Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך בקרוב להעביר כ-100 אלף דולר מחשבון בנק בישראל כמקדמה על רכישת נכס בארה"ב.

אני גם נמצא בארה"ב.

הכסף נמצא בתוך חשבון עובר ושב ("פקדון מטבע חוץ") בבנק הפועלים.

אין לי אפילו דרך ליצור קשר עם בנקאי פרטי ומוכר בסניף (כמו למשל שיש למזרחי טפחות).

מה הפרוצדורה?

ממה עלי להיזהר ואיך לבצע זאת?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

אוסיף על מה שכתבתי לפני כן באותו נושא:

ניתן לקבל Proof of Funds (מסמך המעיד על הכספים שברשותי) מברוקר ישראלי על סך ערך המניות העכשווי שלי?

לטענת המתווך שלי יתכן שהם יסתפקו בציון ערך תיק המניות שלי אם בנוסף יצויין כמות הזמן המינימלית בה אני יכול להפוך את הכסף לנזיל.

הברוקר הוא מיטב-דש.

פשוט לבקש מהם מכתב?

פורסם

טלפון לשירות לקוחות כדי לקבל את המספר של המחלקה שמטפלת בהעברות חוץ - משם הם ידעו להסביר לך:

1. איזה סוגי אישורים הם יכולים לספק

2. מה ההליך להעביר את הכסף למטרת קניית הנכס.

במצב דומה כשהייתי על סף קניית נכס בארה״ב -> (ביעוץ עם סוכן משכנתאות וסוכנת נדל״ן שמתעסקת הרבה עם מקרים דומים) ההמלצה ה״פשוטה״ היתה להעביר את הכסף לארה״ב ולתת לו לשבת קצת בחשבון - ואז לא צריך אישורים מעבר לבנק המקומי. (וכך עשיתי , העברתי לדעתי כחודש , חודשיים לפני שהייתי צריך בפועל את הכסף אם אני זוכר נכון)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...