Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה נרגעתי. ביפנים אנחנו שמים מבטחנו. אצלי הלנס לא הצליח לתרגם משום מה. בכל אופן, בצירוף מקרים מעניין, גם ה Malwarebytes נהיה עסוק למדי בימים האחרונים וזורק התראות שהוא חוסם את cmd .exe נראה לי שאמחק את האפליקציה ואחזור ל Whatsapp web.

חזיר דיזל

פורסם

חלונות זאת מערכת שכל ייעודה בחיים מתמצה ב:

1. תוכנות של מיקרוסופט (עם תקלות פה ושם אבל בגדול עובדות סבבה)

2. הפעלת דפדפן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למרות שזה בסמיכות להתקנת אפליקציית וואטסאפ, סביר להניח שיש לך תוכנה אחרת שקשורה למזרח הרחוק והיא זאת שזורקת את הודעת השגיאה.  בהצלחה למצוא אותה (אולי התקנת משהו שקשור לאלי-אקספרס ?)

פורסם

כשהשגיאה קופצת לך, תעלה את מנהל המשימות ותראה מה פועל ברקע, מה תקוע וכולו וכולו. תראה אם משהו השתנה אחרי שלחצת על האוקיי של הודעת השגיאה. 

כך לפחות תוכל לדעת מה עושה לך את הבאג. 

אפשרות נוספת היא : לוח הבקרה- תכניות ותכונות- הוספה והסרה של תכניות, ולעבור על מה שמותקן לך. 

כשתראה משהו ביפנית, יהיה לך ניחוש סביר מי-מה-למה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נו? מצאת את התוכנה הסוררת? מה היא הייתה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

העפתי את האהבליקציה של וואטסאפ, היא גם ככה הייתה קורסת כל כמה ימים. מאז שקט בגזרה. זה הדבר היחדי שהתקנתי בחודשיים האחרונים.

בתאריך 10.9.2023 בשעה 19:06, hans כתב:

חלונות זאת מערכת שכל ייעודה בחיים מתמצה ב:

1. תוכנות של מיקרוסופט (עם תקלות פה ושם אבל בגדול עובדות סבבה)

2. הפעלת דפדפן.

קצרה היריעה מלתאר את כמות הצרות שמייקרוסופט גורמים לי. וזה מחמיר, הם הולכים ונהיים פולשניים וכפייתיים מבחינת המשתמש. המצב בהרבה תחומי הנדסה "כבדה" הוא שיש גרסאות חלונות בלבד, אז מעשית אני די כבול לחלונות, לפחות בינתיים. ולא, מכונה וירטואלית לא חוסכת את כל הקשיים.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

העדכונים האחרונים של מיקרוסופט: מכבה הגדרות, החלפת שפה זהה עם חיצים במסמך ורואה את השפה מתחלפת מעצמה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...