Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי מחסום זה הפתרון שיתן לך שקט הכי מהר. להכנס למישור המשפטי יגזול ממך יותר מדי זמן.

מה גם שהמחסום יימנע ממך מפגש פיזי עם הבן אדם, משהו שכנראה עדיף, כי אם כבר הדבקת לו פתק לשמשה והוא טרח להוריד אותה ולא להזיז את הרכב כנראה מדובר בסוג של בבון שלא נעים לדבר איתו פנים מול פנים.

זו לא הוצאה גדולה: https://ksp.co.il/web/cat/42043

עריכה אחרונה על ידי Guru
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שאתה מתקין מחסום, תאשר זאת מול בעל הדירה. רצוי גם לעדכן אותו בכל העניין, אולי הוא מכיר את השכן המעצבן הזה ויש לו דיבור איתו.

אבל כן, נשמע שפתרון של מחסום ב200 שקל זה הכיוון הנכון.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, garicho כתב:

מה מחסום ב-200 שקל יעזור? הוא פשוט ישבור את המחסום וימשיך לחנות שם. מתאור האדם נשמע שמדובר בביריון.

אני הייתי מברר מה אפשר לעשות במישור המשפטי, אם המשטרה לא מועילה בטובה לעשות כלום.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

מה מחסום ב-200 שקל יעזור? הוא פשוט ישבור את המחסום וימשיך לחנות שם. מתאור האדם נשמע שמדובר בביריון.

מסכים, לצערי.

כל הפתרונות האלה יפים מאוד, אבל מראש אדם שעושה את זה וממשיך להתעלם עלול להיות בריון שלא נעים להתעסק איתו.

בהחלט שווה לנסות הכל, אבל בקטנה ובטפטופים, כי קיים הסיכוי שהוא כלב נובח שלא נושך.

בהצלחה ובזהירות 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 7 שעות, sagibd95 כתב:

2. מישור משפטי - באיזה צורה? תביעה קטנה?

אני כתבתי על המישור המשפטי. אבל יכול להיות שלא תזדקק לזה אחרי שתצמיד לשמשה טקסט דומה למה שהצעתי. הייתי מדבר עם בעל הדירה ומקבל את אישורו לכתוב גם את הטקסט הבא: "אני בעל החניה שבה אתה חונה...". לשוכר אין את אותו המעמד שיש לבעל חניה.

אם זה לא יעזור, מדובר על תביעה לצו-עשה בבית משפט שלום (או אצל המפקח על רישום מקרקעין אם מדובר על שכן). במחשבה שניה בעל הדירה צריך לעשות את הדברים הללו ולספק לך את החניה, כי הוא הבעלים שלה, והוא לא צריך לשלוח אותך לעשות דברים שהוא אחראי עליהם.

משטרה לא עושה דבר בנושא מלבד שיחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, garicho כתב:

הרבה יותר נח לחנות 10 מטר משם במקום לצאת מהרכב ולהתחיל לשבור מחסום גם אם אתה בריון.

לא נראה שהוא שונא את בעל החניה ומחפש להתנכל לו ספציפית.

עדיף להתחיל בקטן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטרף למחנה המחסום. האלטרנטיבות האחרות פשוט יעילות פחות ואיטיות יותר. אשר לאפשרות שישבור את המחסום, שלט צמוד לחניה בסגנון : " המקום מצולם 24 שעות " יכול לעזור.

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, mcaspi כתב:

אני כתבתי על המישור המשפטי. אבל יכול להיות שלא תזדקק לזה אחרי שתצמיד לשמשה טקסט דומה למה שהצעתי. הייתי מדבר עם בעל הדירה ומקבל את אישורו לכתוב גם את הטקסט הבא: "אני בעל החניה שבה אתה חונה...". לשוכר אין את אותו המעמד שיש לבעל חניה.

אם זה לא יעזור, מדובר על תביעה לצו-עשה בבית משפט שלום (או אצל המפקח על רישום מקרקעין אם מדובר על שכן). במחשבה שניה בעל הדירה צריך לעשות את הדברים הללו ולספק לך את החניה, כי הוא הבעלים שלה, והוא לא צריך לשלוח אותך לעשות דברים שהוא אחראי עליהם.

משטרה לא עושה דבר בנושא מלבד שיחה.

כבעל דירה + חנייה לשעבר, שהייתה מושכרת.

ברצון הייתי שם מחסום לחנייה, ברצון הייתי נותן לשוכר העתק נסח טאבו+שרטוט חנייה עם מיקום החנייה.

השוכר הוא זה שנמצא בשטח, אני לא יכול בשלט רחוק לדאוג לפנות מי שחונה בחנייה. השוכר מוזמן לטלפן למשטרה שייפנה את הפולש.
גם אצלנו בבניין יש דייר שמתלהב ומאיים כל פעם ב"צו עשה" מצד שני הדייר שמנגד מתגלגל מצחוק.

