Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב מינימליסטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

משעשע מנעול ההגה, מעניין אם דור ה-z של גנבי הרכב יודע בכלל להתמודד עם רכב "טיפש" כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 14 שעות, רועי5 כתב:

וזו הראיה הטובה ביותר לאיכותה

הראיה הטובה ביותר ל'איכותה' זה שבכל אירופה לא ניתן למצוא היום מולטיפלה אחת עם פלסטיקים וחלקי דשבורד שלא נשברו או התקלפו קיבינימט, בנוסף לרשימת מכולת של תקלות מכניות טיפוסיות לדגם. המולטיפלה הייתה תרגיל מרתק בעיצוב פרקטי, אבל למרבה הצער כנראה שלא תהפוך לקלאסיקה פשוט כי איכות החומרים וההרכבה שלה כ"כ נמוכה. 

נוסטלגיה זה נחמד, אבל בואו לא ניסחף. 

• אחראי פורום
פורסם

יש המון מכוניות עם בעיות איכות ושרידות, אפילו ותיקות יותר והן עדיין איתנו.

הבעיה של המולטיפלה היא שחוץ מהמרכיב הרעיוני היא לא ממש מעניינת את הקהל ברמה של שימור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

הראיה הטובה ביותר ל'איכותה' זה שבכל אירופה לא ניתן למצוא היום מולטיפלה אחת עם פלסטיקים וחלקי דשבורד שלא נשברו או התקלפו קיבינימט, בנוסף לרשימת מכולת של תקלות מכניות טיפוסיות לדגם. המולטיפלה הייתה תרגיל מרתק בעיצוב פרקטי, אבל למרבה הצער כנראה שלא תהפוך לקלאסיקה פשוט כי איכות החומרים וההרכבה שלה כ"כ נמוכה. 

נוסטלגיה זה נחמד, אבל בואו לא ניסחף. 

כדאי לזכור את גיל הדגם לפני השיפוט הנמרץ והמאוד כוללני הזה. מרבית המכוניות בנות גיל דומה ורמת אחזקה מקבילה יגלו את אותה רמת שרידות. וגם בענין הזה לא בטוח שראוי להסחף. אני עד היום רואה באיטליה מולטיפלות בכביש וחלקן הארי נראה מצוין. אין לי אינדיקציה או יכולת לשפוט מה ולמה הוחלף בחלקן, אבל העובדה שהן זוכות כנראה לתשומת לב וטיפוח מצד בעליהן אומרת משהו.

פורסם

אני חושב שפשוט מדובר בתקופה בעייתית בהיסטוריה של פיאט. בגלל זה גם לא רואים הרבה פונטו/מריאה/בראבו שסבלו מבעיות איכות דומות, אבל פולקסוואגן, טויוטה ואפילו יונדאי (כולל דגמי נישה לא פופולריים במיוחד) השתמרו באלפים.

למעשה, מי שעדיין מתחזק את המולטיפלה שלו פשוט חייב כנראה רכב עם השילוב המדוייק הזה של תכונות וגודל קומפקטי, ולכן מוכן לחיות עם החסרונות.

• אהבתי 1
פורסם

איכות הפלסטיקים במולטיפלה הייתה חריגה לרעה יחסית לפיאטים אחרים מאותה תקופה. כבר אחרי כ 10 שנים על הכביש הן הסתובבו עם ידיות שבורות וזה לא משהו שזכור לי בפונטו או פנדות מקבילות. וגם לא בפיאט אונו הישנות יותר.

פורסם
לפני 55 דקות, Derish כתב:

רכב עם השילוב המדוייק הזה של תכונות וגודל קומפקטי,

הרוב שצריכים 6 מושבים קונים רכבי 7 מקומות, המיעוט קונה הונדה FRV - נפוץ במגזר החרדי, ק"מ בשמיים.

את המולטיפולה לא רואים היום כבר כמעט.

• רעיון טוב! 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

לא תצפית, יותר משעשע ליד איזה שלט הרכב עשה תאונה.

20260102_150625.jpg

• מצחיק 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חשבתי שניתן יהיה להסתפק בתמונה של חצי קורנדו מרחוק, מאחר וזה רכב שכמעט ולא רואים בכבישים..

ואז נתקלתי באחת נוספת אחרי 3 דקות

חוץ מזה - mr2 יפיפיה במפגש החודשי

20260103_115215.jpg

20260103_115234.jpg

20260103_113435.jpg

20260103_113430.jpg

20260103_113428.jpg

20260103_113229.jpg

• אהבתי 9

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...