Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בקצרה:

רוצה לקחת את המשפחה (אשתי + 2 בנים בני 4ו 5 וחצי וחמתי [בעיקר בשביל שתשמור על הילדים בלילה שאני ואשתי ניצא ונהנה] קיץ הבא בסוף אוגוסט) לאירופה.

הכיוון פארקי משפחות (יער שחור? הולנד? המלצה אחרת?) כולל פארקי מים, שעשועים, גני חיות, יערות וכו'

רציתי לדעת.

לכמה ימים להתכוונן?

מה הסדר גודל הכספי יהיה פה (כולל הכל + שכירות רכב\כיסאות תינוקות וכו')

אם למישהו יש תובנות ממשהו דומה שעשה?

מדריכים? קישור? מאיפה להתחיל?

מעדיף להתחיל לתכנן ולרכוש טיסות + בתי מלון כמה שיותר מוקדם בשביל להוזיל עלויות

תודה רבה!

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

קיץ הבא? כלומר 2024?

תעקוב אחרי מחירים של טיסות לואוקוסט לאמסטרדם למשל (אם זה הולנד), כמה שאני יודע עוד לא התפרסמו מחירים לתקופה של עוד שנה ומשהו.

אם תהיה מספיק זריז אני מאמין שתמצא כרטיסים די זולים, הפשרה בלואוקוסט כמובן לרוב היא בנושא שעות הטיסה.

אם לא תרצה להתפשר על שעות הטיסה אז תכוון לטיסות של KLM או אלעל.

לדעתי כדאי לכוון לשבוע אם רוצים לעשות באיזי ועם ילדים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון, קיץ 2024

עבור עוד איכות מבחינת טיסה וכו', אין לי בעיה לוותר על לאוקוסט וללכת על משהו קצת יותר נחשב

פורסם

קיץ 2024? עדיין רחוק מאוד, ואין לוח טיסות. יתחיל לטפטף לקראת חורף 23/4. גם לשאר השירותים עדיין אין לו"ז.

כפרי נופש הם רעיון מצויין (חייב לומר שאני נסעתי עם ילדים קצת יותר גדולים - גיל 6 ומעלה, אבל הפרינציפ דומה). אתה מגיע לכפר, פורק מזוודות, מעביר את הרכב למגרש החניה, הפעם הבאה שבה אתה מכניס אותו הוא ליציאה. בין לבין אתה יכול לגשת לרכב ולנסוע איתו, אבל רק מהמגרש.

הכפרים פועלים על מחזורים קבועים של 3, 4 ו-7 ימים בימים קבועים, אתה צריך להסנכרן.

בכפרים אתה מקבל דירה קטנה מצויידת היטב, בישול עצמאי. יש במקום סופרים קטנים ויקרים.

עד כמה שאני יודע רשתות כפרי הנופש התאחדו בשם Landal - Greenparks והם פעילים בכל אירופה. האזורים שהזכרת (היער השחור והולנד) מתאימים מאוד לילדים, אבל תמצא גם בעוד מדינות. תביא בחשבון שיש בכפרים מתקני שעשועים, אבל אתה צריך להיות מוכן גם לנסוע לאתרים, והמרחקים יכולים להיות לא קטנים.

באותה מידה אתה יכול לבחור בצימר, מבחינת לינה סה"כ תקבל מוצר די דומה, אם כי בלי מתקני השעשועים והסופרמרקט באתר.

לגבי טיסות - ההבחנה בין חברות מסורתיות ללואוקוסט די התפוגגה. בחר בטיסות בימים ובשעות המתאימים לך, רק תכנן מראש את התוספות שאתה צריך (הושבה ומטען) והזמן אותם עם הכרטיסים. אחת הבעיות היא שחברות התעופה עושות לא מעט שינויים בלוח הטיסות גם אחרי שרכשת כרטיסים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההבחנה עדיין לא התפוגגה, עדיין יש הפרשים גדולים, אם כי תמורת פשרות - טרמינל 1 ביציאה מהארץ (אלא אם כן זה בסופ"ש), טיסות בשעות פחות טובות, טיסות לעיתים לשדות משניים וכו' (פחות רלוונטי לאמסטרדם).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דרך אגב - זה מגדיל את המבחר. אחד היתרונות של האזורים האלה הוא שאפשר לבחור בין שדות רבים. אם חושבים על דרום הולנד אז יש בטיסות ישירות אמסטרדם, בריסל (BRU הראשי ו-CRL המשני), פרנקפורי, דיסלדורף.

לגבי שעות - שתי הנסיעות האחרונות שלי היו בלואוקוסט, לפחות ההלוך היה בשעות מצויינות וגם הטיסה עצמה היתה נוחה מאוד. וגם מודל התמחור די התפזר לחבילות בסיס עם תוספות או חבילות יותר מקיפות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונספט למשפחות עם ילדים נטו, דריש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

קיץ 2024? עדיין רחוק מאוד, ואין לוח טיסות. יתחיל לטפטף לקראת חורף 23/4. גם לשאר השירותים עדיין אין לו"ז.

כפרי נופש הם רעיון מצויין (חייב לומר שאני נסעתי עם ילדים קצת יותר גדולים - גיל 6 ומעלה, אבל הפרינציפ דומה). אתה מגיע לכפר, פורק מזוודות, מעביר את הרכב למגרש החניה, הפעם הבאה שבה אתה מכניס אותו הוא ליציאה. בין לבין אתה יכול לגשת לרכב ולנסוע איתו, אבל רק מהמגרש.

הכפרים פועלים על מחזורים קבועים של 3, 4 ו-7 ימים בימים קבועים, אתה צריך להסנכרן.

