Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מעט מאד דיהטסו materia שהגיעו ארצה. בזמנו הוצע לנו להחליף את ה yrv בכזו עבור טכנאים שהובילו מסכים של עמדות cad למי שעוד זוכר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

וואלה פה בשכונה יש 2

אחת כחולה משעממת וזאת.

לדעתי היא מכוערת ויוצאת דופן בנוף הישראלי של רכבי ליסינג \ ספורטאג' שיש לכולם

Daihatsu Materia Sport Panel Van Conversion | photoshop chop by Sebastian Motsch (2018)

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

השקיע!

אפילו הוילון נהג ירוק.

הבנתי שביפן הוא מאוד מבוקשות והם ממש מושקעות שם. 

image.thumb.jpeg.6efcb8bc6817446f53eceb601f907f85.jpeg

איך אפשר להשקיע במאטריה? הוא מזכיר לי את מולטיפלה או אמבר יאנטר. 

לפני 16 שעות, tan tan כתב:

גולף ישנה ומושקעת

20240424_232125.jpg

20240424_232118.jpg

באיזה סוג צבע הוא צבע את הרכב? זה נראה מה זה לא איכותי כמו גואש

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם

או פלסטי-דיפ/ראפטור כלשהו.

המאטריה היא מקרה מובהק של עיצוב מעל תוכן, שכן מדובר ברכב כבד ומגושם, לא ארגונומי במיוחד, ולא מהנה לנהיגה. ה-YRV והגראן-מוב לפניה היו פחיות חלולות אבל לפחות התנהגו טוב בעיר והרגישו מרווחות בפנים. זאת, ממה שזכור לי, נראתה והרגישה כמו ארון קבורה על גלגלים.

• אהבתי 1
פורסם

לפני הרבה שנים חבר שלי חיפש לקנות סופר מיני חדשה. הוא סיפר לי שבדק גם את המאטריה וחשב שעם עיצוב מכוער כזה היא בטח מאוד  מרווחת והתפלא לגלות שהיא די צפופה מבפנים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

דווקא זה הדבר היחיד שיפה ברכב הזה, שהוא סופר מיני ורחב מאוד

ישבתי בפנים ולא פעם אחת, עם חבר'ה רחבים וארוכים והיה די מרווח 

• מעניין 1
פורסם
לפני 14 שעות, eladns כתב:

השקיע!

אפילו הוילון נהג ירוק.

הבנתי שביפן הוא מאוד מבוקשות והם ממש מושקעות שם. 

image.thumb.jpeg.6efcb8bc6817446f53eceb601f907f85.jpeg

חחחחה אני זוכר שהרכב הזה יצא ואחי הגדול שכר אותו והייתי בהלם בתור ילד

לרב שלי בישיבה הייתה כזו והיינו צוחקים עליו שזה נראה כמו מיקרוגל/טוסטר אובן/קוביה הונגרית

הייתי איתו באיזה מושב וילד אחד שראה את הרכב התפעם ואמר 'וואו מה זה הרכב הזה?' אמרנו לו שבנינו אותו בבית והוא האמין

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 4
פורסם

צדיק באמונתו יחיה 😂

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 13 שעות, cohen motor 377 כתב:

לרב שלי בישיבה הייתה כזו והיינו צוחקים עליו שזה נראה כמו מיקרוגל/טוסטר אובן/קוביה הונגרית

הייתי איתו באיזה מושב וילד אחד שראה את הרכב התפעם ואמר 'וואו מה זה הרכב הזה?' אמרנו לו שבנינו אותו בבית והוא האמין

בטח עד היום הוא בטוח שראב4 נקרא ככה על שם הרב שלך...

• מצחיק 9

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...