Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים שלט עם מספר רכב ברור.

בפעם הבאה שחונה, צלם שוב.

גש למשטרה עם כל התיעודים.

תגיש תונה על השגת גבול.

לרוב הביריונים או החוצפנים לא אכפת עד שהם נגררים לבירור בנושא.

ואם זה לא עוזר קח יום חופש, חכה ליד החניה וכשהוא מגיע תציג את עצמך ותאחל בוקר טוב.

וכשהוא ישאל מי אתה תגיד שאתה הבעילים של החניה, סיים את השיחה ותתפנה.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

דוגמה קטנה: ההורים שלי קנו דירה לפני 15. שנה. ידעו שהחניה רשומה בטאבו. חנו כ-12 שני בחניה שהראו להם כאשר רכשו את הדירה (כולל מי ששכרה את הדירה אחרי שאבי נפטר ואמי עברה לבית אבות). לא היתה שום בעיה - מבחינת כל הדיירים היה מדובר בחניה שלהם.

באיזה שלב היה צורך לבדוק את התשריט. התברר שהחניה שמוצמדת לדירה שלהם היא חניה אחרת. כנראה שבאיזה שהוא שלב (אפילו לפני שרכשו את הדירה) נעשו שינויים ברישום הבית המשותף וחלה טעות בסימון החניה. כיוון שכל השכנים היו מורגלים לא היו שום סכסוכים על הנושא.

הדירה נמכרה זה לא מכבר, לא יודע מה נסגר עם הרוכש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, Boltik כתב:

לא מדיוק. ברגע שיש חוזה שכירות, חזקה על הדירה עוברת לשוכר והמשכיר לא יכול להתלונן בשם השוכר

אם החונה הוא בעל דירה שכן, המשכיר הוא לא היחיד שיכול להגיש תביעה אצל המפקח על רישום מקרקעין? הרי פלשו לשטח שלו. זאת כדי למנוע את מה שנדב כתב.

פורסם

לא מדובר בהפרעה לשימוש קבועה, כמו בור במרכז החניה שדורש תיקון וזה באחריות בעל הדירה לתקן. גם לא מדובר בהשתלטות קבועה של שכן על ידי הצבת מחסום או שינוי סימון שדורשת טיפול גורמי רישום מקרקעין. 

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

תחושתי האישית - המקום שבו חונה המאזדה - הוא לא חניה פרטית.

זו גם הייתה השאלה שלי. לפי התמונה החניה היא מחוץ לגדר החצר, דבר מוזר לכשעצמו. 

בבניינים משותפים לא נהוג לתחום שטח שאינו קו אפס של החלקה עליה יושב הבניין (והחצר) . 

בבתים פרטיים לעומת זאת, תיחום הגדר לא תמיד נמצא על קו האפס של החלקה. לדוגמא בשכונה בה אני גר, עקב אילוצי קרקע והפרשי גבהים, החצר גבוהה משמעותית מהחניה ולכן החניה הפרטית היא מחוץ לגדר אבל עדיין בתחום החלקה הרשום בטאבו. 

לפי התמונה שצרפת, אין הפרש גובה בין החלק המתוחם בגדר לחניה בה נמצאת המזדה.

תוציא תשריט החניות על מנת לוודא שאכן זו חניה מוצמדת לדירה שאתה שוכר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

רשומה בטאבו - כן.

אתה צריך תשריט בשביל לראות היכן היא !!!

האם הוצאת תשריט  ? ניחוש שלי - לא.

אחרי שתוציא תשריט, משם תתקדם. יש סיכוי שתופתע כמו שלא הופתעת מעולם.

לתחושתי האישית - המקום שבו חונה המאזדה - הוא לא חניה פרטית.

איציק

יש תשריט איציק והחנייה אכן משויכת לדירה שהשכרתי.

כמו שרשמתי, לא הייתי פותח את השרשור אם זה לא היה המצב.

פורסם

אם ככה, חייג 100 בכל פעם. מתישו לבחור ימאס משיחות מהמשטרה .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, sagibd95 כתב:

במקרה הזה יש לך זכות להגיש תלונה במשטרה שתגרור דו"ח מיד, לא?

אולי אפילו להגיש תלונה אונליין?

פורסם

אפשר להשאיר מכתב אזהרה לפני הליכים משפטיים כדי לנסות לשמור על שכנות טובה.

לא ענה? אתה תמיד יכול להגיש תלונה במשטרה, לקבל את שמו ואז לתבוע בתביעות קטנות שיפנה את החנייה. לציין לביהמ"ש שניסית לפנות אליו אך הוא התעלם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, איציק נ. כתב:

לתחושתי האישית - המקום שבו חונה המאזדה - הוא לא חניה פרטית.

להערכתי הוא לא חניה בכלל.

אם הבנתי נכון הגישה למקום היא דרך הנמכה שנמצאת היכן שהמחסום. זה אומר שכדי לחנות היכן שהמזדה צריך למעשה לנסוע על המדרכה 20 מטר ואז לתמרן חניה ברוורס.

זה לא תכנון סביר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני שעתיים, sagibd95 כתב:

תוכל לצרף אותו לכאן תוך השמטת פרטים מזהים ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה עשית מעל ומעבר בשביל הבחור, כמו שרשמו למעלה, פעם הבאה, תגיש תלונה במשטרה (באינטרנט כמובן),

אם התלונה לא תעזור - תברר את הסטטוס ואם יסגר והוא עדיין ימשיך,

תפנה עם כל הפרטים (התמונות, התיעוד שיחות עם המשטרה, התיעוד תלונה במשטרה וכו') ותפנה לעו"ד או שתגיש תביעה לבד בבית משפט לתביעות קטנות.

מדובר פה על השגת גבול שלפי דבריך מתמשך כבר הרבה זמן ואתה באמת עשית כל מה שאתה יכול לפתור את זה בדרכים רגילות - בשביל מקרים כאלו יש בתי משפט - תשתמשו בהם

פורסם

אני לא מבין למה ממשיכים לטחון מים. 

משטרה. 

שואלים האם חניה בטאבו. 

אומר כן ואפילו שיש לך תשריט בידיים. 

יגיעו יתנו דו"ח. 

אם צריך פעמיים שלוש. 

הוא לא יחנה שם יותר. 

זה עד כדי כך פשוט, מניסיון אישי מילה במילה כל מה שכתבתי. 

• רעיון טוב! 6

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 13 שעות, ניקו פ. כתב:

יגיעו יתנו דו"ח

איזה דו״ח?

אין סעיף בחנ״א על חניה בשטח פרטי. זו לא עבירת תעבורה.

עד שלא יאפשרו בארץ הזמנת גרר פרטי שיגרור את הרכב על חשבון בעליו, המקרים האלה ימשיכו.

• תוכן חדש...