Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכיוון שאני מקבל הרבה מידע סותר בכל מקום שאני שואל בו, אשמח לקבל תשובה ממישהו שביצע ויודע.

מעוניין להזמין רפידות וצלחות מקוריות מחו״ל. להבנתי, נדרש שתהיה הטבעה של התקן האירופאי על המוצר,

ובחלקים מקוריים היצרן לא שם את זה, רק באפטרמרקט.

לפי אתר רשות המיסים, יש לשלם 17% בלבד, גם על רפידות וגם על צלחות, בייבוא אישי. האם הדבר נכון?

האם נדרש אישור מסוים כאשר המוצר מגיע לארץ, במידה ונעצר לבדיקה?

אני שוב מדגיש, הכוונה שלי לייבא חלקים מקוריים ולא OEM או אפטרמרקט.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

לפי שמועות, הכי קל להכניס חלקי בלמים שממותגים  עם שם יצרן הרכב, כלומר מקוריות של BMW. במקרה כזה אין שום ויכוח שהחלק מתאים.

כל חלק אחר, גם אם הוא OE מיצרן מוכר, צריך להתחיל את הדיון על התקנים, לבדוק שהם מופיעים בטבלאות וכדומה. חברות השילוח אוהבות לחגוג על זה וככה אתה משלם הרבה למרות שאתה אמור לשלם רק מעמ 17%.

אני בדרך כלל מביא צלחות ורפידות במזוודה, אבל צריך להערך בזמן כמובן.

אם אתה מתכוון לקנות חלקים של BMW תבדוק מחירים קודם בדלק מוטורס. בגלל המשקל המשלוח מחו"ל יקר ולפעמים משתלם לקנות אצל היבואן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 12 שעות, amosbmw כתב:

כל חלק אחר, גם אם הוא OE מיצרן מוכר, צריך להתחיל את הדיון על התקנים, לבדוק שהם מופיעים בטבלאות וכדומה.

??

פורסם

היה לי כזה סיפור עם הזמנה של רפידות שבסוף התייאשתי ונתתי הוראה למכס להשמיד את המוצר.מאז ,קונה רק בארץ.לא שווה את כאב הראש.

• רעיון טוב! 1
ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...