Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות בתקציב של 75,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטובוס...
יכולת לבקש את כל אותם הדברים גם בפחות כסף!

אמינות = חדש
7 מושבים - עולים כסף
מיזוג מאחור - כנ"ל

אתה יכול לגרד בתקציב שלך איזה אוטלנדר, אבל בגיל שלה היא כבר תהיה פחות אמינה ולא יהיה מיזוג מאחור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 4 דקות, רכבק2022 כתב:

לא הבנתי? 

פיקאסו דיזל (או בנזין 165 כס) תספק לך את מה שאתה צריך מעל ומעבר והיא בתקציב. אבל כולם פה יגידו לך להתרחק מצרפתיות, ובשוק של היפניות לא תמצא שום דבר נורמלי בסכום הזה.  אתה תפחד ותקנה אאוטלנדר ישנה ובלי פתחי מיזוג מאחור

פורסם
לפני 8 דקות, פראג כתב:

פיקאסו דיזל (או בנזין 165 כס) תספק לך את מה שאתה צריך מעל ומעבר והיא בתקציב. אבל כולם פה יגידו לך להתרחק מצרפתיות, ובשוק של היפניות לא תמצא שום דבר נורמלי בסכום הזה.  אתה תפחד ותקנה אאוטלנדר ישנה ובלי פתחי מיזוג מאחור

מכיר את הדגם החדש  של ספייסטורר דיזל?

פורסם
לפני 28 דקות, רכבק2022 כתב:

מכיר את הדגם החדש  של ספייסטורר דיזל?

לא באופן אישי אבל ממה שליקטתי מאנשים החדשות קצת פחות אמינות (תקלת אוריאה יש בכולם)

פורסם

עכשיו ברצינות:

רוב כלי הרכב בקבוצה ככל שיטופלו כיאות יראו אמינות טובה גם בגיל מתקדם.

אם נקח לדוגמא את השברולט טראוורס שעונה לדרישות שכתבת. תוכל לרכוש כזה משנת 2015. 

חוות דעת צרכנים מהשוק האמריקאי מספרים על אמינות מכאנית טובה, עם בעיות בעיקר במערכת המיזוג, ובמשאבת הגה כח.

כבונוס מקבלים גם צריכת דלק לא נמוכה. אבל מקבלים רכב מרווח ל-7 (ואפילו  8 ) עם מיזוג מאחור, תא מטען גדול, ומנוע חזק.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק לציין שבפיקאסו יש מזגן לשורת המושבים האמצעית, לא לשלישית

הבחור ביקש מזגן לכל המושבים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

טוב בשביל רכב כזה שיכפיל את התקציב, יבנה תחנת דלק בבית ואז נדבר

פורסם

לפי דברי @zvit טראוורס 2015 עונה על הדרישות ועומדת בתקציב, אז נשאר רק עניין הדלק

למי שלא נוסע הרבה - בהחלט נראית אופציה "נכונה"

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 38 דקות, avargel כתב:

לפי דברי @zvit טראוורס 2015 עונה על הדרישות ועומדת בתקציב, אז נשאר רק עניין הדלק

למי שלא נוסע הרבה - בהחלט נראית אופציה "נכונה"

אני רק אשים את הפרופורציות של 'רק עניין הדלק' בקונטקסט- זה רכב שעושה 1 ל6 בממוצע. אז גם אם אתה נוסע 10k בשנה, הדלק יעלה לך קרוב ל1000 שח בחודש. אם רוב הנסועה בעיר, ועם רכב מלא וממוזג אני מניח שהמספרים עוד יטפסו למעלה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, avargel כתב:

ראיתי שהדגם של ספייסטורר יש מזגן במושב האחוריים גם הדגם של 2016. יש סרטון ביוטוב 

פורסם (נערך)

לי יש פיקאסו 2017 אקסלוסיב

כאמור, יש מזגן לשורה השניה בלבד, לא לשלישית

מזגן מצויין, עם מפוח עצמאי (נפרד מהקדמי) מותקן בקורות B ועד כה ללא תלונות גם מהילדים שיושבים שורה אחת אחורה

אשמח ללינק לסרטון המדובר

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...