Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה אתה מחפש.

פתרון של הוקוס פוקוס והוא לא חונה לך יותר שם?

מחפש זוג מקררים סמסונג 800 ליטר ומשלם להם כדי שילכו ויסבירו לאדם שלא יחנה שם יותר, אחרי שביררת את פרטיו.

מחפש פתרון חוקי? דורש תפעול. אין הוקוס פוקוס.

או תפעול משפטי, להגיש נגדו תביעה לדמי שימוש בחניה, או תפעול מכני, שים מחסום, אחרי שיתרגל שהוא לא יכול לחנות שם תפסיק להרים אותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, sagibd95 כתב:

תמונה להמחשה. הרכב שחונה לי בחנייה הוא המאזדה 3 הכסופה

לא ברור לי היכן החניה. האם זו החניה על המדרכה מחוץ לגדר הבניין בן חונות מכונויות במאונך לגדר?

אם חצר הבניין מתוחמת על ידי גדר, איך שטח המדרכה הופך לפרטי? משהו לא ברור לגבי קוי התיחום . 

יש דירת גן שתחומה חוצה את קו הגדר של החניה? 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, sagibd95 כתב:

תודה רבה על כל הרעיונות.

לפניי גרה בדירה אמא של בעלת הדירה שנפטרה בשיבה טובה. חנו לה המון שנים בחנייה והשתמשו בה ללא רשות וזה לא הפריע להן והן לא עשו עם זה כלום.

כרגע אעדיף למצות את כל הפתרונות שתלויים בי לפני שאפנה אלייה.

לגבי מחסום - העניין הוא לא עלות או עבודה, את שניהם אני יכול לספוג. נראה לי הזוי שאני צריך לפגוע לעצמי באיכות חיים ובמקום פשוט לחנות - להתעסק עם מחסום כל פעם שאני מגיע ויוצא. חייב להיות פתרון שלא מגביל אותי בנושא.

לגבי לחסום ולשים את המספר שלי - לצערי לא אפשרי. אם אני חונה אני חוסם את הכניסה לחנייה התת קרקעית של הבניין. מצרף תמונה להמחשה. הרכב שחונה לי בחנייה הוא המאזדה 3 הכסופה. מצד שמאל יש חנייה נוספת זהה לשלי ואז שער חשמלי שמוביל לכניסה לחניון.image.thumb.jpeg.208be36ffc2871b0129d6bda9a3e448d.jpeg

יחי ההבדל הקטן, אתה לא בן משפחה של בעלת הדירה, אתה שוכר ויש לכם חוזה חוקי. החוזה כולל ציון של חניה? זה לגיטימי לפנות אליה בדיוק כמו שהדוד התקלקל או צינור התפוצץ. 

לדעתי, אם שמת פתק וזכית להתעלמות דיבורים שלך לא יעזרו.

עצוב שהמחוקקים לא מצאו פתרון לביריונות הזו שנפוצה בכל מקום, והרשויות המבצעות מתנערות. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש לך נסח טאבו עם תשריט שמאשר את הצמדת החניה לדירה, או שאתה מסתמך על משהו בע"פ. תתחיל בהוצאת המסמך הזה (אאל"ט תוכל לקבלו ממרשם מקרקעין דרך האתר הממשלתי. שים לב לא ליפול בפח של כל מיני חברות שמבצעות בדיוק את אותה פעולה וגובות דמי תיווך שמנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קבל רעיון יותר מגניב. שים את המחסום לפני החניה. אם הוא יחנה שם כשהמחסום למטה, תרים את המחסום ותכלא אותו בפנים.

כדי לצאת הוא יצטרך או להשיג אותך או לשבור את המחסום, אבל אחרי זה כבר לא יחנה שם לדעתי.

• רעיון טוב! 3
פורסם

או, תתחיל לבדוק בטאבו אם החניה הזו באמת חניה. זה יעלה לך מחיר סמלי ואז תדע אם בכלל יש לך קייס. זה לפני שאתה כולא אדם שאולי לא עשה שום דבר רע. אולי. 

אם זו אכן חניה בטאבו, אז משטרה עם הטאבו והם מגיעים לתת דו"ח. אם לא יעבוד, חסימות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מישהו עשה לנו את זה פעם בדירה שכורה למרות שראה את האוטו שלנו חונה באופן קבוע, השארתי שלט שכתבתי ביד - ״חניה פרטית, נא לא לחנות, פעם הבאה האוטו יגרר לשטחים״.

איום ריק מתוכן כמובן אבל עשה את העבודה.

