Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, itaimoto כתב:

ה"ראש" של ידית ההילוכים (Shifter Knob) הסתובב לאיטו ימינה.

הזכרת לי את הפעם שאספתי מיאטה בפרנקפורט, מסתכל על הידית ו..ואללה היא מסובבת. תהיתי אם זה פיצ'ר, שבור, מה אני עושה עם זה. עד שפשוט תפסתי אותה..וסובבתי חזרה ימינה.

image.thumb.jpeg.99d5b15e4fd951c603f7453466bb1e60.jpeg

• תגובות 472
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שפשרות איכות בלתי נמנעות ברכב ספורט "זול" - למרות שבאמת חייבים לשאול למה במפעל לא נתנו עוד סיבוב לשיפטר או שמו גריז טוב יותר על המזלג קלאץ' (במקרה שלי).

היה לי הרושם שהמיאטה דווקא בנויה טוב עד שראיתי הסרטון הזה. הבחור קנה רכב חדש וחווה גלגל מתקלף, תקלה בפנס אחורי, רטיבות במסך מולטימדיה, משענת ראש ששורטת את הגג, חלודה (!) ועוד. הוא מציין שהרבה מהבעיות מוכרות בקהילה וגם ליצרן.

• מעניין 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה שיש באינטרנט כתבה באנגלית, לא מחייב שהיא ראוייה להתייחסות רצינית. במקרה הזה, סתם איזכור למישהו שמנסה לתבוע תביעה ייצוגית גורפת גם על דור ראשון וגם על דור שני....

שיהיה לו בהצלחה :-)

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בעל מקרה אני חושב שאם לקחו (וכניראה שכך היה) את המנוע הקודם fa20 והגדילו את חלל הבוכנות לקבלת נפח גדול יותר ב fa24 מבלי להגדיל פיזית את המנוע בממידיו החיצונים לא ניראב לי דבר בריא.

זה בא על חשבון משהו....

עובי דפנות מידת מעברי מים/שמן וכו'.

משהו בטוח נפגע

והשאלה של אמינות לאורך זמן....(?)

אלה אם עברו בתהליך היצור לסגסוגת אלומיניום אחרת חזקה יותר שתפצה על כך (מה שממש לא בטוח).

פורסם (נערך)

ימים יגידו.

בהנחה שרוב המשתמשים לא יגיעו לקצה המעטפת (ויהיו עדינים בימי הקיץ הלוהטים) לא אמורה להיות בעיה בהתיחס לנאמר ובכל זאת  

אי אפשר להתווכח עם מבנה פיזיקה וכוחות לחץ.

מה שבטוח שלגדוש את החדשה יהיה רעיון פחות מוצלח לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי איתיב
פורסם

קוטר הקדח גדל ב-8 מ״מ - 4 מ״מ לכל צד. בבלוק של מנוע בוקסר (המורכב משנתי בלוקים - 2 גלילים בכל אחד), זה שינוי קטן. המהלך נשאר זהה. 

המנוע הזה, בגרסה מטורבתת נמצא בשימוש במכוניות נוסעים של היצרן (כמו הלגאסי, הלבורג והאוולטיס) וגם באימפרזה WRX. הבדל מהותי בין הגרסה האטמוספרית לגרסה המטורבתת, זה שבגרסה האטמוספרית הקו האדום הוא ב-7500 ס״לד, 1000 סל״ד יותר מהגרסה המטורבתת. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, menir1 כתב:

המנוע הזה, בגרסה מטורבתת נמצא בשימוש במכוניות נוסעים של היצרן (כמו הלגאסי, הלבורג והאוולטיס) וגם באימפרזה WRX

אם אינני טועה ברכבים האלה נפח המנוע הוא 2.5 ליטר ולא 2.4 ליטר, וה-2.5 ליטר הוא מנוע די וותיק אצל סובארו בניגוד ל2.4 החדש של הBRZ.
אתה בטוח שזה אותו מנוע?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היי- עברתי על ההודעות ולא ראיתי התייחסות לשמן מנוע / גיר / דיפרנציאל.

אפשר לשאול איזה שמנים אתם שמים בברז החדשה?

ברחבי הרשת נראה שהרוב נוטים לשים רדליין / מוטול, אבל יש הרבה אפשרויות לשמן גיר, בעיקר למידת הצמיגות. חלק מהאנשים נשארים עם מידת הצמיגות המקורית (75W), אבל הרוב עולים לפחות במידה אחת ואלה שמבלים הרבה במסלול אפילו שתיים או שלוש ל 75W90.

פורסם

שמן מנוע - הביאו במוסכי רשת היבואן שמן 0W20 של מוטול. יש אנינים ששמים שמן של AMS אבל הוא מאד יקר.

לא הגעתי עדיין להחלפת שמן דיפרנציאל.

פורסם
לפני 12 דקות, menir1 כתב:

שמן מנוע - הביאו במוסכי רשת היבואן שמן 0W20 של מוטול. יש אנינים ששמים שמן של AMS אבל הוא מאד יקר.

לא הגעתי עדיין להחלפת שמן דיפרנציאל.

זה השמן שנכנס ברכב? איך זה עובד בחום של ישראל? 

עומר :-)

פורסם
לפני 23 דקות, menir1 כתב:

AMS לדעתי מתומחר בצורה קצת מוגזמת. השמן של מוטול נראה טוב וגם אפשר להשיג בארץ סדרות גבוהות במחירים סבירים (כמו למשל את ה 8100 Power).

אני קצת מתלבט לגבי שמן גיר אז אשמח לדעת מה אנשים שמים בחדשה. יש הבדל בין החדשה לישנה בנוגע לשמן גיר אז אני קצת סקרן.

תודה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...