Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אני מעוניין להיכנס לתחום של מכירת רכבים, יש לי אפשרות דרך המשפחה להביא רכבים בזול, אני לא מבין גדול ברכבים אבל מבין קצת באינטרנט ושיווק ורציתי להתייעץ קצת עם המומחים ,השאלה שלי היא כזאת - זה רכבים שהיו בבעלות ליסינג ורכבים כאלה יותר קשה למכור לא? אנשים ממש נרתעים מזה?

רכב ראשון שרציתי להתחיל ממנו זה קאיה ריו שנת 2013 מנוע 1.4, 160 אלף קילומטר, רכב נראה טוב, עולה לי כ 16 אלף שח

פורסם

יש לך תו סחר ? בעיקרון אני ממליץ לך לקחת רכבים כמו הקאיה שאתה מדבר עליה ולחדש אותה חיצונית ופנימית. תעלים כתמים מהמושבים, ניקיון פנימי של הדלתות וההגה וכו.

חיצונית לעשות פוליש/ווקס אם צריך והכי חשוב לטפל בתקלות ונורות אזהרה אם יש. אם יש צורך גם להחליף דברים שמסכנים בטיחות 

ממליץ לך להיצמד לרכבים שיש להם שוק יותר כמו קוריאניות, יפניות או דגמים אמריקאים מסוימים ופחות לרכבים שתיתקע איתם. 

פורסם
לפני 24 דקות, nissan1211 כתב:

יש לך תו סחר ? בעיקרון אני ממליץ לך לקחת רכבים כמו הקאיה שאתה מדבר עליה ולחדש אותה חיצונית ופנימית. תעלים כתמים מהמושבים, ניקיון פנימי של הדלתות וההגה וכו.

חיצונית לעשות פוליש/ווקס אם צריך והכי חשוב לטפל בתקלות ונורות אזהרה אם יש. אם יש צורך גם להחליף דברים שמסכנים בטיחות 

ממליץ לך להיצמד לרכבים שיש להם שוק יותר כמו קוריאניות, יפניות או דגמים אמריקאים מסוימים ופחות לרכבים שתיתקע איתם. 

אני מתכוון להוציא תו סוחר, ובקשר לליסינג? לא מרתיע לקוחות? כי מבחינת המחיר המחיר שקיבלתי ממש טוב השאלה אם זה שהיא הייתה בבעלות ליסינג לא מרתיע

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, The_kinder1212 כתב:

אני מתכוון להוציא תו סוחר, ובקשר לליסינג? לא מרתיע לקוחות? כי מבחינת המחיר המחיר שקיבלתי ממש טוב השאלה אם זה שהיא הייתה בבעלות ליסינג לא מרתיע

מרתיע חלק קטן של לקוחות אבל אם האוטו במצב טוב יחסית בלי נזילות ונראה טוב אני מאמין שתמצא קונה, במחירים כאלה הליסינג פחות משחק 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

סחר ברכבים זה מקצוע. לא חלטורה שלומדים מפורום אנונימי.

אם אתה רוצה לעסוק בתחום לך ללמוד אותו - למשל על ידי עבודה במגרש רכב - כי אתה צריך להכיר את הצדדים הטכניים, המסחריים, המשפטיים והשד יודע מה עוד. וכמובן שאם אתה פותח עסק אתה צריך לנהל אותו כחוק, והדרישות מסוחר לא פשוטות, ממגרש ועד ניהול ספרים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@The_kinder1212  לפי אופי השאלות שלך - אתה במסלול בטוח להפסיד את המכנסיים שלך.

סחר בכלי רכב הוא עיסוק שמצריך ידע רב, ולא רק יכולת "להביא" רכבים בזול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 23 שעות, The_kinder1212 כתב:

אני לא מבין גדול ברכבים אבל מבין קצת באינטרנט ושיווק

מה שאני מכיר, סוחרי רכב זה אנשים שמבינים ברכב וחיים את הנושא 24/7, והלכו להתמקצע גם במכירות כדי שיוכלו לעבוד בתחום.

מי שמגיע מהכיוון ההפוך - עם כישורי מכירה ולא הבנה בתחום - עדיף שיחפש עבודה כסוכן מכירות מוצלח ולא משנה באיזה תחום.

עצמאי צריך לשחות בתחום שלו, אחרת אין סיכוי להצליח.

• תוכן חדש...