן וקיה ריו אמין?

פורסם

קיה ריו ואקסנט זהות בשנים האלה ושתיהן לא מתאימות לאנשים גדולים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ריו רכב אמין היה לי אותו כשנה, הוא הכיר כל פינה בארץ ובחיים לא התלונן אפס תקלות רק לתדלק וליסוע

עם הטידה אין לי היכרות אישית אבל ביררתי אצל כאלה שמחזיקים ונסעתי בה נסיעה קצרה והרכב הרגיש לי טוב מגיב והכי הרשים אותי זה הרוחב והבגאז' הענק שלו

פורסם

ה-sx4 עברה מתיחת פנים  בדגם 2010 (הופיע מאמצע 20ֶ09 הקלנדרית) - ההבדל משמעותי. אם אתה מחפש אותה שים לב שברישיון כתוב הספק 119 כ״ס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקציב שלו נכנס SX4 שנת 2008 עם כף נעליים בלחץ. יש גם דגמי 2009 אחרי מתיחת הפנים.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...