לדעתי, ובניגוד לכמה שטענו שמחסום יישבר.
אז הפתרון הוא מחסום, ואולי כדאי מחסום כזה שלא נשבר בקלות.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 16:34, sagibd95 כתב:

הרכב שחונה לי בחנייה הוא המאזדה 3 הכסופה. מצד שמאל יש חנייה נוספת זהה לשלי ואז שער חשמלי שמוביל לכניסה לחניון.image.thumb.jpeg.208be36ffc2871b0129d6bda9a3e448d.jpeg

ציינת שאחרי המאזדה יש עוד חניה פרטית, ואחריה מחסום חשמלי.

אני לא בא לטובת בעל המאזדה, אבל יכול להיות שהוא מבוגר שחושב שהחניה היא ציבורית, ובא שכן עבריין שמנסה להשתלט עליה?

נכון שהוא התעלם מהפתק, אבל מה עוד יגרום לבנאדם להבין שזו לא חניה פרטית? מחסום חניה. המון פה המליצו. לדעתי יכול להיות שמדובר פה בתמימות ולאו דווקא בעבריין "שאסור להתעסק איתו". 

לא קראתי את כל השרשור, אבל מה לגבי שיחות למשטרה? הרי הוא מחנה בשטח שלך (של בעל הדירה) ומחויב להזיז.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 12 שעות, sagibd95 כתב:

לערב משטרה - האם יש בסמכותם לעשות משהו מעבר להתקשר לבעל הרכב ולבקש להזיז אותו?

אתה קראת תגובות כאן?
למשטרה יש סמכות לקנוס ולפתוח תיק פלילי, אבל הם לא ישבו לשמור לך על החנייה. אתה זה שצריך לפנות למוקד 100 כל פעם שהרכב חונה שם, אתה זה שצריך לפנות שוב אם הרכב לא זז תוך חצי שעה-שעה, אתה זה שצריך להגיש תלונה, אתה זה שצריך לבקש טיפול ממש"ק בשכונה (אם קיים).

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

השוכר הוא זה שנמצא בשטח, אני לא יכול בשלט רחוק לדאוג לפנות מי שחונה בחנייה. השוכר מוזמן לטלפן למשטרה שייפנה את הפולש.

נכון שהשוכר נמצא בשטח, ויכול לעשות את הדברים הקטנים כמו הצמדת הודעה או שיחה למשטרה, אבל לדברים הגדולים יותר כמו תביעה אתה אחראי בתור בעל החניה. חתמת של זה שאתה נותן לשוכר חניה שאמורה להיות פנויה, ואתה צריך לעמוד בזה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 6 דקות, mcaspi כתב:

נכון שהשוכר נמצא בשטח, ויכול לעשות את הדברים הקטנים כמו הצמדת הודעה או שיחה למשטרה, אבל לדברים הגדולים יותר כמו תביעה אתה אחראי בתור בעל החניה. חתמת של זה שאתה נותן לשוכר חניה שאמורה להיות פנויה, ואתה צריך לעמוד בזה.

לא מדיוק. ברגע שיש חוזה שכירות, חזקה על הדירה עוברת לשוכר והמשכיר לא יכול להתלונן בשם השוכר, בדיוק כמו שאתה לא יכול להתלונן בשמי על מישהו שתופס חניה שלי.

• מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, sagibd95 כתב:

היי חברים,

החנייה רשומה בטאבו באופן וודאי, בלי המידע הזה לא הייתי בכלל פותח את השרשור.

רשומה בטאבו - כן.

אתה צריך תשריט בשביל לראות היכן היא !!!

האם הוצאת תשריט  ? ניחוש שלי - לא.

אחרי שתוציא תשריט, משם תתקדם. יש סיכוי שתופתע כמו שלא הופתעת מעולם.

לתחושתי האישית - המקום שבו חונה המאזדה - הוא לא חניה פרטית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Boltik כתב:

לא מדיוק. ברגע שיש חוזה שכירות, חזקה על הדירה עוברת לשוכר והמשכיר לא יכול להתלונן בשם השוכר, בדיוק כמו שאתה לא יכול להתלונן בשמי על מישהו שתופס חניה שלי.

אמת, אבל במידה ויש מצב שבעקבותיו בעל הדירה לא יכול לספק את המושכר ע"פ החוזה - חניה בגלל פולש, מקלחת בגלל נזילה שדורשת תיקון תשתיתי, וכו' לדייר מותר לבטל את החוזה באופן מיידי בלי לשלם שום קנס. במיוחד כשהמצב הזה קיים מהיום הראשון בדירה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...