Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

הפעלתי מיקום בנייד , נכנס ל Aa

דורש להפעיל מיקום .

הבעיה רק ב Waze , הניווט ב maps עובד .

עד לפני שבוע הצלחתי להפעיל חיפוש קולי בעברית .

היה כנראה עדכון של Aa ומאז אין תגובה לאחר ניסיון לחפש כתובת .

פורסם

תבדוק שוייז לא נמצאת במצב חסכון בסוללה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מנסיון - לפני כחודשיים שלושה התחילו אצלי בעיות עם הוייז ב Android Auto.

חזרתי אחורה לגרסת וייז מחודש מרץ, והכל הסתדר. כולל הממשק הקודם שאהבתי והחיפוש הקולי.
אופן הפעולה:
1. לכבות עדכון אפליקציות אוטומטי בנייד באפליקציית ה play.
2. להסיר את הוייז הקיים.
3. לפתוח בטלפון אפשרות של התקנת apk ממקור חיצוני.
4. להתקין apk של וייז בגרסה קודמת (יש אתרים שניתן להוריד מהם גרסאות קודמות של וייז).
5. לעדכן מדי פעם אפליקציות לגרסתן החדשה ב play ע"י לחיצה על מקש "עדכון". למעט הוייז - שאותו אנחנו רוצים לשמור בגרסתו הקודמת.
C'est tout

פורסם
לפני 12 שעות, BassDriver כתב:

מנסיון - לפני כחודשיים שלושה התחילו אצלי בעיות עם הוייז ב Android Auto.

חזרתי אחורה לגרסת וייז מחודש מרץ, והכל הסתדר. כולל הממשק הקודם שאהבתי והחיפוש הקולי.
אופן הפעולה:
1. לכבות עדכון אפליקציות אוטומטי בנייד באפליקציית ה play.
2. להסיר את הוייז הקיים.
3. לפתוח בטלפון אפשרות של התקנת apk ממקור חיצוני.
4. להתקין apk של וייז בגרסה קודמת (יש אתרים שניתן להוריד מהם גרסאות קודמות של וייז).
5. לעדכן מדי פעם אפליקציות לגרסתן החדשה ב play ע"י לחיצה על מקש "עדכון". למעט הוייז - שאותו אנחנו רוצים לשמור בגרסתו הקודמת.
C'est tout

זה פיתרון שלא יחזיק הרבה זמן לצערי, באיזשהו שלב יצא עדכון לאנדרואיד אוטו שיחסום גרסאות ישנות.

STI 2004

פורסם

עד שזה יפסיק לעבוד, וייז יוציאו גרסה שעובדת..
מקסימום נחזור להשתמש במפות ובחוש התמצאות, שהאפליקציה הזו ושכמותיה גרמו לנו לאבד אותו..
(מה, לפני הוייז לא הגענו לאן שרצינו?)

פורסם

הבעיה עם הwaze נפתרה .

החיפוש הקולי לא חזר .

שפת הטלפון עברית

עדכונים של גוגל מחקתי .

מקיש על המיקרופון ,אומר כתובת בעברית 

פעמיים לא הייתה תגובה כלל ,פעם שלישית התעורר הגוגל אסיסטנט והתחיל לדבר באנגלית 

פורסם
לפני 13 שעות, BassDriver כתב:

מקסימום נחזור להשתמש במפות ובחוש התמצאות, שהאפליקציה הזו ושכמותיה גרמו לנו לאבד אותו..

אני אגלה לך סוד: וויז היא לא האפליקציה היחידה שאפשר לנווט איתה.

שששש...

אתה לא חייב לחזור למפות נייר, אבל אם אתה בעניין, עוד יש לי רדיודיסוק איפשהו בבית...

וברצינות, אפשר גם לנווט אם אפליקציה, עם בלי לאבד את חוש הכיוון. פשוט לעבור על הדרך לפני שיוצאים.

ואני ממליץ בחום לעשות את זה, כי כבר לפני איזה עשור (סיפור אמיתי), אני נוסע בארה״ב אחרי רכב אחר, שאצלו יש מערכת ניווט מובנת. נהיגה של 7 שעות לפנינו ואני מתקשר לרכב המנווט עם תובנה:

אנחנו צריכים לסוע דרומה, אבל השמש נמצאת בצד הלא נכון שלנו. קבלתי תשובה שזה מה שה-GPS אומר, אבל עניתי שהשמש יותר קובעת...

בכל מקרה, התברר שהניווט לקחה אותנו בעיקוף של שעה, כי היא חיפשה את הכניסה הכי  ״קרובה״ לכביש מהיר, לפי הגדרות המערכת.

מאז המערכות השתפרו פלאים, אבל עדיין רצוי לדעת איפה אתה ולא לסמוך על המערכת.

Waze כבר איבדה את זה בשבילי מאז הקורונה, עם תזמונים בעיתיים. היתרון העיקרי שלה הוא בהתעדכנות בשינויי התנועה בת״א, אבל גם זה לא מושלם. היתרון השני שלה הוא הזיהוי הקולי בעברית, והשלישי, דיווחי משטרה.

פעם אחרונה שהשתמשתי, לפני שבוע, לא היו בעיות, אבל אני אבדוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...