Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלה, אני בן 18 חסכתי כסף וקניתי עכשיו רכב ואני צריך לעשות ביטוח, אבל הם כולם רוצים איזה 10,000+ שקל

אין לי עבר ביטוחי רק לפני כמה חודשים הוצאתי רשיון מה אפשר לעשות זה מלא כסף??

זה אומר שעשיתי טעות שרשמתי את הרכב על שמי? היה צריך לשים על הורים? איך אני מגיע למצב שהביטוח עולה סכום נורמלי?? עד 6000-7000 שקל..

פורסם (נערך)

מאזדה 3 הצ'בק שנת 2016

חובה + מקיף

לפני 7 דקות, המהיר הזהיר כתב:

איזה רכב מדובר?

חובה וג' או מקיף?

עריכה אחרונה על ידי NightWatch4
פורסם

לא עושים ביטוח על שם מישהו אחר.

עושים ביטוח על שמך + שם של מישהו עם עבר ביטוחי נקי - כך תקבל הנחה בביטוח. ואז אם תממש את הביטוח גם אתה וגם האחר יקרה העלאת פרמיה.

על מי רשום הרכב - זה לא אמור לשנות

פורסם

מבחינת חברות הביטוח אתה נהג בסיכון הגבוה ביותר - גבר, צעיר ונהג חדש - מה שמוביל למחיר ביטוח יקר. זה נכון גם אם הביטוח יהיה על שם מישהו אחר עם הרחבה ל״כל נהג״. 

הדבר הראשון שעליך לעשות הוא סקר שוק מקיף - ליצור קשר עם כמה חברות וסוכנויות ביטוח, למסור את פרטיך ולקבל הצעות מחיר. אל תסתפק בהצעות שתקבל ברשת, כל הצעה כזו תגרור גם שיחת טלפון שבה אתה עשוי להיות מופתע לטובה.

קיימת גם אפשרות שתעביר את הרכב על שם אחד מהוריך. יתכן שכך תוזיל את הביטוח (אבל זה מחייב בירור מראש), הבעיה היא שתוסף ״יד״ וערך הרכב יירד במחי העברת בעלות. לכן יהיה עליך לבדוק האם החסכון במחיר הביטוח עולה על הפגיעה בערך הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר ברכב שמראש הביטוח בו יקר בשל היותו חביב על גנבי רכב. 

הייתי בודק מול סוכן ביטוח מה הכי כדאי לעשות במצב כזה. כנראה שכמו שהמליצו מעליי, עדיף יהיה להוסיף יד במכירה לבן משפחה אבל שווה לעשות שעורי בית לפני כל פעולה כי אולי החיסכון לא יהיה גבוה מספיק. 

פורסם

לא צריך להעביר יד, פשוט הסוכן עושה את הפוליסה על אחד ההורים ואת הבחור פה מצרף כנהג נוסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם כשאני הייתי במצב הזה (ביטוח ראשון על שמי) הוספתי את אחד ההורים כבעלים משניים ואז ניתן להתייחס לעבר הביטוחי שלהם ובמקביל לצבור היסטוריה ביטוחית על שמך ולקבל עלות סבירה ביותר.

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח של שם ההורים 
היות ואתה נהג חדש והמחירים הזויים, לבטח אותך בביטוח משנה על בסיס ק"מ
יש לפניקס (ואולי לעוד חברות) ביטוח כזה
נניח שחובה + מקיף להורה מעל גיל 50 ללא תביעות יהיה 3000 ש"ח
בהנחה שאתה עושה פחות מ 7-8 אלף ק"מ בשנה לבטח פר ק"מ יהיה זול יותר (~0.9 ש"ח לקמ)
בימים שאתה עושה הרבה ק"מ, אפשר לבטח ב 90 ש"ח ל 3 יממות (לא 72 שעות!) ללא הגבלת ק"מ
אומנם מעט מסורבל, אבל זול יותר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...