Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא מבין את פשר האיפול התקשורתי הכמעט מוחלט בכלי התקשורת הממוסדים, והשעה כבר שתיים בצהריים. אני נמנע מכניסה לטלגרם וטויטר וכל אלה, אני בטוח שיש שם הכל. בפורום פרש כתב מישהו שגר באחד היישובים המותקפים בעוטף, לפי התיאור שלו מה שקורה בשטח גדול בשני סדרי גודל ממה שמדווחים בתקשורת. 

תחליף את מספר הפצועים במספר ההרוגים ולהפך וזו כנראה תמונת המצב האמיתית. אין לי שום מידע ואני לא צופה בטלגרם אבל ככה אני רואה את המצב.
אני לא מדבר בכלל על חטופים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, Supertigre כתב:

כי הם צריכים אישור מגורם רשמי, טוב וראוי שהם עושים זאת כך. 

זה טוב מאוד שנוהגים באיפוק, אבל מצד שני מה שמרשים לפרסם נמצא בהפרש פאזה עצום מההתפתחויות בשטח. מה עוד שמפקירים את הזירה לערוצי תקשורת אלטרנטיביים וללוחמה פסיכולוגית. 

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

לפי הדיווחים אצל הפלסטינים יש להם כבר 161 מחבלים מחוסלים ועוד 930 מחבלים פצועים.

אירוע אחר, תגובה אחרת. אין פה הקש בגג בלשון המעטה.

גם בדרך כלל הסרטונים שלהם מראים את ההפצצה אחרי כל ההכנות.

היום יש רק פטריות עשן.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

יש שרשור בו אתם מוזמנים להמשיך.

גם שם אתם מוזמנים לשמור על תרבות דיון. 

מספיק קשה גם ככה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...