Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויכוח שלא נגמר. אף אחד לא באמת יודע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש תשובה חד משמעית:

1. כסף לפח, אין שום תועלת, אולי עוזר לכמה ימים בשביל לעבור טסט אבל לא באמת מנקה שום דבר

2. מוצר מדהים, עובד יופי, מכיר המון שזה עזר להם ופתר הרבה בעיות, מוריד צריכת דלק

זה התשובות החד משמעיות שתקבל כאן, נשאר לך לבחור עם איזה תשובה אתה זורם.

• מצחיק 3
פורסם

שכחת משמן נחשים יעיל ומועיל,

רק ליקי מולי וכו'

זקני הפורום רובם הגדול נגד כל התוספים,

כל מיני צעירים שמגיעים כאן לשבועים מחווים דעה ונעלמים מצדדים בעד,

לשיפוטך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

תוספי דלק זה כמו משחת שיניים. שימוש קבוע כל  כמה אלפי ק"מ עוזר למנוע בעיות בטווח הרחוק. שימשו חד פעמי לא עוזר או שעוזר מעט מאוד. 

אם כבר יש אבן בשיניים או חורים לדוגמא משחת שיניים כבר לא תעזור, כנ"ל תוסף. 

• אהבתי 2

פורסם
בתאריך 1.1.2024 בשעה 09:14, netanel1014 כתב:

עוזר לנקות את המזרקים. 

יש לי איזה קושי קל בסחיבה של הרכב פריוס 2008 לי כל הזמן אמרו שזה ניקוי מצערת וסעפת יניקה 

אבל המוסכניק שהייתי אצלו בטיפול האחרון אמר לי שזה המזרקים שלא זורקים דלא ברמה אחידה .....

יכול להיות דבר כזה כי לי זה היה נשמע באותו רגע חירטוט ענק

מה אומרים ?

פורסם
לפני שעה, שריז כתב:

יש לי איזה קושי קל בסחיבה של הרכב פריוס 2008 לי כל הזמן אמרו שזה ניקוי מצערת וסעפת יניקה 

אבל המוסכניק שהייתי אצלו בטיפול האחרון אמר לי שזה המזרקים שלא זורקים דלא ברמה אחידה .....

יכול להיות דבר כזה כי לי זה היה נשמע באותו רגע חירטוט ענק

מה אומרים ?

זה ממש לא חירטוט. צריך לבדוק אותם.

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 31.12.2023 בשעה 21:49, chezik כתב:

אולי עוזר לכמה ימים בשביל לעבור טסט אבל לא באמת מנקה שום דבר

איך הוא עוזר להעביר טסט אם הוא לא מנקה שום דבר 🤔

ממה שראיתי היו רכבים שזה עזר להם והיו הרבה שלא, בעיקר מי שמתחזק את הרכב ועושה טיפולים בזמן אין לו צורך כ"כ בכל השיקויים האלה

ויש כאלה מזניחים את הרכב ומטפלים פעם באף פעם ושהמנוע או הממיר גמור חושבים שידחפו שיקוי והמנוע יהיה שקט כאילו הוא מכובה (ציטוט מהמוכר)

האלה שזה יעזור להם זה מי שמטפל טיפולים בזמן, ונדלק לו נורה על הממיר (דוגמא מניסיון אישי) ממש בהתחלה תוסף יכול לנקות אותו 

• תוכן חדש...