Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

עשיתי חיפוש בפורום ורק התבלגן לי הכל...

יש לי ברכב שלי 4 רמקולים

2 רמקולים אחוריים 20W של סוני (רמקולים ישנים אבל שומעים סבבה)

ועוד 2 קדמיים שאין לי מושג מה הם (הדשבורד של הדייהטסו שרייד מסתיר את הכל)

בסה"כ שומעים טוב לטעמי (לא מחפש ווליום ובלאגנים , אני משתמש ברכב הרבה לסחוב ציוד הגברה וכו' ומרבה להוציא את הרמקולים האחוריים וחוצמזה שאני מפחד שיגנבו לי דברים יותר חדשים)..

אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לרכב בתקציב של בערך 1000 שקל....

התעניינתי על כמה דגמים

מה שמשך אותי בעיקר הוא ה

Pioneer DEH-P4650

DEH-P3700MP

רציתי לדעת מה הם שווים לדעתכם

או האם יש משהו אחר שעדיף לי לקנות

הבנתי שפיוניר הם הכי אמינים מכל המערכות האחרות (JVC וכו')

הדרישות שלי מהמערכת:

שלא יקפצו הMP3...

שיכתוב את השמות..

שיהיה אפשר להשתיק או לעשות PAUSE (גם אם זה עם שלט רחוק)

הפעלה פשוטה

פאנל נשלף (חובה היום , לא?)

דרישות נמוכות נראה לי , בעיקר אני רוצה שיהיה אמין!

חשבתי לקנות בAUDIONET

הם נראים לי זולים , טובים והם ממש קרובים אליי הבייתה..

מה אתם חושבים על המקום הזה? מצאתי כמה דברים בחיפושים אבל לא משהו שהחליט לכאן או לכאן...

או שאם שווה לקנות בדיוטי פרי משהו בכלל??

ומה לגבי האחריות , הבנתי שחלק מגיעים עם שנה אחריות וחלק עם 3 שנות אחריות (בפיוניר לפחות)...

תודה מראש לעונים!

פורסם

הצעה שלי לך על אחד ממכשירים האלו :

Pioneer DEH-P4650

DEH-P3700MP (אם כבר ציינת אותם ואתה סגור על אחד מהם)

יש בהם את כל מה שאתה מחפש והמכשיר יתן תמורה שווה למחירו .

מש"ק זרזור

פורסם

פיוניר עדיפים על סוני לטעמי ודעתי...

לך על ה4600 לא תצטער מכשיר טוב.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לי יש 4650MP ואני מאוד מרוצה ממנו,

חבר שלי קנה עכשיו 4750 זה הדגם המחליף והוא נראה ונשמע מעולה...רק שבוע אצלו ברכב..

כך או כך אם אתה קונה פרט שחשוב לשים לב אליו!!, זה שהיבואן של המוצר יהיה עוזי רדיו ושהאחריות תהיה ל3 שנים ולא לשנה אחת!!!!

רק עוזי רדיו נותן 3 שנים ורק לחלק מהדגמים, גם ל4650 וגם ל4750 הוא נותן 3 שנים....

כמובן שעל העינית רק שנה...אבל על שאר החלקים 3 שנים...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
פיוניר עדיפים על סוני לטעמי ודעתי...

לך על ה4600 לא תצטער מכשיר טוב.

פיוניר זה הכול פוזה!

אפילו הדגמים המרשימים שלהם לא משהו ,אתמול ראיתי אחד כזה קיצור יש בו את כול התצוגות והוא צבועני בלה בלה בלה אבל איכות הסואנד שלו ממש לא משהו.

ובתקציב שלך תאמין לי עדיף לך ללכת על הסוני ,הוא גם דיי חזק 23.5 rms כפול 4 יציאות

פורסם

חברת סוני לא יודעת לעשות רדיו דיסקים !

ממליץ בחום ללכת על הפיונר שאתה די סגור עליו או לנסות את הרדיו דיסק של

JVC בדיוטי פרי ...

200$ עם פונקיציות לא רעות בכלל..

תכנס ותסתכל ...

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=246&CategoryID=72&Page=2

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

בדגמים הזולים פיוניר לוקחים את כל החברות בחיתוכים ופיצ'רים.

לגבי האיכות הצליל אני אישית לא רואה שום הבדל באיכות בין סוני, פיוניר וג'י וי סי .

אני הייתי הולך על פיוניר גם אם הוא לא MP3 רק ביגלל החיתוכים והפיצ'רים אבל כל אחד והצרכים שלו, יש כאלו שלא יודעים להישתמש בחיתוכים ופיצ'רים אז הם מעדיפים לקנות מערכת פשוטה לתיפעול של ג'יי וי סי עם MP3.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
פיוניר זה הכול פוזה!

אפילו הדגמים המרשימים שלהם לא משהו ,אתמול ראיתי אחד כזה קיצור יש בו את כול התצוגות והוא צבועני בלה בלה בלה אבל איכות הסואנד שלו ממש לא משהו.

ובתקציב שלך תאמין לי עדיף לך ללכת על הסוני ,הוא גם דיי חזק 23.5 rms כפול 4 יציאות

מאיפה אתה יודע שהבעיה היא ברדיו דיסק יש אלף ואחת סיבות למה לא ישמעו טוב ולמה הסאונד לא ממש משהו

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
מאיפה אתה יודע שהבעיה היא ברדיו דיסק יש אלף ואחת סיבות למה לא ישמעו טוב ולמה הסאונד לא ממש משהו

אני מתכוון שככול שאתה משלם יותר בפיוניר אתה מקבל יותר אפשריות כיוון וכול השטויות האלו ,אבל באיכות סאונד ממש אין הבדל בין הדגמים שלהם ב1000 שקל לדגמים שעולים 2000

אם תנסה להשוות פיוניר לחברות מובילות אחרות כמו קלירון ואלפין אז הפיוניר נופלים מהם באיכות סאונד

פורסם
אני מתכוון שככול שאתה משלם יותר בפיוניר אתה מקבל יותר אפשריות כיוון וכול השטויות האלו ,אבל באיכות סאונד ממש אין הבדל בין הדגמים שלהם ב1000 שקל לדגמים שעולים 2000

אם תנסה להשוות פיוניר לחברות מובילות אחרות כמו קלירון ואלפין אז הפיוניר נופלים מהם באיכות סאונד

אתה צודק ב 100 אחוז אבל בשרשור הזה התכוונו לפיוניר מול jvc kenwoodוכדומה...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...