Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 100K

אני רוצה רכב שיהיה:

חסכוני

אמין

מאובזר

בטיחותי

בכללי חשבתי על יונדאי איוניק אינספייר, או טויוטה קורולה לימיטד שמציעות אבזור עשיר יחסית ובטיחותיות וחסכוניות בדלק.

האם יש עוד תחלופות טובות?

פורסם

קיה נירו, למשל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עניין של טעם,  עכשיו רכבים מוגבהים באופנה. 

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור רווק, לא עדיף לרדת בכמה מאות ק"ג ולקבל בתקציב שלך בלי לחרוג ממנו בשקל, מכונית קטנה יותר וחדשה יותר, מאחת מהחברות האיכותיות שאתה מכוון אליהן ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 5 שעות, harhanegev כתב:

בתור רווק, לא עדיף לרדת בכמה מאות ק"ג ולקבל בתקציב שלך בלי לחרוג ממנו בשקל, מכונית קטנה יותר וחדשה יותר, מאחת מהחברות האיכותיות שאתה מכוון אליהן ?

איזה רכבים אתה מציע שיכולים להכנס בדרישות שלי של אמינות חסכון ואבזור ובטיחות?

לפני 4 שעות, nissan1211 כתב:

איוניק מעולה , יש כמה לא הכי חסכוניים אם אתה נוסע מעט כמו מאזדה 3, יונדאי קונה, cx3 , ניסאן סנטרה

אני נוסע סביבות 15 בשנה

המזדה 3 הצורה הכי חדשה כמה קילומטר היא עושה לליטר? הגיוני שחבר אמר לי שיש לו כזאת והיא עושה 1-16?

בנסיעה משולבת שהיא יחסית רגועה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, ms.kusit-al כתב:

איזה רכבים אתה מציע שיכולים להכנס בדרישות שלי של אמינות חסכון ואבזור ובטיחות?

אני נוסע סביבות 15 בשנה

המזדה 3 הצורה הכי חדשה כמה קילומטר היא עושה לליטר? הגיוני שחבר אמר לי שיש לו כזאת והיא עושה 1-16?

רוב העדויות דיברו על 1:13 בערך. יכול להיות שהוא מוציא יותר טוב מזה, אבל תשווה מול אופן הנהיגה שלך ותוואי הנסיעה שלך, לא בטוח שהם זהים ולא בטוח שהוא ערך בדיקה נכונה. 

פורסם

לא יודע האם עשית את החשבון :

בכמות הנסיעות שלך, ההפרש בהוצאות דלק בין רכב עם צריכה 1:13 ל רכב היברידי שצורך 1:20 מסתכם ב 230₪ בחודש.

מאוד יכול להיות שירידת ערך של מאזדה פחות גדולה מזו של יונדאי, ואז להפרש כזה בצריכת דלק אין משמעות כלכלית בסופו של דבר.

פורסם (נערך)

ההתלבטות היא בין המזדה לבין הקורולה,

ממה שראיתי הירידת ערך של שניהן בערך סביבות ה3-5 אלף בשנה.

אני מדבר על שנים קורולה 2019-20 וגם המזדה אותם שנתון

מה היתרונות של המזדה בפני הקורולה?

עריכה אחרונה על ידי ms.kusit-al
פורסם

מאזדה יותר חזקה ומהנה לנהיגה, מרגישה איכותית יותר בפנים.

לקורולה ביטוח מקיף צריך להיות זול יותר ( מאזדה 3 גניבה מאוד ).

אם תקנה דגם היברידי של קורולה, תרוויח גם חסכון בדלק, אבל הוא לא מכוון לביצועים אלא לצריכת דלק נמוכה. 

פורסם

עיקרון אני צריך חסכוני ובטיחותי זה העיקר, אמינות שניהם אמינות אני מניח

שניהם סחירות באותה המידה, הירידת ערך של שניהם יחסית זהה, על פניו הקורולה עדיפה

משום מה הרבה ביד 2 מוכרים אותה מעל מחירון

יש עוד אופציות של רכבים אם אני יורד סגמנט לסופר מיני?

פורסם

אתה יכול לחפש יאריס היברידית מהדור האחרון (לא מהדור הקודם!) אם חשוב לך מאוד החיסכון בדלק. מבחינת אבזור בטיחות היא לא רעה - יש בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב.

במתיחת תקציב קלה אני חושב שתוכל לקנות איביזה חדשה מרמת גימור סטייל.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 20 שעות, ms.kusit-al כתב:

בערך 1 ל 12 בעיר ו1 ל17 מחוץ, משולב איזור 1 ל 14 , תלוי סגנון נהיגה אבל זה קנה המידה. הקורולה יותר חסכונית אבל לי היא הרגישה חלשה ומשעממת, המאזדה יותר כיפית, יותר מעוצבת ויותר כיפית לנהיגה ולדעתי אלה דברים שחשובים יותר מצריכת דלק במיוחד בקמ שלך שהוא לא כזה גבוה 

פורסם

במידה ואני מותח תקציב ל120 אלף,\ אני רואה אפשרי להביא מזדה 3 2021 ספיריט שעוד באחריות,

האם כדאי להכניס למשוואה לאון FR 1.8? לדעתי היא תהיה מבחינת צריכת דלק כמו המזדה אבל תהיה עם מנוע טורבו

האם הלאון מבחינת מערכות בטיחות משווה קו עם המזדה והקורולה או יש לה חסרונות?

• תוכן חדש...