Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, שמש בשמים, הציפורים מצייצות, אני מתקלח להנאתי ושומע את שער הכניסה לבית נפתח וכמה שניות לאחר מכן זרם המים נפסק.

מסתבר תאגיד המים שלח צוות להחליף מוני מים בכל השכונה בלי לעדכן מראש למרות שיכול היה לעשות זאת.

למה להתנהג כאחרון הגנבים? כי המונים של חברת ארד נמצאים תחת דיון משפטי בנוגע למידת הדיוק שלהם.

חוץ מלכתוב מכתב זועם לתאגיד ונציב המים ואולי למבקר המדינה... מה אפשר לעשות מול הגוף הנורא הזה שנקרא תאגיד מים והוא פשוט גונב לאור יום.

מוכן לשמוע גם עצות פליליות... זה לא נתפס 

IMG_5808.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תקין, לא קשור לארד.
גם אצלנו החליפו מוני מים לסוג הדיגטלי החדש מבלי להודיע לאיש. כמו שתארת בוקר בהיר אחד עם ציוץ הציפורים אני שומע ראש מחוץ לדלת, פותח ורואה שמחליפים את מונה המים.
מתגובות בפייסבוק של העיר זאת שיטה רווחת, לא מעניין אותם אם מישהו באמצע מקלחת, מכונת כביסה וכו'.

פורסם

גם ברחוב שלי, ללא התראה. נתקלתי במתקין באקראי בעת טיול הבוקר עם הכלבות. בתחילה חשבתי שהוא גונב, מה שכבר קרה לפני הרבה שנים,  אבל אז הבחנתי שהוא מתקין ולא מפרק. 

הבעיה היא שהתאגיד ״שומר שבת״ ולכן בעת כתיבת שורות אלה אין לי כל יכולת לקרוא את המונה או לראות אם יש נזילה כי כל מה שמופיע בתצוגה הוא ״שבת שלום״ 😡

• מצחיק 3
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 4

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 14 דקות, zaf כתב:

הבעיה היא שהתאגיד ״שומר שבת״ ולכן בעת כתיבת שורות אלה אין לי כל יכולת לקרוא את המונה או לראות אם יש נזילה כי כל מה שמופיע בתצוגה הוא ״שבת שלום״ 

מה ????????

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

בדיוק ככה, גם אצלנו. ולא רק שבת, השעון שובת בכל חג גם במימונה לא מראה תצוגה.

הבעיה היא גם שלמעשה גדולת השעון אמורה להיות בכך שאם יש נזילת מים בדירה, בתאגיד מזהים שיש צריכה מוגברת והם שולחים מסרון. אם השעון בשביתה ברור ששום מסרון לא יישלח.

כפייה דתית או לא?

פורסם
לפני 25 דקות, zaf כתב:

הבעיה היא שהתאגיד ״שומר שבת״ ולכן בעת כתיבת שורות אלה אין לי כל יכולת לקרוא את המונה או לראות אם יש נזילה כי כל מה שמופיע בתצוגה הוא ״שבת שלום״ 😡

לפני 10 דקות, קורן בן אשר כתב:

מה ????????

למי שיש זיכרון ארוך זוכר שמשך לא מעט שנים, כאשר היה לבט"ל מנכ"ל דתי, גם האתר שלו היה סגור בשבת. לא היתה לי בעיה לשלם בשבת מס הכנסה ומע"מ, אבל בט"ל חיכה למוצ"ש.

יש גם לא מעט אתרי מסחר פרטיים "שומרי שבת", אבל הם לא חיוניים לכלל האזרחים, ואותם אפשר להעניש על ידי דפדוף לאתר הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, קורן בן אשר כתב:

טירוף מוחלט. אני המום. מישהו מכם יכול להעלות פה תמונה של ה"שעון שבת" השובת הזה שלו?

בקשת - קבלת.

צילום עדכני מרגע זה, שים לב שהשבת עדיין לא נכנסה... וכבר השעון בשביתה.

בטח עובד בהסתדרות.

20230901_173839.jpg

• מצחיק 3
  • מבאס 2
פורסם

נותנים לכם שירות במשך 6 ימים בשבוע שלא היה אף יום לפני כן.

לא מדובר בשירות חיוני אז באמת שלא אסון גדול אם לא יפעל 25 שעות בשבוע.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 5
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

השעון המכני עבד 24/7

גם ביום כיפור אם רציתי לבדוק נזילה, יכולתי לבדוק.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, Ron Poh כתב:

קשת - קבלת.

צילום עדכני מרגע זה, שים לב שהשבת עדיין לא נכנסה... וכבר השעון בשביתה.

בטח עובד בהסתדרות.

תודה רבה. זה עוזר לי מאוד. אני לא יודע מה הפתרון לסיפור עם תאגיד המים, אני אישית מתלבט בין דנמרק לקנדה.

• מצחיק 9

חזיר דיזל

פורסם
לפני 20 דקות, Ron Poh כתב:

השעון המכני עבד 24/7

גם ביום כיפור אם רציתי לבדוק נזילה, יכולתי לבדוק

סגור את הברז הראשי, תמתין דקה ופתח אותו במהירות.

אם יש נזילה אז תשמע את הזרימה.

ומהתמונה הוא מראה את הספיקה אבל לא את הצבירה.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

סגור את הברז הראשי, תמתין דקה ופתח אותו במהירות.

אם יש נזילה אז תשמע את הזרימה.

ומהתמונה הוא מראה את הספיקה אבל לא את הצבירה.

לא שומעים כלום בנזילה קטנה.

הספיקה הרגעית זה מספר נדומלי ולא ספירה אמיתית

לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

השעון המכני עבד 24/7

גם ביום כיפור אם רציתי לבדוק נזילה, יכולתי לבדוק.

פורסם
לפני 4 דקות, Ron Poh כתב:

לא שומעים כלום בנזילה קטנה.

הספיקה הרגעית זה מספר נדומלי ולא ספירה אמיתית

כשאתה סוגר את הראשי הנזילה הקטנה מורידה את הלחץ בצנרת וכשאתה פותח אתה שומע אותה.

הספיקה הרגעית היא ממש לא רנדומלית אלא קריאת ספיקה אמיתית.

פורסם
לפני 51 דקות, Ron Poh כתב:

הבעיה היא גם שלמעשה גדולת השעון אמורה להיות בכך שאם יש נזילת מים בדירה, בתאגיד מזהים שיש צריכה מוגברת והם שולחים מסרון

מנסיון זה אכן קורה, קיבלתי מסרון כזה לפני חודש ומסתבר ששכחנו לסגור עד הסוף את הברז בגינה. אין סיכוי שהיינו עולים על זה אחרת. 

• תוכן חדש...