Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב50K

shay76s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת עובדה קיימת שרכבים חדשים מתוכננים טוב יותר מאשר רכב שתוכנן לפני 15 שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 11.9.2023 בשעה 15:45, nadavd4 כתב:

רכבים חדשים יותר נדרשים לעמוד בתקנות בטיחות שמחמירות בכל שנה - חמישה כוכבים ב 2015 בטיחותי יותר לעומת חמישה כוכבים ב 2010.

אני מעדיף  רכב שמונע תאונה מלחתחילה.... אם יש כזה רכב זה יכול להיות מדהים .

פורסם

מערכות בטיחות אקטיביות יכולות למזער תאונות, אבל לא מונעות. לכן הכי חשוב זה רמת בטיחות פסיבית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

זאת עובדה קיימת שרכבים חדשים מתוכננים טוב יותר מאשר רכב שתוכנן לפני 15 שנה.

איזה עבודה למשל ? אני פחות סומך על הנתונים שהחברות מציגות אני רואה לראות את הדברים בעין שלי. אם הייה רכב שמונע תאונות זה מצוין

פורסם

תסתכל מבני ריסוק ביוטיוב בין רכבים חדשים לישנים ותיראה את ההבדלים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

מערכות בטיחות אקטיביות יכולות למזער תאונות, אבל לא מונעות. לכן הכי חשוב זה רמת בטיחות פסיבית.

למזער זה מצוין... רמת ביטחות פסיבית זה צריך להאמין לאלו שמוכרים אני אוהב שהדברים הם וודאים .

פורסם

יש מבחני ריסוק, זה דבר וודאי.

למשל של euroncap

פורסם

@shay76s ״רכב שהוא ממש חזק פיזית״ זה כל כך 1970, כשדיברו על ״פח שוודי״.

כדי ללמוד משהו על בטיחות הרכב חפש את הדגם באתר EuroNCAP, של ארגון אירופי שבוחן עמידות כלי רכב במבחני ריסוק, וגם התקני בטיחות המותקנים בו.

כשאתה קורא על רכב שים לב לכמה דברים:

1. האם הדגם שנבחן זהה לדגם שבכוונתך לרכוש. יכולים להיות הבדלים במבנה (למשל האצ׳בק לעומתֶסדאן) והבדלים באבזור בטיחות.

2. באיזה שנה נבחן הרכב. המבחנים משתנים כל 2-3 שנים והדרישות עולות, יתכן שרכב שקיבל לפני 10 שנים ציון 5 כוכבים יקבל היום 2-3.

3. אל תסתפק בכוכבים, קרא את סיכום הבדיקה (קובץ PDF) שיש בו הדגשים על יתרונות וחולשות, בדוק מה חשוב מבחינתך.

4. אם לחזור למשפט הראשון בהודעה - אתה לא מחפש רכב ״חזק פיזית״ אלא רכב שיגן עליך בתאונה. זה קשור למבנה הרכב, כולל אותם אזורי קריסה שהזכיר @yulianx. אלה חלקים ברכב שסופגים אנרגיה בתאונה, נהרסים ובכך מגנים על יושבי הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...