Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

וכן, במידות האלה צמיגים זה כבר הוצאה אבל זה המקום האחרון לחסוך בו בתחזוקת הרכב.

חד משמעית. וזאת הסיבה שלא התקנתי סיניים למרות ההבטחות החד משמעיות, הברורות והבטוחות בעצמן של בעלי ארבעה פנצ'ריות שונות (מה הקטע, באמת? הם מרוויחים על זה יותר?)

לפני 3 שעות, Fazer כתב:

מאיפה המחירים האלו?

בחיפוש זריז מצאתי רביעיית פרימסי 4+ במידה שלך ב 3100 ש"ח - ממש לא בחינם, אבל מחיר סביר למידה הזו.

ה"מחירים האלו" הם מכמה פנצ'ריות שהייתי בהן. צודק שאפשר למצוא ברשת מחירים כמו שהבאת (זה מאוטודיפו?), אבל זה עדיין יקר יותר ב-1000 ש"ח מרביעיית פאלקן (או הדנלופ שקישרתי אליו קודם).

אם יש למישהו מידע על השאלה הספציפית לגבי הפאלקן 310 - האם יש הבדל בארץ הייצור של הצמיג, ומה לחפש בדיוק; אני אשמח לשמוע.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 11 שעות, el-chanan כתב:

דבר ראשון, תודה לכולם.

דבר שני, אז ככה: כאמור, פרימסי 4 יקרים ממש, קשה לי לעלות לסכום הזה. וכאמור, הם שחוקים אחרי 45,000 וזה נראה לי מעט מדי אז אני לא מתלהב.

ביררתי על הפאלקן 310 שהומלץ פה; ואז בפנצ'ריה שמצאתי אצלה מחירים טובים בגוגל שאלו אותי אם אני רוצה פאלקן שמיוצר בתאילנד - או פאלקן עם תקינה אירופאית. מה?

הם טענו שמלא מותגים מוכרים מיוצרים בתאילנד.

לברוח משם? לחפש הלאה? אני מתכנן להתקשר לעוד כמה פנצ'ריות ולשאול על הצמיג הספציפי הזה, אבל שוב הצליחו לבלבל אותי איזה בדיוק לקחת.

כשהיא אומרת לך "תקינה אירופאית" היא מתכוונת לתוצרת טורקיה, וזה הפאלקן המוכר. המחירים שם טובים אבל היא מבלבלת את המוח קצת...

בכל מקרה ממליץ לך לבדוק גם מחיר של גודייר בגלגלי המגן בבית דגן. (אבל לא דגם איגל ספורט)

פורסם
לפני 3 שעות, TDI כתב:

בכל מקרה ממליץ לך לבדוק גם מחיר של גודייר בגלגלי המגן בבית דגן.

לפני 15 דקות, KipodYam כתב:

בזמנו לפרימסי 4 המחיר הכי טוב שמצאתי היה בגלגלי המגן.

התקשרתי אליהם, 750 לצמיג מישלן. מעניין.

שאלתי על מותג אירופאי זול יותר, והוא דווקא טען שהפאלקן במידה הזו לא מומלץ כל כך. על גודייר שכחתי לשאול. הוא המליץ על קלבר ב600 ש"ח - זאת חברה טובה?

פורסם

לפני 3 שעות, el-chanan כתב:

והוא דווקא טען שהפאלקן במידה הזו לא מומלץ כל כך.

הוא דווקא מומלץ מאוד. מכיר כמה אנשים עם הצמיג הזה על הרכב הזה.

בטייר קלאב, ראיתי שהכי זול ב-581 לצמיג.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

750 מישלן פרימסי 4 זה פלוס? הייתי משלם את הדלתא. הבעיה שזה עוד 150 שח על 600 שח. זה כבר כואב.

לדעתי המפתח לשמירה על צמיגים חוץ מפרופיל נהיגה ותנאי חנייה, זה רוטציה כל טיפול 15 אלף, קדימה אחורה, שמשום מה מוסכים מעולם לא מציעים, ולעיתים "שוכחים" לבצע גם כשאתה מבקש.

בעקרון יש ויכוח תמידי של פאלקן מול קלבר. היה לי את הפאלקן הקודם HP3. שרד הרבה זמן, הוחלף אחרי 4 שנים בשל יובש בעיקר בצד של הרכב שחטף יותר שמש. הוחלף בקלבר HP4 וחודש אחר הרכב התפגר ונמכר. יש לי את הפאלקן 310 על הרכב שנקנה במקומו. שניהם טובים לדעתי.

• רעיון טוב! 1
  • פיתרון
פורסם

טוב, היום הותקנו שני צמיגי פאלקן 310 על הציר הקדמי, בצמיגי דורון לדרך בראשל"צ. תכננתי כבר שלשום אבל כמובן שביום ראשון לא היה חשק ולא יכולת לשום דבר. גם היום לא היה חשק אבל אני עדיין נוסע ובטיחות זה חשוב. במקום עצמו, כפי ההמלצות, ביקשתי וקיבלתי את המדבקה, וגם בדקתי תאריך ייצור - השבוע ה-19 בשנת 2023, שזה אחלה.

בינתיים אחלה צמיגים, מרגיש לי בהחלט שהפניות יציבות יותר ונשלטות יותר. עוד כמה אלפי ק"מ ונחליף גם את האחוריים לדגם הזה.

תודה לכל העוזרים ונשמע רק דברים טובים, תהיו חזקים איפה שאתם.

פורסם
לפני 38 דקות, Michazzz כתב:

כמה עלה ולמה כבר לא להחליף 4 צמיגים ליציבות זהה?

600 לצמיג. הכי זול שמצאתי, וכמובן שהם הסבירו לי כמה זה מחיר מיוחד ושהמחיר הולך לקפוץ וכו'.

לא החלפתי את כל הארבעה כי האחוריים תקינים עדיין לפי כל הפרמטרים - יובש, עומק חריצים, אין נפיחויות וכדומה (כל פנצ'ריה שהייתי בה נתנה את חוות הדעת הזו, לא המצאה שלי); ולמרות שאתה צודק שזה עדיין כדאי, לצערי אני ממש מצומצם בכסף כרגע. אני עם יד על הדופק ובודק אותם בקביעות, אבל באמת שכרגע הם בסדר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, avic78 כתב:

במקרה שמחליפים רק 2 צמיגים, עדיף לחדש את הזוג האחוריים  (צמיגים אחוריים = אחיזה )

כן, זה ויכוח ישן שימיו כימות צמיגי האופניים של דנלופ (גם כאן בפורום התכתשו על זה). ביררתי וכך יצא.

תודה בכל מקרה (בלי ציניות, טרחת וכתבת הערה מתוך רצון לעזור למישהו שאתה לא מכיר).

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 שעות, נתנאל מ כתב:

באמת המחירים יעלו?

רציתי לקנות לפני החגים צמיגים . ועכשיו הכל קפץ באיזה 50 שקל. זה ימשיך לעלות?

אין לי מושג באמת, תמיד מוכר ישכנע אותך לקנות עכשיו. אבל זאת היתה הנחה סבירה עוד לפני האירועים - ובטח לאחריהם.

• תוכן חדש...