Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארוק 2021 אמבישן או סטייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חושב לקנות סקודה קארוק שנתון 2021. אשמח לשמוע המלצה האם יש סיבה להעדיף את הדגם סטייל על פני אמבישן (מהחיפושים שלי סטייל פחות נפוץ).

לפי ההשוואה בicar כמעט כל הפרמטרים זהים ביניהם למעט מצלמת רוורס, לוח מחוונים דיגיטלי, כניסה ללא מפתח, תאורת אווירה פנסי לד וכיוונון מושב בגב תחתון.

מצלמת רוורס פיצ'ר הכרחי בעיניי, אבל האם אפשר להתקין פרטי גם על אמבישן?

לוח מחוונים דיגיטלי - לא כל כך ברור לי מה זה תורם. כיוונון מושב בגב תחתון זה נחמד אבל לא בטוח שהכרחי.

פנסי לד, תאורת אווירה וכניסה ללא מפתח לדעתי לא קריטי בכלל.

פורסם

לוח מחוונים זה נח כי ניתן לראות ניווט למשל על המסך,  אך זה לא הכרחי.

דווקא כיוונון גב תחתון יכול לעשות הבדל גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניתן להתקין בקלות מצלמת רוורס, הוספתי בסקודה אוקטביה אמבישן מצלמת רוורס שמשתלבת מצויין במולטימדיה עם חיישני הרברס המקוריים.

פורסם

חחח לא אמרת כלום… רק חסר זה וזה וזה וזה .. הכל חסר ברכב הזה

הייתי הולך אך ורק על דגם סטייל 

הנעה בלי מפתח זה מבחינתי חובה . לוח שעונים דיגיטלי זה סטנדט היום וגם חוסה מבחינתי

והכי חשוב פנסי לד אני לא מוותר על זה בשום מצב 

דרך אגב האמבישן גם נראה קצת מכוער בגלל הגנטים הקטנים של 16 אינץ ( זה היה וואו בשנות ה90) 

פורסם
לפני 16 שעות, חגאי א כתב:

חחח לא אמרת כלום… רק חסר זה וזה וזה וזה .. הכל חסר ברכב הזה

הייתי הולך אך ורק על דגם סטייל 

הנעה בלי מפתח זה מבחינתי חובה . לוח שעונים דיגיטלי זה סטנדט היום וגם חוסה מבחינתי

והכי חשוב פנסי לד אני לא מוותר על זה בשום מצב 

דרך אגב האמבישן גם נראה קצת מכוער בגלל הגנטים הקטנים של 16 אינץ ( זה היה וואו בשנות ה90) 

מודה שלא ראיתי את שניהם. רק עשיתי נסיעת מבחן על דגם פרמיום של 2020 והיה סבבה. הנחתי שההבדלים מבחינת ניראות הם קטנים. לי אישית לא ככ משנה המראה החיצוני, גם ככה יורדים על הקארוק בביקורות שהיא "משעממת".

הנעה ללא מפתח להבנתי יש בשני הדגמים, אבל באמבישן זה רק הנעה ובסטייל יש גם "כניסה ללא מפתח".

למה פנסי לד זה חובה מבחינתך? זה עניין ניראות או יש לזה גם יתרון משמעותי מבחינת חיי נורות או צריכת חשמל?

פורסם (נערך)

גם חיי נורות זה נורות לכל החיים ( 50 אלף שעות)

גם נראות גם בטיחות ( הכל נראה יותר בהיר ויותר קל לראות הולכי רגל או מכשולים) 

דבר שני הנעה באמבישן 2018 לפחות זה עם מפתח 

חבר שלי עכשיו קנה אמבישן 2018 מאוטודיל

עוד דבר מבעס באמבישן מקבלים מסך 6 אינץ קטן ומגעיל עם רזולוציה של פעם  אז קח את זה בחשבון שתצטרך לקנות מערכת תואם מקור סינית כלשהי כדי לשדרג את הגודל מסך

עריכה אחרונה על ידי חגאי א
שגיאות כתיב
  • תוכן חדש...