Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה נראה קל, בגלל זה זרמתי איתו ולא דיווחתי ישר לביטוח. אבל הצעת המחיר של הפחח ערערה אותי, חשבתי אולי אני לא מבין מספיק ויש פה נזק מהותי יותר ממה שנראה לי. כנראה שהוא סתם יקרן.

פורסם

כמו שאמרו, אתה יכול לדווח, זה לא אומר שאתה תובע את הביטוח שלך ומפעיל את הפוליסה. הם יכולים גם רק להכווין אותך או אפילו להתנהל מול הפוגע בשמך. אתה יכול לתקן איפה שתבחר והפוגע ישלם לך בלי להפעיל את הביטוח צד ג' שלו. תמיד יש לך את האופציה לתבוע את הביטוח שלו (שוב, באמצעות הביטוח שלך, מבלי לתבוע את הפוליסה שלך). לך לקראתו רק אם בא לך ואתה מרגיש שתקבל עבודה טובה.

פורסם

באופן כללי הסיבה שאישית לא הייתי מסכים ללכת למוסך של הפוגע הוא שתמיד הייתי מעדיף להיות בפוזיציה עליונה על האירוע.

ייתכן והפוגע באמת עושה הכל בצורה תמימה וטהורה, ויכול להיות שמנסים לעשות עליך קמובינה. מה בשטוח שאם תלך למוסך מטעמך, יש לך יותר שליטה על האירוע.

פורסם

בואו רגע נכנס לנעליו של הפוגע.

מדובר בשפשוף קטן שבמחיר הכי מופקע עלותו 1300 ש"ח (במוסך יבואן).

על מה אתם ממליצים להפעיל ביטוח (שעלות הפעלה בדרך כךך 1100-2500 ש"ח) והתייקרות הביטוח לשלוש שנים במקרה הטוב ומסורב ביטוח במקרה הרע.

להפעיל ביטוח נשמע כמו לסחוט עוד כמה שקלים מהנהג הפוגע.

הנהג הנפגע עצה שלי אליך- אם ברצונך כן לתקן את הרכב במוסך שאליו אתה נשלח על ידי הפוגע תהיה נוכח.

במידה ואתה חושש תבקש ממנו שישלם על הנזק ותתקן איפה שתרצה(אני מאמין שתמצא זול מ1300 ש"ח אם זה ההצעה שיקבלת ממורשה יבואן)

בסופו של דבר נשמע שהבן אדם רוצה לפתור זאת בצורה נעימה, בואו נהיה בני אדם.

• אהבתי 2
פורסם

התיקון מאוד פשוט, אם זה מוסך שעובד טוב אין שום בעיה עם זה.

וגם זה פחות כאב ראש עבורך.

זה בדיוק כמו שרכב ליסינג פוגע בך, וחברת הליסינג מתקנת לך במוסך שלה.

• תוכן חדש...