Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.png.7d627337441992934771c9d17017572b.png

מוכן ל pop up עם qrששולח לאתר hongqi.co.il . ולוגו של סמלת. 

רעיון יפה לכשעצמו. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אז אולי מחר נראה במדרחוב תצוגה סינית של סמלת?

לפני שעה, amosbmw כתב:

בחו"ל ראיתי שמעמידים כאלה מכולות באמצע מדרחוב או מקום ציבורי. אבל שם זה היה GLS מייבאך.

לגבי הS600 שהתחפשה שפירסמתי קודם. זה עוד יותר מגוחך כי S600 זה רכב נדיר בפני עצמו. תראה אחת כזאת אולי על 100 S500 שתראה. אפילו יותר נדיר ממייבאך...

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

S600 שמתחזה למייבאך (למה?) ו"איבדה" את הלוחית הקדמית.

הלביש לה צורה של 10 שנים קדימה,לא יצבע אותה על הדרך כמו מייבאך?

לפני 7 שעות, itsik170 כתב:

התחילו עכשיו למכור את הטנדר של מקסוס.

אותו מחיר כמו של הפוטון.

משהו מוזר עם מקסוס המיפה 7 היתה מפורסמת ב 217000, לפני חודש וחצי ראיתי מבצע עליה ב 202000 והיום ראיתי פרסום ב 189000, משהו זז שם...

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, ארי62 כתב:

מקסוס המיפה 7 היתה מפורסמת ב 217000, לפני חודש וחצי ראיתי מבצע עליה ב 202000 והיום ראיתי פרסום ב 189000, משהו זז שם...

לא זז, נע לכיוון גיול בבטחה. תמתין לסוף השנה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 15 שעות, itsik170 כתב:

התחילו עכשיו למכור את הטנדר של מקסוס.

אותו מחיר כמו של הפוטון.

רק שלמקסוס יש מערכות בטיחות ותקינה אירופאית מלאה שאין לפוטון.

הטנדר של פוטון עוד יותר יכול להתייבש באולם תצוגה.

בנתיים רוב רוכשי הטנדרים החשמליים מעדיפים את הסילברדו שמצריך רשיון ג.

הייבואנים המקבילים מכרו טנדרים לבעלי רשיון ג חשמליים יותר ממה שהייבואנים הרשמיים מכרו את גרסאות הדיזל.

הסילברדו נמכרת ביבוא מקביל, לקונים ניתנת הטבה של אלפי שקלים או לרשיון ג' או לעמדת טעינה מהירה,

והטווח של השברולט (סוללת 200) הוא פשוט פנטסטי וזאת אחד מהסיבות שמעדיפים אותו.

פורסם
לפני 14 שעות, saar5555 כתב:

היום הייתי בצ'מפיון מוטורס. בפארק ראם.

זה צולם שם.

20250909_122344.jpg

נראה כמו דרך לקדם את המכירות של ה-ID באז.

לאחרונה צ'מפיון מקדמים במכירות גם את גרסת המטען הסגור של הקאדי.

נראה שהדברים האלה נובעים עקב הפסקת הייבוא של הטרנספורטר החדש -  ה-T7 מיוצר לצד פורד טרנזיט בטורקיה.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראה לי שנסחפתם קצת עם הסיפור של 'התחפשה למייבאך'. מילא אם זה היה אקזמפלר אחד או שניים, אבל נראה שמדובר בכמה עשרות על כבישי ישראל - כלומר יש סיכוי טוב שזה נמכר ככה בסוכנות, בדיוק כמו אאודי S-Line או מרצדס עם חבילת קוסמטיקה של AMG.

מייבאך הפסיקו להיות מותג עצמאי לפני שנים וכיום הם לא יותר מרמת גימור גבוהה עם בסיס גלגלים מוארך (ומכאן גם ההבדל בעיצוב הדלת של ה'אמיתי' מול ה'מזוייף'). באמת נראה לכם שעשרות או מאות לקוחות יטרחו ללכת לחברה חיצונית שתעשה מייק-אובר קוסמטי לרכב הגם-ככה נדיר שלהם שכבר עולה מיליונים?

זה אפשרי כמובן, אבל קשה לי להאמין. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...