בכפרים אתה מקבל דירה קטנה מצויידת היטב, בישול עצמאי. יש במקום סופרים קטנים ויקרים.

עד כמה שאני יודע רשתות כפרי הנופש התאחדו בשם Landal - Greenparks והם פעילים בכל אירופה. האזורים שהזכרת (היער השחור והולנד) מתאימים מאוד לילדים, אבל תמצא גם בעוד מדינות. תביא בחשבון שיש בכפרים מתקני שעשועים, אבל אתה צריך להיות מוכן גם לנסוע לאתרים, והמרחקים יכולים להיות לא קטנים.

באותה מידה אתה יכול לבחור בצימר, מבחינת לינה סה"כ תקבל מוצר די דומה, אם כי בלי מתקני השעשועים והסופרמרקט באתר.

לגבי טיסות - ההבחנה בין חברות מסורתיות ללואוקוסט די התפוגגה. בחר בטיסות בימים ובשעות המתאימים לך, רק תכנן מראש את התוספות שאתה צריך (הושבה ומטען) והזמן אותם עם הכרטיסים. אחת הבעיות היא שחברות התעופה עושות לא מעט שינויים בלוח הטיסות גם אחרי שרכשת כרטיסים.

תודה רבה על התשובה המפורטת

1. אפשר לדעת מה סדר גודל שיצא לך? פלוס מינוס

2. איפה אתה התארחת?

3. באילו עוד מדינות יש כפרי נופש?

כן הייתי רוצה משהו עם מתקני שעשועים ולחסוך את הנסיעות כל הזמן (למרות שככל הנראה אשכיר רכב)

פורסם

חלפו מספיק שנים כך שהרלוונטיות של ההודעה שלי כללית, אין משמעות למחירים וכו' וגם הכפרים השתנו. יותר מזה - המחירים של 2023 לא יהיו רלוונטיים ל-2024. לכל היותר ייתנו סדרי גודל. מעבר לכך, כל המחירים תלויי תאריכים מדוייקים, אלה של סוף יולי שונים מאלה של תחילת אוגוסט, והמחיר של טיסה ביום שני שונה מזה של יום שלישי.

המתקנים במקום שונים מכפר לשכנו, גם כאן תצטרך לבדוק פרטנית. גם את המרחקים לאתרים השונים.

ציינתי את שם החברה המפעילה את הכפרים, אם אין שינוי לאחרונה תמצא באתר שלהם את כל המידע הרלוונטי. הכנס לאתר שלה ותתחיל לחפור. אני הייתי מתרכז בהולנד ובגרמניה שממש בנויות לילדים, אבל, שוב, הכל מקומי מאוד, ואולי תעדיף את צרפת, בלגיה, אוסטריה או מדינה אחרת. מרחקי הנסיעה לאתרי הבילוי יכולים להיות בקלות 1-2 שעות לכל כיוון.

בעבר היו גם חבילות של טיסות, רכב ולינה, לא יודע האם שיטה זו עוד קיימת. תריץ גוגל ובאתרי חברות התיירות הישראליות הגדולות.

• אהבתי 1

פורסם

א. לא יודע, להסתובב בטיול עם חמתי (גם לטובת בייביסיטר) לא נשמע להיט, וזה לא שאני לא אוהב/מסתדר איתה, פשוט פחות נשמע לי צלע נוספת למשפחה.
כמובן יש כאלה (רוסים לדוגמא) שזה מסתדר להם יופי.

אני אישית הייתי מעדיף סופ"ש בחו"ל לבד עם אשתי ושחמתי תשמור על הילדים בארץ
או, טיול משפחתי אבל כתא משפחתי.

ב. הולנד יש הרבה דברים לילדים, אני פחות התחברתי ולא ממש נהנתי שם, עלה לי טיול יקר מאוד יחסית (באזור 30,000 ל10 ימים) וזה כשמצאתי מחיר טוב לטיסה.
ג. היער השחור גם אחלה יעד.
ד. מאמין שכמעט בכל מקום תמצא פארקי מים, חיות וכו'.
ה. סדר גודל כספי, 15-30K, תלוי לכמה ימים, באיזה מחיר תמצא טיסות וכו'.
עלויות האטרקציות בדר"כ יקרות, פארק שעשועים/מים ממוצע יעלה 60-70 יורו לאדם
אתה לקוח שבוי ועלויות המזון והשתייה במקומות האלה יקרים גם.

ו. אני תמיד מביא כסאות תינוק ובוסטרים מהבית, בשדה זה יושב על העגלה ואחר כך עולה למטוס, קצת מסורבל אבל כך אתה יודע שזה הכסא שמתאים לך (תמיד שהסתכלתי בהשכרות רכב, לא ידעתי להבין איזה כסא אני אקבל ואם הוא יתאים לילד)

קודם כל תסגר על יעד ואז תתחיל לברר מחירי טיסות.

בהצלחה !

פורסם (נערך)

בגרמניה יש גם את פארק אירופה, זו גם אופציה שאולי יכולה להתאים בשילוב עם היער השחור.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

היער השחור גדול והכבישים בו מתפתלים. אאל"ט פארק אירופה קרוב לקצהו הצפוני, יש עוד מקומות שמתאימים לילדים, דווקא בחלק הדרומי. צריך לבחור נכון את מקום הלינה.

הרבה זמן לא הייתי בגני שעשועים כאלה, אבל עד כמה שאני זוכר פארק אירופה ננעל ב-7 בערב. להביא זאת בחשבון בתכנון הנסיעה (שוב - נכון לכל אתר, וצריך לבדוק פרטנית בהתאם ליום ההגעה).

• תוכן חדש...