פורסם (נערך)

פות"ש, אני מסכים איתך שאתה לא צריך לפגוע באיכות חייך עם מחסום בגלל טמבל. יכול להיות שאם תשאיר לו על הרכב טקסט בצורת "...אשכור עו"ד, אפעל משפטית נגדך, ואבקש משופט את תשלום הוצאותיי, ועל עגמת הנפש שנגרמה לי", תרתיע אותו כשיבין שהסיפור יכול לעלות לו לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

מצטרף להמלצה לבדוק אם יש טאבו לחנייה.

היה לי מקרה הפוך. בבניין בו גרתי לא היה רישום בטאבו לחניות, אבל היתה הסכמה בין הדיירים.

אחד השכנים שלא גר בדירה השכיר אותה עם חנייה צמודה בחוזה.

הוא פשוט הראה לשוכרים ש"הנה - פה החנייה שלכם" ...

הבעייה היתה שהחנייה הזו היתה משוייכת בהסכמה לדירה אחרת.

במקרה הזה בעל הדירה היה ביריון גס רוח שסירב לשמוע או להתחשב בהסכמות שאר הדיירים.

(במאמר מוסגר: ויכוח אחר על חנייה אחרת הגיע למשפט, והרשמת אמרה שהסכמה בין דיירים היא בעלת כוח משפטי וקבעה פשרה).

אם לקצר שנים של ביריונות מצד אותו בעל דירה, בנושא הזה ועוד אחרים -

בסופו של דבר אני חי עם הדיירים שלו שלא עשו דבר רע (וגם סבלו בעצמם מהאופי שלו)

ופשוט הסברתי להם את המצב, ויחד מצאנו פתרון שהוסכם על כולם:

צמצמנו מעט את שטח הגינון, ופינינו מקום לחנייה נוספת ע"י תזוזה של החניות של 2 דיירים אחרים.

לכן - לפני שאתה נכנס למלחמה עם מישהו, תבדוק שבאמת החוק והצדק איתך.

פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 16:34, sagibd95 כתב:

תודה רבה על כל הרעיונות.

לפניי גרה בדירה אמא של בעלת הדירה שנפטרה בשיבה טובה. חנו לה המון שנים בחנייה והשתמשו בה ללא רשות וזה לא הפריע להן והן לא עשו עם זה כלום.

כרגע אעדיף למצות את כל הפתרונות שתלויים בי לפני שאפנה אלייה.

לגבי מחסום - העניין הוא לא עלות או עבודה, את שניהם אני יכול לספוג. נראה לי הזוי שאני צריך לפגוע לעצמי באיכות חיים ובמקום פשוט לחנות - להתעסק עם מחסום כל פעם שאני מגיע ויוצא. חייב להיות פתרון שלא מגביל אותי בנושא.

לגבי לחסום ולשים את המספר שלי - לצערי לא אפשרי. אם אני חונה אני חוסם את הכניסה לחנייה התת קרקעית של הבניין. מצרף תמונה להמחשה. הרכב שחונה לי בחנייה הוא המאזדה 3 הכסופה. מצד שמאל יש חנייה נוספת זהה לשלי ואז שער חשמלי שמוביל לכניסה לחניון.image.thumb.jpeg.208be36ffc2871b0129d6bda9a3e448d.jpeg

יש לך תצפית על החנייה ככה מהמרפסת שלך? שים מצלמה, תדפיס אותה עם צילום של בעל הרכב ושים לו על השמשה שפעם הבאה תגיע זה יגיע לבית המשפט

פורסם (נערך)

היי חברים,

החנייה רשומה בטאבו באופן וודאי, בלי המידע הזה לא הייתי בכלל פותח את השרשור.

החנייה אף מסומנת בשלט מאוד ברור של מספר דירה + מספר בניין עוד על ידי הקבלן שבנה את הפרויקט.

אתמול חנה לי במשך כל היום בחנייה - במקום לתלות פתק הדבקתי אותו לחלון הנהג עם דבק דו''צ שאפשר להוריד אבל לא בקלות. לאחר כמה שעות הרכב היה ללא הפתק אך ללא תזוזה.

אז בעצם אם הבנתי נכון האופציות הן כאלה:

1. מחסום כלשהו.

2. מישור משפטי - באיזה צורה? תביעה קטנה?

3. לערב משטרה - האם יש בסמכותם לעשות משהו מעבר להתקשר לבעל הרכב ולבקש להזיז אותו?

עריכה אחרונה על ידי sagibd95
עריכה
  • תוכן חדש...